RS520-E8-RS12-E V2

  RS520-E8-RS12-E V2

  Massa-opslag en flexibiliteit in 2U en extra OS Kernel Disk

  De RS520-E8-RS12-E V2 is uitgerust met 12 SAS/SATA 3,5” drive bays. Het hot-swappable ontwerp biedt non-stop hoge beschikbaarheid en maakt daarmee korte metten met onderhoud. De RS520-E8-RS12-E V2 biedt ook veel vrijheid wat betreft de keuze van het type drive voor het besturingssysteem en de plaatsing ervan, met beschikbaarheid van een M.2-slot en twee hot-swappable 2.5” SSD bays.

   Product Image

   Effectieve koeling met rack-geoptimaliseerd ontwerp

   De RS520-E8-RS12-E V2 biedt een uitstekende thermische oplossing, warmteafvoer en energiebesparingen. Het is zelfs mogelijk om de ventilatorsnelheid handmatig aan te passen, zodat u flexibele controle hebt om te voldoen aan verschillende werkomgevingen. Geavanceerde luchtgeleidingstechnologie en een zeer efficiënt 2U-koellichaam zorgen ervoor dat de RS520-E8-RS12-E V2 kan werken bij hoge temperaturen.

   ASUS PIKE II & 12G SAS integratie

   ASUS PIKE II biedt de nieuwste 12Gb/s SAS samen met een PCI-E 3.0-oplossing. Terwijl ASUS’ nieuwste 12Gb/s SAS de datasnelheid verdubbelt door te draaien op tweemaal de snelheid van de vorige generatie, biedt PCI-E 3.0 hoge betrouwbaarheid en een snellere verbinding. ASUS PIKE II voldoet aan de behoeften van gebruikers via ondersteuning van 6Gb/s SATA en 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-gegevensbeveiliging. Alleen al het plaatsen van de PIKE II-kaart kan de capaciteit onmiddellijk vergroten, de prestaties verbeteren en de signalering versterken, wat het een geweldige upgrade-optie maakt. Bovendien maken meerdere HBA's ​​multi-paden mogelijk die de prestaties verbeteren.

   3+1 uitbreiding

   De RS520-E8-RS12-E V2 heeft een hoge mate van uitbreidbaarheid, met 3+1 uitbreidingspoorten in een configuratie: dat betekent één PCI-E Gen3 x16-slot, één PCI-E Gen3 x8-slot plus één PCI-E Gen3 x8-slot Mezzaninekaart voor OCP, zoals de OCP 10Gbit/s LAN-kaart. Deze flexibele uitbreidingen bieden uiteenlopende toepassingsmogelijkheden op het gebied van opslag en netwerken om te voldoen aan toekomstige uitbreidingseisen.

   Hoogwaardige componenten voor eersteklas efficiëntie

   De RS520-E8-RS12-E V2 profiteert van hoogwaardige componenten, met de hand gekozen en zorgvuldig gearrangeerd door ASUS-technici om eersteklas efficiëntie te bieden. Met ASUS Beat thermische spoelen, Dr. MOS en 1+1 redundante 770W 80PLUS Gold-voeding levert het geweldige duurzaamheid en tot 94% energie-efficiëntie. Het 1+1 redundante 770W 80PLUS Gold voedingsontwerp stelt de server in staat te blijven functioneren, zelfs als één voeding onderhoud vereist, wat zorgt voor ononderbroken werking. De RS520-E8-RS12-E V2 heeft duurzame 12k solide condensatoren die ​​tot 12.000 uur hoge omgevingstemperaturen kunnen weerstaan. Deze 12K condensatoren zorgen ook voor lagere Equivalent Series Resistance (ESR), voor hogere efficiëntie en minimale warmtegeneratie.

   Gemakkelijke diagnostiek en plaatsing

   De RS520-E8-RS12-E V2 heeft een ingebouwd Q-Code/poort 80 LED-weergavepaneel voor eenvoudig toezicht op het gehele opstartproces, van de vroege hardware-ontwakende fase tot het starten van het besturingssysteem en verder. Een heldere power-lamp aan de achterzijde laat u de status van de server direct controleren. De RS520-E8-RS12-E V2 profiteert van een exclusief gereedschapsloos rail kit ontwerp, wat plaatsing voor systeembeheerders vereenvoudigt, voor verbeterde efficiëntie.

   Gebruiksvriendelijk ontwerp

   De server is ook uitgerust met een eigendomslabel, voor snelle identificatie. De RS520-E8-RS12-E V2 biedt verder veel vrijheid als het gaat om de keuze van het type drive voor het besturingssysteem en de plaatsing ervan, met beschikbaarheid van een M.2-slot voor een onafhankelijk besturingssysteem.

   Compleet serverbeheer op afstand

   De Intelligent Platform Management Interface (IPMI) 2.0-compliant ASMB8-iKVM module in de RS520-E8-RS12-E V2 stelt u in staat de server op afstand te bewaken, te bedienen en te beheren. ASUS Server Web-based Management (ASWM) Enterprise heeft een eenvoudige en intuïtieve webgebaseerde grafische gebruikersinterface. Bespaar tijd en moeite door het BIOS op afstand te flashen, gebruik de nieuwe schermopnamefunctie voor snelle en eenvoudige probleemoplossing en benut de vele efficiencyvoordelen van het ‘one-to-many’ gecentraliseerd beheer dat wordt geboden door ASWM Enterprise.