RS720Q-E8-RS8-P

  RS720Q-E8-RS8-P

  Uitzonderlijke high-density rekenkracht

  De RS720Q-E8-RS8-P heeft vier nodes, acht CPU's en tot 64 DIMM's, en biedt maximaal 112 cores en een max. theoretische piekprestatie* van 4 Teraflops. Deze uitzonderlijke high-density rekenkracht maakt de RS720Q-E8-RS8-P de eerste keus voor situaties die vragen om de hoogste I/O doorvoer en getallenverslindende capaciteit. * Max. theoretische piekprestatie (DP FLOPS) = 2 sockets x (#cores) x (freq.) x (16 DP FLOPS)
   Product Image

   1+1 uitbreiding in een node

   De RS720Q-E8-RS8-P computer node heeft flexibele uitbreidbaarheid met één laag-profiel PCI Express 3.0 x16-slot (x16-link) plus één propriëtaire PCI Express 3.0 x8-slot (x8-link) (ondersteuning voor ASUS 10G en InfiniBand-kaart). Deze propriëtaire slot gebruikt een modulair ontwerp, wat voor meer flexibiliteit zorgt bij de node-opstelling.

   ASUS PIKE II & 12G SAS integratie

   ASUS PIKE II biedt de nieuwste 12Gb/s SAS samen met een PCI-E 3.0-oplossing. Terwijl ASUS’ nieuwste 12Gb/s SAS de datasnelheid verdubbelt door te draaien op tweemaal de snelheid van de vorige generatie, biedt PCI-E 3.0 hoge betrouwbaarheid en een snellere verbinding. ASUS PIKE II voldoet aan de behoeften van gebruikers via ondersteuning van 6Gb/s SATA en 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-gegevensbeveiliging. Alleen al het plaatsen van de PIKE II-kaart kan de capaciteit onmiddellijk vergroten, de prestaties verbeteren en de signalering versterken, wat het een geweldige upgrade-optie maakt. Bovendien maken meerdere HBA's ​​multi-paden mogelijk die de prestaties verbeteren.

   De server die koel blijft, dankzij hoge stroomefficiëntie

   Koeling is van cruciaal belang in veel omgevingen, dus is de RS720Q-E8-RS8-P uitgerust met een geavanceerde thermische oplossing. Dankzij het speciale ASUS-ontwerp van het trechtervormige luchtkanaal kan de RS720Q-E8 voor de warmteafvoer de luchtstroom naar de componenten leiden en een betere luchtstroom bieden dan ooit tevoren. ASUS-technici hebben ook zorgvuldig aandacht besteed aan de kabelplaatsing van de RS720Q-E8-RS8-P, wat voor nette en opgeruimde routering zorgt en daarmee voor optimale koelingefficiëntie en warmteafvoer. Het is zelfs mogelijk om de snelheid van de ventilator handmatig aan te passen, zodat u een flexibele keus hebt om te voldoen aan verschillende werkomgevingen.

   Hoogwaardige componenten voor eersteklas efficiëntie

   De RS720Q-E8-RS8-P profiteert van hoogwaardige componenten, met de hand gekozen en zorgvuldig gearrangeerd door ASUS-technici om eersteklas efficiëntie te bieden. Met ASUS Beat Thermal Chokes, Dr. MOS en 1+1 80 PLUS 2000W Platinum-voedingen levert het geweldige duurzaamheid en tot 94% stroomefficiëntie voor HPC-applicaties. Het 1+1 voedingsontwerp stelt de server in staat te blijven functioneren, zelfs als één voeding onderhoud vereist, wat zorgt voor ononderbroken werking. De RS720Q-E8-RS8-P heeft duurzame 12k vaste condensatoren die ​​tot 12.000 uur hoge omgevingstemperaturen kunnen weerstaan. Deze 12K condensatoren zorgen ook voor lagere Equivalent Series Resistance (ESR), voor hogere efficiëntie en minimale warmtegeneratie.

   Ontworpen voor de gebruiker

   De zichtbare Q-code/Port 80 LED op het achterpaneel toont het hardware opstartproces, de beveiligingsfase, de fase van het besturingssysteem, enz. Hiermee kunnen gebruikers op elk moment gemakkelijk de systeemstatus controleren zonder de behuizing te openen. De stroom, melding, locatie, HDD actieve LED aan de achterzijde laat gebruikers eenvoudig de status van de server controleren, wat tijd en moeite bespaart. M.2, een andere keus voor het besturingssysteem drivetype, biedt ruimtebesparende onafhankelijke OS-ruimte. Ook helpt het exclusieve gereedschapsloze railkitontwerp MIS-medewerkers om de servers op een gemakkelijke en eenvoudige manier in te zetten.

   Hoogmodulair ontwerp voor ultiem gemak

   De RS720Q-E8-RS8-P is ontworpen voor ultiem gemak, met een hoogmodulair ontwerp. Hot-swappable harde schijven en voedingen worden gecombineerd met hot-pluggable nodes, voor moeiteloze vervanging en ononderbroken gebruik. Elke node heeft een eigen frontpaneel, voor onafhankelijke bediening en onderhoud.