TS300-E8-PS4

  TS300-E8-PS4

  Extreem vermogen met eenvoudig te upgraden uitbreidingsmogelijkheden

  De ASUS TS300-E8-PS4 ondersteunt de nieuwste Intel® Xeon® E3-1200 v3-processorfamilie. Het levert extreme rekenkracht, zeer schaalbare uitbreidingsmogelijkheid, meer flexibele opslag met RAID en volledig serverbeheer op afstand door middel van ASWM Enterprise en ASMB7-iKVM. Het vertegenwoordigt ook ASUS’ inspanningen wat betreft groen ontwerpen, met een 80 PLUS Bronze voeding voor verbeterde energiebesparing. In combinatie met de geweldige rekenkracht biedt het een ideale serverkeuze voor het MKB, dat behoefte heeft aan superieure prestaties en beheersbare kosten.
   Product Image

   De nieuwste Intel® CPU's

   De TS300-E8-PS4 is klaar voor de nieuwe generatie Intel® Xeon® 22nm processors, die een aanzienlijke prestatieverbetering bieden ten opzichte van vorige generatie CPU's.

   PCI Express 3.0-gereed met werkstation uitbreidingsmogelijkheden en uitvoerige I/O

   De TS300-E8-PS4 wordt geleverd met één PCI Express 3.0 x16-slot, ontworpen om plaats te bieden aan de kracht van videokaarten en andere uitbreidingscomponenten. Of het nu voor professioneel grafisch werk, zware multimedia of puur voor gaming is, er kan als dat nodig is meer dan voldoende grafische power worden ingezet. Ook is een PCI-slot aanwezig voor legacy LAN-kaarten, videokaarten en geluidskaarttoepassingen. Vier USB 3.0-poorten bieden tot tien keer zo hoge gegevensoverdrachtssnelheden dan USB 2.0.

   Digitale voeding en groen ontwerp

   Exclusieve ASUS Dr. MOS en Beat Thermal Chokes (BTC) helpen de bedrijfstemperaturen te verlagen en bevorderen de efficiëntie, voor aanzienlijke energiebesparingen en toegenomen stabiliteit. De TS300-E8-PS4 is ook uitgerust met een 80 PLUS Bronze voeding om vermogensverlies en stroomverbruik te verlagen, wat consumenten helpt te besparen op de energierekening.

   ASUS PIKE RAID biedt hoge betrouwbaarheid

   ASUS PIKE-technologie zorgt ervoor dat de TS300-E8-PS4 flexibele opslagmogelijkheden ondersteunt. Klanten kunnen upgraden naar zeer betrouwbare enterpriseniveau SAS 6Gb/s opslag, met behoud van achterwaartse compatibiliteit met bestaande SAS/SATA 1,5Gb/s en 3Gb/s opslaginfrastructuur. Het creëren van RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, RAID 10, RAID 50 en RAID 60 configuraties is gemakkelijk gemaakt.

   Uitgebreid beheer op afstand

   ASUS presenteert het meest volledige serverbeheer op afstand, inclusief out-of-band ASMB7-iKVM en in-band ASWM Enterprise. Out-of-band ASMB7-iKVM is een effectieve servertoezicht-tool op afstand die besturingssysteemonafhankelijk en cross-platform toezicht op servers biedt. Het bestrijkt parameters zoals temperaturen, voltages en ventilatorstatus. MIS kan vanaf elke locatie en op elk moment worden geïnformeerd over servercondities, via instant eventmeldingen. In-band ASWM Enterprise biedt "one-to-many" gebruik, waarbij het gecentraliseerde beheer beheerders toegang geeft tot BIOS updates, bediening op afstand en netspanningsbewaking op alle servers tegelijk.