RS700-E8-RS4 V2

  RS700-E8-RS4 V2

  Geoptimaliseerd voor rack-montage

  De interne lay-out van de RS700-E8-RS4 V2 is geoptimaliseerd voor rack-gemonteerde configuraties, doordat zowel de CPU als het geheugen in een parallelle opstelling direct achter de ventilatorinlaat worden geplaatst. Dit bevordert maximale koeling, voor verbeterde efficiëntie - en dat maakt het ideaal voor datacenters.
   Product Image

   ASUS PIKE II & 12G SAS integratie

   ASUS PIKE II biedt de nieuwste 12Gb/s SAS samen met een PCI-E 3.0-oplossing. Terwijl ASUS’ nieuwste 12Gb/s SAS de datasnelheid verdubbelt door te draaien op tweemaal de snelheid van de vorige generatie, biedt PCI-E 3.0 hoge betrouwbaarheid en een snellere verbinding. ASUS PIKE II voldoet aan de behoeften van gebruikers via ondersteuning van 6Gb/s SATA en 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-gegevensbeveiliging. Alleen al het plaatsen van de PIKE II-kaart kan de capaciteit onmiddellijk vergroten, de prestaties verbeteren en de signalering versterken, wat het een geweldige upgrade-optie maakt. Bovendien maken meerdere HBA's ​​multi-paden mogelijk die de prestaties verbeteren.

   2+2 uitbreidingsslots

   De RS700-E8-RS4 V2 heeft een hoge uitbreidbaarheid met een volledige hoogte PCI Express 3.0 x16-slot (x16-link) en een laag-profiel PCI Express 3.0 x8-slot (x8-link), plus één eigen PCI Express 3.0 x8 (x8-link) voor de optionele ASUS PIKE II-kaart en één PCI Express 3.0 x8 (x8-link) voor mezzanine-kaarten, zoals de OCP 10Gbit/s LAN-kaart. Deze flexibele uitbreidingen bieden uiteenlopende toepassingsmogelijkheden op het gebied van opslag en netwerken om te voldoen aan toekomstige uitbreidingseisen en hoge schaalbaarheid in een 1U-behuizing.

   Hoogwaardige componenten voor eersteklas efficiëntie

   De RS700-E8-RS4 V2 profiteert van hoogwaardige componenten, met de hand gekozen en zorgvuldig gearrangeerd door ASUS-technici om eersteklas efficiëntie te bieden. Met ASUS Beat thermische spoelen, Dr. MOS en 1+1 80 PLUS 800W Platinum-voedingen, levert het geweldige duurzaamheid en tot 94% energie-efficiëntie. Het 1+1 voedingsontwerp stelt de server in staat te blijven functioneren, zelfs als één voeding onderhoud vereist, wat zorgt voor ononderbroken werking. De RS700-E8-RS4 V2 heeft duurzame 12k solide condensatoren die ​​tot 12.000 uur hoge omgevingstemperaturen kunnen weerstaan. Deze 12K condensatoren kunnen ook de equivalent series resistance (ESR) verbeteren, voor hogere efficiëntie en minimale warmtegeneratie.

   Directe plaatsing

   De RS700-E8-RS4 V2 profiteert van een exclusief gereedschapsloos rail kit ontwerp, wat plaatsing voor systeembeheerders vereenvoudigt, voor verbeterde efficiëntie. De RS700-E8-RS4 V2 is aan de voorzijde voorzien van een VGA-poort, zodat u snel en gemakkelijk een scherm kunt aansluiten. De server is ook uitgerust met een eigendomslabel, voor snelle en nauwkeurige identificatie binnen een kast. De RS700-E8-RS4 V2 biedt ook veel vrijheid als het gaat om de keuze van het type drive voor het besturingssysteem en de plaatsing ervan, met beschikbaarheid van een M.2-slot.

   Compleet serverbeheer op afstand

   Met de Intelligent Platform Management Interface (IPMI) 2.0-compliant ASMB8-iKVM module in de RS700-E8-RS4 V2 kunt u de server op afstand bewaken, bedienen en beheren. ASUS Server Web-based Management (ASWM) Enterprise heeft een eenvoudige en intuïtieve webgebaseerde grafische gebruikersinterface. Bespaar tijd en moeite door het BIOS op afstand te flashen, gebruik de nieuwe schermopnamefunctie voor snelle en eenvoudige probleemoplossing en benut de vele efficiencyvoordelen van het ‘one-to-many’ gecentraliseerd beheer dat wordt geboden door ASWM Enterprise.