TS700-E8-RS8 V2

  TS700-E8-RS8 V2

  Gebouwd voor supersnelheid, klaar voor hyper schaalbaarheid

  De TS700-E8-RS8 V2 is ontworpen voor tweeërlei gebruik als server en werkstation, met ondersteuning van extreem grafisch vermogen, geoptimaliseerde audioprestaties, BIOS flashback en Q-code logger, een gemakkelijke onderhoudsknop. Het beschikt over de nieuwste Intel® Xeon® processor E5-2600 v3 productfamilies, 16 DIMM's, zes uitbreidingsslots, drie 5,25” media bays en 1+1 redundante 800W 80PLUS Gold voeding. De TS700-E8-RS8 V2 is perfect voor toenemende zakelijke toepassingen en individuele werkstationgebruikers.
   Product Image

   Hoge flexibiliteit

   De TS700-E8-RS8 V2 heeft 6 uitbreidingsslots, 8 HDD bays en een optionele ASUS PIKE II upgrade kit, wat zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit. Er zijn zes Gen3 x16-slots om te voldoen aan uiteenlopende uitbreidingskaarttoepassingen, waaronder netwerken en grafische ondersteuning. Er zijn acht 3,5” hot-swap SATA/SAS HDD bays voor flexibele opslageisen. Verder is de ASUS PIKE II 3x08-serie de nieuwste, uiterst betrouwbare 12Gb/s SAS en PCI-E 3.0 enterprise opslagoplossing. Het voldoet aan de behoeften van gebruikers via ondersteuning van 6Gb/s SATA en 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-gegevensbeveiliging. Behalve te gebruiken als pedestal server kan de TS700-E8-RS8 V2 ook in een rack worden gemonteerd via de optionele rack-mount kit. Dit bespaart ruimte en zorgt voor de vereiste consolidatie met de vele systemen van groeiende bedrijven.

   ASUS PIKE II & 12G SAS integratie

   ASUS PIKE II biedt de nieuwste 12Gb/s SAS samen met een PCI-E 3.0-oplossing. Terwijl ASUS’ nieuwste 12Gb/s SAS de datasnelheid verdubbelt door te draaien op tweemaal de snelheid van de vorige generatie, biedt PCI-E 3.0 hoge betrouwbaarheid en een snellere verbinding. ASUS PIKE II voldoet aan de behoeften van gebruikers via ondersteuning van 6Gb/s SATA en 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-gegevensbeveiliging. Alleen al het plaatsen van de PIKE II-kaart kan de capaciteit onmiddellijk vergroten, de prestaties verbeteren en de signalering versterken, wat het een geweldige upgrade-optie maakt. Bovendien maken meerdere HBA's ​​multi-paden mogelijk die de prestaties verbeteren.

   Dubbel gebruik: server & werkstation

   Er zijn 6 uitbreidingsslots, inclusief 4 PCI-E Gen3 x16-slots met ondersteuning tot x16-links, perfect voor grafische toepassingen. Samen met 7.1-kanaals HD Mater AudioTM output, dat een betere signaal-ruisverhouding biedt bij 7.1-kanaals surround sound, is de TS700-E8-RS8 V2 perfect voor tweeërlei gebruik, zowel als server en werkstation. Ook laat Q-code logger u events loggen, direct op een USB-stick. Het log bevat alle ASUS Q-Codes in een handig tekstbestand. BIOS flashback laat u automatisch het BIOS flashen met behulp van ATX stand-by vermogen, door gewoon USB-opslag aan te sluiten en de speciale knop 3 seconden ingedrukt te houden. Zorgeloos, voor het ultieme gemak!

   Hoogwaardige componenten voor eersteklas efficiëntie

   De TS700-E8-RS8 V2 profiteert van hoogwaardige componenten, met de hand gekozen en zorgvuldig gearrangeerd door ASUS-technici om eersteklas efficiëntie te bieden. Met ASUS Beat thermische spoelen, Dr. MOS en 1+1 redundante 800W 80PLUS Gold-voeding levert het geweldige duurzaamheid en tot 92% energie-efficiëntie. De TS700-E8-RS8 V2 heeft duurzame 12k solide condensatoren die ​​tot 12.000 uur hoge omgevingstemperaturen kunnen weerstaan. Deze 12K condensatoren kunnen ook de equivalent series resistance (ESR) verbeteren, voor hogere efficiëntie en minimale warmtegeneratie.

   Compleet serverbeheer op afstand

   Met de Intelligent Platform Management Interface (IPMI) 2.0-compliant ASMB8-iKVM module in de TS700-E8-RS8 V2 kunt u de server op afstand bewaken, bedienen en beheren. ASUS Server Web-based Management (ASWM) Enterprise heeft een eenvoudige en intuïtieve webgebaseerde grafische gebruikersinterface. Bespaar tijd en moeite door het BIOS op afstand te flashen, gebruik de nieuwe schermopnamefunctie voor snelle en eenvoudige probleemoplossing en benut de vele efficiencyvoordelen van het ‘one-to-many’ gecentraliseerd beheer dat wordt geboden door ASWM Enterprise.