RS720Q-E9-RS24-S

  RS720Q-E9-RS24-S

  High-density server met hoge schaalbaarheid voor High Performance Computing (HPC)

  • 2U4N-ontwerp met hoge schaalbaarheid voor rekenkrachtintensieve werklasten
  • Robuuste native opslaginterface-ondersteuning met maximaal 24 SATA/SAS-schijven of een combinatie van maximaal 8 NVMe SSD's en 16 SATA/SAS-schijven.
  • Uitgebreide IT-infrastructuurbeheeroplossing - ASUS Control Center en ASMB9-iKVM
  • Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie
  • Vereenvoudigd onderhoud en beheer
   Product Image

   2U4N-ontwerp met hoge schaalbaarheid voor rekenkrachtintensieve werklasten

   De RS720Q-E9-RS24-S is de ideale serveroplossing voor rekenkrachtintensieve werklasten die schaalbaarheid, dichtheid en prestaties vereisen, waaronder high-performance computing (HPC), data-analyses, datacenteractiviteiten en private cloud-toepassingen. De RS720Q-E9-RS24-S is uitgerust met een modulaire 2U-behuizing met vier server nodes die tweemaal de werklast per rack unit aankunnen, en levert ongelooflijke prestaties met minder benodigde ruimte en lagere bedrijfskosten.

   Robuuste native opslaginterface-ondersteuning

   De RS720Q-E9-RS24-S biedt native ondersteuning voor maximaal 24 hot-swappable SATA- en SAS-schijven of een combinatie van maximaal 16 SATA- en SAS-schijven plus acht rechtstreeks aangesloten NVMe SSD's, voor snelle gegevenstoegang. IT-beheerders kunnen ook 2,5" HDD's of SSD's toevoegen aan de front hot-swap bays, voor nog meer opslagruimte. Extra HBA-kaarten zijn niet nodig, waardoor er voor andere componenten uitbreidingsslots beschikbaar blijven.

   Uitgebreide oplossing voor IT-infrastructuurbeheer

   De RS720Q-E9-RS24-S beschikt over een geïntegreerde ASMB9-iKVM module en wordt geleverd met ASUS Control Center-software om uitgebreid in-band en out-of-band beheer te bieden.

   Meer over ASUS Control Center >

   Aangedreven door de nieuwste 2e Gen. Intel Xeon Scalable-processors

   Elke node van de RSRS720Q-E9-RS24-S is ontworpen om te werken met twee van de nieuwste 2e Gen. Intel Xeon Scalable-processors, met in totaal maximaal 28 cores per processor en 165W stroomverbruik. Deze 4-node server beschikt in totaal over 48 geheugenslots die plaats bieden aan maximaal 6TB DDR4 2666-geheugen, voor intensief computergebruik. De RS720Q-E9-RS24-S biedt baanbrekende prestaties met het nieuwste Intel Optane™ DC persistent geheugen met een toename van meer dan 88% in input/output operaties per seconde (IOPS) vergeleken met dezelfde configuratie in SSD.

   Exclusieve Thermal Radar-technologie voor energie-efficiëntie

   De RS720Q-E9-RS24-S beschikt over een slim Thermal Radar-ontwerp met meer thermische omgevingssensoren voor CPU, geheugen, NVMe SSD, PSU and frontpaneelkaart. Deze zorgen voor verbeterde temperatuurbewaking en maken dynamische aanpassing van de ventilatorsnelheid mogelijk, voor betere voedingsefficiëntie. Dit slimme thermische ontwerp verlaagt het energieverbruik van de ventilator met tot wel 20% en verwijdert het voeding-delende board, voor verbeterde efficiëntie en lagere operationele kosten.

   Vereenvoudigd onderhoud en beheer


   Gemakkelijk verwisselbare nodes

   Met toegankelijke computernodes die elk hun eigen aan/uit-knop hebben, kunnen IT-beheerders eenvoudig van node wisselen zonder de werking van andere nodes te beïnvloeden.
   Zichtbare Q-Code

   Een zichtbaar Q-Code (poort 80) LED-display biedt eenvoudig toezicht op het gehele opstartproces, van het aanzetten tot van het laden van het besturingssysteem.


   Snelle initialisatiebegeleiding

   Directe systeeminitialisatie-informatie en diagnostische resultaten zijn beschikbaar voor efficiënte IT-bediening en eenvoudige probleemoplossing.