TS500-E8-PS4 V2

  TS500-E8-PS4 V2

  Robuuste prestaties met de flexibiliteit om uit te breiden

  De TS500-E8-PS4 V2 mainstream tower-server is perfect gebouwd voor tweeërlei gebruik: zowel als werkstation en als server. Het beschikt over de nieuwste Intel® Xeon® processor E5-2600 v3 productfamilies, 8 DIMM's, zes uitbreidingsslots, drie 5,25” media bays en een enkele 500W 80 PLUS Bronze voeding. Bovendien is de TS500-E8-PS4 V2, net als andere E8-serie servers, uitgerust met hoogwaardige componenten die zorgen voor tot 94% VR-efficiëntie, alsmede een complete oplossing voor beheer op afstand.
   Product Image

   Hoge flexibiliteit

   De TS500-E8-PS4 V2 heeft 4 HDD bays en optionele ASUS PIKE II upgrade kit, wat zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit. Er zijn vier 3,5” hot-swap SATA/SAS HDD bays die ook zijn op te waarderen tot acht HDD bays, voor flexibele opslageisen. Behalve te gebruiken als pedestal server kan de TS500-E8-PS4 V2 ook in een rack worden gemonteerd via de optionele rack-mount kit. Dit bespaart ruimte en zorgt voor de vereiste consolidatie met de vele systemen van groeiende bedrijven.

   ASUS PIKE II & 12G SAS integratie

   ASUS PIKE II biedt de nieuwste 12Gb/s SAS samen met een PCI-E 3.0-oplossing. Terwijl ASUS’ nieuwste 12Gb/s SAS de datasnelheid verdubbelt door te draaien op tweemaal de snelheid van de vorige generatie, biedt PCI-E 3.0 hoge betrouwbaarheid en een snellere verbinding. ASUS PIKE II voldoet aan de behoeften van gebruikers via ondersteuning van 6Gb/s SATA en 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-gegevensbeveiliging. Alleen al het plaatsen van de PIKE II-kaart kan de capaciteit onmiddellijk vergroten, de prestaties verbeteren en de signalering versterken, wat het een geweldige upgrade-optie maakt. Bovendien maken meerdere HBA's ​​multi-paden mogelijk die de prestaties verbeteren.

   Dubbel gebruik: server & werkstation

   Er zijn 6 uitbreidingsslots, inclusief 2 PCI-E Gen3 x16-slots met ondersteuning tot x16-links, perfect voor grafische toepassingen. Bovendien kan de ondersteuning voor de MIO-892 geluidskaart zorgen voor geweldige geluidskwaliteit en een 7.1-kanaals surround sound-ervaring. De TS500-E8-PS4 V2 is perfect voor tweeërlei gebruik, zowel als server en als werkstation.

   Hoogwaardige componenten voor eersteklas efficiëntie

   De TS500-E8-PS4 V2 profiteert van hoogwaardige componenten, met de hand gekozen en zorgvuldig gearrangeerd door ASUS-technici om eersteklas efficiëntie te bieden. Met ASUS Beat thermische spoelen en Dr. MOS levert het geweldige duurzaamheid en tot 94% VR-efficiëntie. De TS500-E8-PS4 V2 heeft duurzame 12k solide condensatoren die ​​tot 12.000 uur hoge omgevingstemperaturen kunnen weerstaan. Deze 12K condensatoren kunnen ook de equivalent series resistance (ESR) verbeteren, voor hogere efficiëntie en minimale warmtegeneratie.

   Compleet serverbeheer op afstand

   Met de Intelligent Platform Management Interface (IPMI) 2.0-compliant ASMB8-iKVM module in de TS500-E8-PS4 V2 kunt u de server op afstand bewaken, bedienen en beheren. ASUS Server Web-based Management (ASWM) Enterprise heeft een eenvoudige en intuïtieve webgebaseerde grafische gebruikersinterface. Bespaar tijd en moeite door het BIOS op afstand te flashen, gebruik de nieuwe schermopnamefunctie voor snelle en eenvoudige probleemoplossing en benut de vele efficiencyvoordelen van het ‘one-to-many’ gecentraliseerd beheer dat wordt geboden door ASWM Enterprise.