TS100-E9-PI4

  TS100-E9-PI4

  Zen-stil ontwerp, beste SOHO-keus!

  • Superstil groen ontwerp, een luttele 26dB
  • Geavanceerde I/O-ondersteuning met 6 uitbreidingssleuven en 8 USB-poorten
  • Volledig beheer op afstand bespaart tijd en moeite

   Zen-stil en energiebesparend

   De TS100-E9-PI4 is Zen-stil, onder 26dB. Om dat even in perspectief te plaatsen: in een gedempte bibliotheekomgeving wordt doorgaans rond 30dB gemeten, dus de TS100-E9-PI4 produceert geluidsniveaus die onmerkbaar zijn in werkomgevingen. De TS100-E9 is ook milieuvriendelijk, met een zeer efficiënt moederbordontwerp en een voedingsmodule die zowel het stroomverbruik als het energieverlies verlaagt - en dat betekent voor uw organisatie flink besparen op de energiekosten.

   Tot zes uitbreidingssleuven zorgen voor extreme flexibiliteit

   De TS100-E9-PI4 ondersteunt maximaal zes uitbreidingssleuven. Het is marktleidend met ondersteuning voor twee PCI Express 3.0 x16- en x8-slots en één MIO-poort. Naast de nieuwste PCI-E-technologie houdt de PTS100-E9-PI4 legacy PCI-slots on-board, waarmee kan worden voldaan aan diverse klanteisen. Klanten kunnen hun bestaande legacy PCI-uitbreidingskaarten overzetten naar de TS100-E9-PI4 en voor hun oplossingen nog steeds profiteren van de actuele Intel® Xeon® E3-1200 v5-processorfamilie en DDR4-geheugentechnologie.

   Gebruiksvriendelijk met USB-apparaat

   Het TS100-E9-PI4 serverboard is gemaakt om maximaal 4 USB 3.0-poorten en 4 USB 2.0-poorten te ondersteunen, voor flexibel gebruik. Gemaakt om eenvoudig verbinding te maken met volgende-generatie componenten en randapparatuur, zet USB 3.0 gegevens 10x sneller over en is het tevens achterwaarts compatibel met USB 2.0.

   Compleet serverbeheer op afstand

   De TS100-E9-PI4 bevat ASWM Enterprise, een eenvoudig en intuïtief hulpprogramma voor extern beheer. De gebruiksvriendelijke, webgebaseerde grafische gebruikersinterface bespaart de IT-beheerders van uw organisatie tijd en moeite door hen in staat te stellen op afstand de server te bedienen, toezicht te houden op de stroomtoevoer en het BIOS bij te werken. ASWM Enterprise's vermogen strekt zich uit tot ‘one-to-many’ gecentraliseerd beheer van meerdere servers — wat de efficiëntievoordelen maximaliseert.