RS700A-E9-RS12

  RS700A-E9-RS12

  AMD EPYC™ platform 1U-server met 12 2.5" opslagcompartimenten

  • 12 x 2.5"drive-compartimenten in 1U, de hoogste opslagcapaciteit die op dit moment verkrijgbaar is
  • Hoge uitbreidbaarheid voor opslag en communicatie
  • Flexibele opslag met duale M.2
  • Laat het vermogen van de AMD EPYC™ processor los
  • De allerbeste geheugenbandbreedte en -capaciteit
  • Software voor uitgebreid IT-infrastructuurbeheer
  • Slim thermisch ontwerp voor energiebesparing
  • Bediening van de serverventilator
   Product Image

   12 x 2.5"drive compartimenten in 1U, de hoogste opslagcapaciteit die op dit moment verkrijgbaar is

   Bij de RS700A-E9-RS12 passen wel 12 2.5-inch opslagdrives in een compacte 1U vormfactor. Met ondersteuning voor meerdere driveconfiguraties, waaronder acht NVMe- en vier SATA-drives, vier NVMe- en acht SATA-drives, of vier NVME- en acht SAS-drives met een optionele ASUS PIKE II-kaart, biedt de RS700A-E9-RS12 opslagflexibiliteit voor een groot aantal toepassingen.

   Hoge uitbreidbaarheid voor opslag en communicatie

   De RS700A-E9-RS12 heeft een groot aantal uitbreidingsslots om extra opslag- en netwerkconfiguraties te ondersteunen, waaronder een PCIe 3.0 x16 slot voor een 4-NVMe adapterkaart, twee PCIe 3.0 x8 slots voor ASUS PIKE II HBA/RAID- en 2-NVMe adapterkaarten en een OCP Mezzanine x16 slot voor een snelle netwerkkaart.

   Flexibele opslag met duale M.2

   De duale M.2 slots ondersteunen ofwel SATA 6Gb/s of PCIe 3.0 x4 met 32Gb/s bandbreedte om een snelle overdracht van gegevens mogelijk te maken. Het bedieningssysteem kan op een M.2 SSD worden geïnstalleerd, zodat de laadtijd van het systeem versneld wordt en niet langer gebruik hoeft te worden gemaakt van een van de 2.5-inch opslag drive-compartimenten.

   Laat het vermogen van de gloednieuwe AMD EPYC™ processor los

   De RS700A-E9-RS12 is gebouwd op het gloednieuwe AMD EPYC™ platform om ongelooflijke serverprestaties te leveren. Met wel 32 kernen per CPU en maximaal 128 threads in een enkele 1U server, perst de RS700A-E9-RS12 een ongelooflijk vermogen in een minimale ruimte. 32 DIMM-slots bieden de allerbeste geheugencapaciteit en bandbreedte en een geïntegreerde I/O controller op de processor elimineert de knelpunten bij de gegevensoverdracht, veroorzaakt door discrete I/O chipsets, en levert minder latentie en heel veel snellere systeemprestaties op.

   De allerbeste geheugenbandbreedte en -capaciteit

   De RS700A-E9-RS12 ondersteunt tot 32 DDR4-2666 DIMM's tot maximaal 4TB RAM. Een geïntegreerde I/O controller op de processor elimineert de knelpunten bij de gegevensoverdracht, veroorzaakt door discrete I/O chipsets, en levert minder latentie en heel veel snellere systeemprestaties op.

   Software voor uitgebreid IT-infrastructuurbeheer

   De RS700A-E9-RS12 heeft een ingebouwde iKVM-module en is gebundeld met ASUS Control Center-software voor uitgebreide in-band en out-of-band beheerfuncties voor kleine en middelgrote bedrijven:

   ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheerplatform voor het monitoren en controleren van commerciële ASUS-producten, waaronder servers, werkstations en digitale bewegwijzering. ACC maakt het updaten van de BIOS op afstand, controle van meerdere systemen via mobiele toestellen en software-updates en dispatching met één klik mogelijk, waardoor het serverbeheer van elke IT-infrastructuur eenvoudiger wordt.

   De ingebouwde ASMB9-iKVM-module ondersteunt updates van de BIOS op afstand, bediening van de ventilator, standalone KVM, video-opnames en BSOD-opnames, zodat 24 uur per dag controle en diagnose op afstand mogelijk is — zelfs als het besturingssysteem plat ligt of offline is — via een gebruiksvriendelijke, webgebaseerde grafische interface die met alle grote browsers gebruikt kan worden.

   Slim thermisch ontwerp voor energiebesparing

   De RS700A-E9-RS12 heeft ASUS-exclusieve thermische radartechnologie met temperatuursensoren op het voorste paneel en belangrijke componenten, zoals CPU, NVMe SSD- en OCP-kaarten. Het ontwerp levert interne en externe temperatuurcontrole en maakt een dynamische aanpassing van de ventilatorcurve mogelijk, waardoor het energieverbruik van de ventilator met wel 20% afneemt en de totale kosten voor non-stop gebruik, zoals bij een datacentrum, afnemen.

   Bediening van de serverventilator

   • Aanpassen van de ventilatorcurve via BMC (in plaats van BIOS, vergeleken met de vorige generatie)
   • Grafische gebruikersinterface - gebruiksvriendelijker
   • Flexibele ventilatorbediening
   • Geen reboot nodig na wijzigen van ventilatorbediening
   • Bediening op afstand van de ventilatorcurve