Z97-WS

  Z97-WS

  Viervoudige grafische power met geoptimaliseerde energie-efficiëntie

  • Viervoudige grafische power- 4-weg NVidia Geforce SLI en AMD CrossFireX on-demand
  • Fantastische stroomoplossing- Eersteklas-onderdelen zorgen voor marktleidende energie-efficiëntie
  • 5-weg optimalisatie door Dual Intelligent Processors 5- Met één klik totale systeemoptimalisatie!
  • Nieuwe UEFI BIOS- BIOS-innovatie gaat verder
  • SATA Express & M.2 ondersteuning- Verhoog de snelheid van je systeem tot 10Gb/s!
  Product Image
  • Workstation Exclusief
  • Krachtige prestaties
  • Gaming scenario
  • ASUS HomeCloud
  Workstation Exclusief
  Speciaal voor grafische professionals
  Het Intel Z97 chipset-gebaseerde werkstation-moederbord beschikt over on-demand NVIDIA® GeForce® SLI™ en AMD CrossFireX™-technologie, plus probleemloze functies voor probleemoplossing, voor minimale downtime.
  Vier PCI Express 3.0 x16-sleuven zorgen voor extreme grafische kracht

  De Z97-WS biedt plaats aan maximaal vier dual-slot videokaarten. Hij ondersteunt 4-weg NVIDIA® Geforce® SLI™ en AMD CrossFireX™, waardoor het een uitstekende keus is voor grafische professionals die afhankelijk zijn van krachtige graphics op gebieden zoals design en modellering, medisch onderzoek, plus processorintensieve simulatie- en renderingtoepassingen. Behalve aan videokaarten bieden de uitvoerige uitbreidingsmogelijkheden van de Z97 WS voldoende ruimte voor RAID-kaarten, PCI Express-gebaseerde solid state harde schijven, video capture-kaarten en andere componenten.


  Uitmuntende stroomvoorzieningsoplossingen
  De Z97-WS combineert innovatief denken met hoogwaardige componenten, om zo toonaangevende energiezuinigheid te leveren
  De ASUS Z97-WS combineert innovatief denken met hoogwaardige componenten, om zo toonaangevende energiezuinigheid te leveren. Zorgvuldig ontworpen met Beat thermische spoelen, gemaakt van een sterk geleidende en efficiënte goudbewerkte coating voor minimale verlies tijdens stroomtoevoer, en met geïntegreerde Dr. MOS MOSFET die zowel ruimte bespaart als de bedrijfstemperaturen verlaagt. Voor het nieuwste workstation moederbord introduceert ASUS de meest duurzame 12K solid condensators en exclusieve ASUS ProCool voedingsconnectoren. De Z97-WS is gebouwd om koel te blijven onder druk - en verbetert de prestaties, energiezuinigheid en levensduur van het product in extreme mate!
  12K uur condensators
  12K uur caps - Condensators met 's werelds beste levensduur

  ASUS is 's werelds eerste moederbordfabrikant die 12K solid condensators introduceerde, en de Z97-WS is daar natuurlijk mee uitgerust. Deze condensators van Japanse makelijk zijn de meest duurzame in de industrie en kunnen tot 12.000 uur worden blootgesteld aan temperaturen tot wel 105°C. Dit is veel hoger dan de door dagelijkse computerwerkzaamheden gegenereerde temperaturen, dus de Z97-WS is gebouwd voor duurzaamheid. Onze 12k condensators bieden verder verlaagde Equivalent Series Resistance (ESR), voor verhoogde efficiëntie en minimale warmteontwikkeling - wat de algemene prestaties verbetert!

  ProCool voedingsconnector
  ProCool voedingsconnectors

  Met ASUS ProCool hebben we de voedingsconnector opnieuw uitgevonden! Vergeleken met traditionele voedingsconnectors zorgen ProCool-connectors voor een uitzonderlijk strakke en veilige verbinding met het Z97-WS moederbord. Dit ontwerp is veel sterker en profiteert ook van energie-efficiëntie: de verzonken verbinding zorgt voor lagere impedantie en betere warmteafvoer, wat resulteert in lagere bedrijfstemperaturen.

  Beat Thermische Spoel
  Meer stabiliteit en minder vermogensverlies dankzij Beat Thermische Spoelen

  ASUS Beat Thermische Spoelen leveren fantastische duurzaamheid en tot 93% energiebesparing bij normaal gebruik. Een speciaal vinontwerp resulteert in 3-5 graden Celsius lagere spoeltemperaturen, voor extra stabiliteit. Dit neemt exponentieel toe door het gebruik van een sterk geleidende en efficiënte goud-behandelde coating. Dit vertaalt zich in een minimaal verlies qua stroomtoevoer.

  Dr. MOS MOSFET
  Dr. MOS - de doe-meer MOSFET

  De Z97-WS profiteert van een geïntegreerde Driver-MOSFET (Dr. MOS); dit bespaart ruimte en verlaagt de bedrijfstemperaturen. Vergeleken met traditionele MOSFET-modellen verlengen de Dr. MOS hoge kant en lage kant MOSFET's en het ingebouwde stuurprogramma de levensduur van componenten en verbeteren ze de energiezuinigheid.

  Zorgeloze probleemoplossing
  Q-Code Logger - probleemoplosser met 1 druk op de knop

  Q-Code Logger is een probleemoplosser waarmee gebruikers met 1 druk op de knop gemakkelijk en op elk gewenst moment de systeemstatus kunnen controleren. Steek een usb-stick in de naastgelegen usb-poort, druk op de speciale Q-Code Logger-knop op het moederbord en alle ASUS Q-Code events logs voor de huidige live sessie worden naar de usb-stick gekopieerd, zelfs als het systeem uit staat.

  ASUS Dr. Power: zorgeloze bewaking van de voedingsstatus

  Omdat de Z97-WS is bedoeld voor professionele gebruikers die vertrouwen op non-stop werking, is een stabiele stroomtoevoer essentieel. Bovendien helpt real-time detectie van de voedingsstatus het plotseling afsluiten van het systeem te voorkomen en biedt het gemakkelijke waarschuwingen voor het geval de stroomtoevoer onvoldoende is. Daarnaast geven LED-meldingen duidelijk eventuele relevante problemen met de stroomtoevoer aan in het geval dat uw systeem niet opstart.

  Krachtige prestaties
  Één klik, totale systeemoptimalisatie
  Robuust overklokken, energiebesparing, digitale voeding, aangepaste ventilatorregeling en maatwerk netwerk- en audio-instellingen

  Eén klik regelt al die complexe afstellingen. Uw pc wordt slim, dankzij ASUS 5-weg optimalisatie. Het optimaliseert op dynamische wijze essentiële aspecten van uw systeem op basis van real-time gebruik - zodat u superieure CPU-prestaties krijgt, plus dagelijkse energiebesparing, uiterst stabiele digitale voeding, koele en stille ventilatoren en nu zelfs netwerken en audio-instellingen die zijn afgestemd op de applicaties die u gebruikt. Kortom, 5-weg optimalisatie waarborgt dat uw pc ideaal is voor gaming, entertainment, productiviteit...eigenlijk gewoon voor alles!

  • Games draaien snel en soepel met hoge prestaties, geprioriteerde bandbreedte en intens geluid
  • Ventilatoren blijven fluisterstil tijdens het dagelijks computergebruik en zorgen voor extreme koelingefficiency tijdens gaming
  • Films spelen af zonder hapering
  • Energieverspilling wordt verminderd, zodat u geld bespaart

  CPU-prestatieverbetering
  TPU

  Ontketenen de prestaties van uw computer via een eenvoudige 2-fasen on-board schakelaar of het ASUS AI Suite 3 hulpprogramma! De Turbo Processor Unit (TPU) biedt nauwkeurige voltageregeling en geavanceerd toezicht voor de CPU en videokaart. Dit geeft grote vrijheid om de CPU-frequenties en ratio's aan te passen, voor optimale prestaties en het benutten van het potentieel van uw videokaart*.

  *Raadpleeg de videokaart QVL
  Allround energie-efficiëntie
  EPU

  Met de Energy Processing Unit (EPU) profiteert u van real-time stroombesparing voor het hele systeem, bediend via een eenvoudige on-board schakelaar of het AI Suite 3-hulpprogramma. De EPU detecteert het stroomverbruik en past dit automatisch aan op basis van de benodigdheden van de pc. Het kan ook het CPU-wattage reduceren tot een aangegeven niveau of nog meer helpen besparen via de Away-modus. Dit creëert een extreem energiebesparend scenario door ongebruikte extra I/O-controllers af te sluiten en vermindert het stroomniveau van de videokaart tijdens uw afwezigheid, zodat de pc slechts de energie verbruikt die hij nodig heeft - en niets meer dan dat!

  Geavanceerde ventilatorregeling, voor ultieme koeling en stilte
  Fan Xpert 3

  Fan Xpert 3 plaatst de 4-pins/ 3-pins ventilatorregelingen voor CPU- en behuizing op één plek. Het scant de eigenschappen van elke ventilator en levert aangepaste instellingen voor elke ventilator op basis van de specifieke ruimtetemperaturen, zoals gedetecteerd door hardwarematige thermische sensors. Zorg ervoor dat elke ventilator de beste balans behaalt tussen koelvermogen en een laag geluidsniveau. Fan Xpert 3 ondersteunt hardware-niveau PWM/DC combo-modus voor zowel de CPU- als behuizingventilatoren. Het kan zelfs de CPU-ventilatorsnelheid verlagen tot onder het standaard minimum, voor extra stille en energiebesparende werking tijdens lichte belasting.

  Volgende pagina >

  Geavanceerde ventilatorregelingen, voor ultieme koeling en stilte
  Fan Xpert 3

  RPM Vaste Modus (RPM Fixed Mode)

  Ontworpen voor gebruikers die geluidsniveaus willen verlagen tot vrijwel 0dB, met zeer specifieke ventilatorsnelheidregeling.

  Auto Tuning Mode

  Scant ventilatorparameters via exclusieve automatische snelheidsdetectie om met één klik aangepaste instellingen te bieden voor elke ventilator.

  Informatieve ventilatorregelingen

  Levert complete informatie die u geavanceerde controle geeft over elke ventilator.

  < Vorige pagina

  Nauwkeurige digitale stroomregeling
  DIGI+ Power Control

  Stroomregeling behoort tot de meest essentiële moederbordontwerpen. Intelligente detectie van CPU stroomverbruik met ASUS DIGI+ Power Control is een innovatieve, marktleidende technologie die volledig voldoet aan Intel® VRD12.5 specificaties. Het vergroot het overklokpotentieel, verbetert de stabiliteit van het systeem en verhoogt de energie-efficiëntie met superieure flexibiliteit en nauwkeurige controle.

  Speel sneller, scoor hoger
  Turbo App

  Je hoort in de verte het geluid van vijandelijke voetstappen. Je draait je om, richt en vuurt snel een schotensalvo af. En weer een frag binnen! Gamers weten dat alleen de snelste acties winnend zijn, en dat is waarom u de exclusieve ASUS Turbo App nodig hebt - een intuïtief tuning-paneel om alles een stimulans te geven en de overwinning zeker te stellen in uw favoriete games! Overklok de CPU, geef speldata prioriteit op het netwerk en optimaliseer de audio-instellingen voor fantastisch duidelijke audio en in-game gesprekken. Alleen winnaars schrijven historie, dus ga de strijd niet aan zonder Turbo App.

  Door de media geprezen UEFI BIOS

  De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Of u nu een pc-beginner of een doorgewinterde overklokker bent, de EZ- en Advanced-modi helpen u uw weg te vinden, snel en gemakkelijk.

  Map to MyFavorite: Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de MyFavorites (Mijn Favorieten) lijst!
  EZ Tuning Wizard - overklokken en RAID: Selecteer hardware en gebruik scenario's om de systeemprestaties af te stellen of uw RAID-configuratie te stroomlijnen, voor sneller ophalen en back-uppen van gegevens!
  EZ XMP Verbeter DRAM-prestaties met één klik!
  Intuïtieve grafische afstelling van ventilator Stel individuele ventilatoren simpelweg af door een curve te verslepen met de muis!
  Real-time hardware monitor Profiteer van direct informatie over kritieke systeemonderdelen!
  EZ Mode
  • Ventilatorprofiel: Gedetailleerde ventilatorinformatie CPU en behuizing, voor onmiddellijke koeling!
  • SATA-informatie: Geeft details weer over elke SATA-poort, voor gemakkelijke herkenning van apparaten!
  • Snelle klokaanpassing: Gebruik muisbediening om tijd en datum te wijzigen!
  • EZ XMP: Verbeter DRAM-prestaties met één klik!
  Advanced-modus
  • Shortcut (Snelkoppeling): Druk op Enter om snelkoppelingen te creëren naar favoriete instellingen, of selecteer een bestaande snelkoppeling en druk op F4 om er direct heen te gaan!
  • Quick Notes (Snelle Notities): Maak notities en leg BIOS-gerelateerde ideeën snel en gemakkelijk vast!
  • Last Modified (Laatst Aangepast) Log: Bijhouden laatste wijziging en favoriete profielen opslaan op een USB-stick!
  • SATA Port Renaming (SATA-poort Hernoemen): Hernoem SATA-poorten, voor eenvoudige identificatie!
  Speciaal geheugen
  overklokontwerp

  Voer het geheugen nu op tot 3300 (overklokt)! Ons exclusieve T-Topologie-ontwerp biedt uitstekende geheugen overklokmogelijkheden bij volledige belasting, door het koppelinglawaai en signaalreflectie-effect te minimaliseren. De geheugenkanalen staan op gelijke afstand van de CPU, en zorgen zo voor de meest evenwichtige controle over meerdere geheugenmodules en verbeterde totale geheugencompatibiliteit.

  Ultrasnelle gegevensoverdracht
  Evolutie in opslagsnelheid met SATA
  Express

  SATA Express biedt tot 10Gbit/s gegevensoverdrachtssnelheden door twee PCIE 2.0 lanes, als oplossing voor hogere bandbreedtebehoefte in de nabije toekomst. De huidige SSD's verbruiken tot 550MB/s, wat dicht bij het verzadigingspunt ligt voor SATA 6Gbit/s verbindingen. Achterwaarts compatibel met maximaal twee SATA-schijven, is SATA Express de volgende-generatie connectiviteitsstandaard - die waarborgt dat u en uw systeem niet achterblijven.

  Versnel uw systeem met M.2

  Met twee native PCI Express 2.0 bandbreedte, ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 10 Gbit/s. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem drive, en zorgt dat de hele pc een stuk sneller wordt. Het ondersteunt Intel® Rapid Storage-technologie om te zorgen voor nog snellere toegang tot gegevens, automatisch verversen van toepassingen en in slechts enkele seconden ontwaken uit slaapstand! *

  *Zie de modelspecificaties voor Intel® Rapid Storage-technologie ondersteuning

  Upgrade vandaag nog naar supersnelle Thunderbolt™ 2!

  De ASUS ThunderboltEX II-serie is de eerste Intel®-gecertificeerde Thunderbolt™ 2-uitbreidingskaart. Het biedt de flexibiliteit om een zelfgebouwd systeem te upgraden naar Thunderbolt 2-technologie, wanneer u maar wilt. Profiteer van bi-directionele overdrachtssnelheden tot 20Gbit/s - dat is vier keer (4x) zo snel als USB 3.0! Beleef ongelooflijk gedetailleerde video op de nieuwste 4K/UHD (Ultra High Definition) schermen, terwijl u tegelijkertijd bandbreedteverslindende opslagapparaten gebruikt.

  * Kan apart worden aangeschaft.
  Gaming scenario
  Speel sneller, scoor hoger!
  Turbo App

  Je hoort in de verte het geluid van vijandelijke voetstappen. Je draait je om, richt en vuurt snel een schotensalvo af. En weer een frag binnen! Gamers weten dat alleen de snelste acties winnend zijn, en dat is waarom u de exclusieve ASUS Turbo App nodig hebt - een intuïtief tuning-paneel om alles een stimulans te geven en de overwinning zeker te stellen in uw favoriete games! Overklok de CPU, geef speldata prioriteit op het netwerk en optimaliseer de audio-instellingen, voor fantastisch duidelijke audio en in-game gesprekken. Alleen winnaars worden onthouden, dus ga de strijd niet aan zonder Turbo App.

  Betere snelheid Makkelijk overklokken, voor ultrasnelle gamingprestaties!
  Beter netwerken Prioriteit aan speldata, voor gameplay zonder haperingen!
  Beter geluid Geavanceerd audio-ontwerp voor kristalheldere audio en in-game gesprekken!
  Een dubbele overwinning voor gaming!

  Het verschil tussen nederlaag en overwinning kan een kwestie zijn van milliseconden. Dat is waarom ASUS-moederborden zijn uitgerust met state-of-the-art netwerktechnologie die frags op de eerste plaats zet!

  Turbo LAN

  Turbo LAN met cFosSpeed traffic-shaping technologie voegt nog meer ondersteuning toe om vertraging tegen te gaan, plus een intuïtieve gebruikersinterface. Hiermee kunt u de lag verlagen zonder kennis van zaken - met tot wel 1,45x! Tweakers kunnen de geavanceerde modus gebruiken voor hardcore regeling.

  Real-time snelheidsbewaking
  Groepeer uw eigen lijst met favorieten
  Prioriteit instellen om uw toepassing te versnellen
  *Testconfiguratie: Intel® Core™ i7-4770K CPU @ 3.50 GHz │ Z97-DELUXE │ Transcend JM1600KLH-16GK DDR3 1600MHz*2 │ Windows Win8.1 Ultimate 64-bit
  Intel® Gigabit Ethernet - top gamingkeus werkt sneller met uw CPU

  Snellere, meer vloeiende gaming - altijd. Intel® Gigabit Ethernet biedt twee grote voordelen: het communiceert rechtstreeks met CPU's en biedt hoge TCP- en UDP-doorvoer. Dit vermindert de belasting op de processor aanzienlijk, zodat er meer vermogen overblijft voor het spel en de gameplay.

  Tot 2x zo snelle UDP spel-data prestaties

  ASUS-technici gebruikten IxChariot, een onafhankelijke tool om netwerken te beoordelen. Hiermee bepaalden ze hoeveel sneller Intel Gigabit Ethernet omgaat met de kleinere (onder 256 bytes) UDP-datapakketten die essentieel zijn voor vlot reagerende games. De resultaten zijn binnen - met de Z97 stromen de game-datapakketten tot twee keer (2x) zo snel als bij concurrerende gaming LAN-technologieën!

  • 4 K/Ultra HD visuele uitmuntendheid Native ondersteuning voor 4K/UHD (Ultra High-Definition) resoluties van maximaal 4096 x 2160 via HDMI of DisplayPort — dat is vier keer zoveel pixels als 1080p (1920 x 1080), wat ongelooflijke visuele helderheid, details en realisme oplevert.
  • Werk met maximaal 3 schermen Sluit tot drie onafhankelijke monitoren tegelijk aan met behulp van video-uitgangen zoals DisplayPort, Mini DisplayPort, HDMI, DVI of VGA. Kies uw uitgangen en stel de schermen in op mirror-modus of collage-modus.
  ASUS HomeCloud
  Uw pc, uw wereld

  ASUS HomeCloud creëert een wereld zonder grenzen. Het biedt u op afstand toegang tot uw pc, laat u multimedia content streamen naar waar u maar wilt, en alles beheren vanaf een willekeurige locatie — ongeacht waar het is opgeslagen. Gebruik de ingebouwde Wake-on-WAN-functie om uw pc op afstand te wekken en te bedienen met één enkel slim apparaat, overal en altijd. Het verandert de harde schijf zelfs in een privé cloud, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te make over opslagbeperkingen. Met HomeCloud wordt uw pc de toegangspoort tot de wereld.

  Altijd en overal totale controle,
  met Remote GO!

  Remote GO! geeft volledige controle over de pc - zelfs wanneer u niet thuis bent! Krijg onderweg toegang tot vergeten bestanden thuis, of werk op uw pc terwijl u in de trein zit of buiten loopt. Beheer bovendien in één stap al uw openbare clouds, of synchroniseer met één klik bestanden tussen uw pc en andere apparaten.

  • Cloud GO!

   Verzamel uw ASUS WebStorage, Dropbox®, Google Drive™ en SkyDrive® accounts op één plaats en maak zelfs tegelijk een back-up naar uw pc!

  • Remote Desktop

   Eenvoudige toegang tot en controle over uw pc, altijd en overal!

  • File Transfer

   Synchroniseer bestanden tussen uw pc's en slimme apparaten, met slechts één klik!

  • Remote Toetsenbord & Muis

   Bedien media vanuit uw luie stoel!

  Bekijk onderweg via uw tablet eenvoudig de foto's op de computer thuis
  Een digitale pc hub, ideaal voor bestanden delen en thuisbios
  Media Streamer

  Geniet van multimedia content op uw pc - waar u ook bent! Speel muziek vanaf uw pc onder het genot van een kopje koffie in het café, of relax met vrienden en stream jullie favoriete film naar een Smart TV. Met ASUS Media Streamer gaat het entertainment overal mee naartoe.

  Bewezen kwaliteit. Blijvend vertrouwen.
  Strenge compatibiliteit en validatie
  Compatibele apparaten Inclusief CPU's, geheugenmodules,
  videokaarten en meer.
  Validatie-uren Uitvoerig getest op extreme betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid.
  Wij zijn 's werelds grootste fabrikant van moederborden, en vermaard om onze ontwerpgedachte die altijd om gebruikers draait - zoals u. Onze technici passen veeleisende normen toe om kwaliteit te garanderen gedurende de hele levensduur van het product, en kiezen de beste componenten voor realistische bescherming. Onze moederborden zijn bewezen compatibel met meer dan 1.000 componenten en apparaten, en ondergaan minstens 7.000 uur aan strenge validatietests. Dat geeft u gemoedsrust, omdat u weet dat ASUS-moederborden geschikt zijn voor alle omgevingen en toepassingen. Als u uw pc wilt bouwen met de beste basis, bouwt u hem met een ASUS-moederbord.
  Meer info
  Bewezen compatibiliteit

  De vrijheid hebben om de onderdelen te kiezen die in de machine gaan, is de kern van zelfbouw pc's. Ons uitgebreide certificeringsprogramma richt zich op het leveren van de allerbeste compatibiliteit met de meest uiteenlopende componenten en apparaten. Dit geeft u de vrijheid om zonder frustratie te bouwen en te upgraden. Vandaag compatibel, maar ook nog in de verre toekomst - dat is de ASUS-manier.

  Getest - 1000+ compatibele CPU's, geheugenmodules, videokaarten en meer.

  Alle Serie 9-moederborden zijn compatibel met duizenden apparaten. Onze technici monteren en beoordelen zowel server als consumenten CPU's, honderden geheugenmodules, tientallen videokaarten, talloze opslagapparaten, voedingen, netwerkapparaten, schermen, optische drives, randapparaten en nog veel meer. We doen dit om u volledig vertrouwen te geven in onze producten en hun uitmuntende compatibiliteit.

  1000+ compatibele apparaten en componenten
  Complete &
  Openbare QVL
  Bekijk onze Qualified Vendor List (QVL) online

  Wij hebben zoveel vertrouwen in de superieure compatibiliteit van onze Serie 9-moederborden dat we onze complete QVL (lijst van erkende leveranciers) voor iedereen toegankelijk maken - zodat u meer keus hebt bij het zorgeloos zelf bouwen van uw pc. Er zitten geen gaten in onze QVL: elke compatibele component staat op de lijst, voor iedereen zichtbaar. Raadpleeg simpelweg de QVL om te controleren of een bepaald onderdeel of een apparaat compatibel is met uw moederbord, zodat u direct gerustgesteld bent.

  Ontworpen - Geweldige compatibiliteit met ASUS-producten

  Wanneer u kiest voor een ASUS-moederbord, is de kans groot dat u ook ASUS kiest voor andere componenten. ASUS ontwerpt producten van de grond af, zodat videokaarten, geluidskaarten en optische drives feilloos werken met uw moederbord.

  Betrouwbaarheid van top tot teen

  Onze moederborden gaan geweldig lang mee. We controleren dit door elk moederbord ruim 7000 uur te onderwerpen aan strenge tests. Een spervuur van inbrand-, milieu-, compatibiliteits-, software- en veiligheidstests bevestigen de uitzonderlijke robuustheid van onze moederborden - met betrouwbaarheid die de industrienormen overtreft.

  Uitvoerig getest op extreme betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid.

  Elk moederbord is onderworpen aan uitgebreide betrouwbaarheidstests onder zware belasting, van vervoer tot de dagelijks gebruik, om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat aan u worden geleverd. Getest worden onder andere temperatuur en vochtigheid, inbranden, aan/uitzetten, stroomverbruik, invoer en thermische schok, plus nog veel meer. Elk gecertificeerd compatibel onderdeel ondergaat een tot 24 uur durende verouderingstest om dagelijkse storingsvrije werking te waarborgen - ongeacht wat u erin plaatst of bevestigt, en wat u ook doet!

  • Temperatuur en luchtvochtigheid Test Onderdelen bestand tegen extreme omstandigheden
  • Thermische Meting Koel en stabiel onder de zwaarste belasting
  • Plaatsingstest Gegarandeerde I/O betrouwbaarheid
  • Tot 24 uur verouderingsproef om betrouwbaarheid te waarborgen
  • Energieverbruik test Waarborgt energiezuinigheid volgens wereldwijde normen
  Meer dan 7.000 uur getest
  • Temperatuur en gelijkstroommarge
  • Thermische schok test
  • Triltest indien niet in gebruik
  • Inbrandtest
  • Installatietest
  • Valproef
  • Stoottest
  • Zoutspraytest
  Sluiten
  Zelfbouw was nog nooit zo gemakkelijk!

  Wij begrijpen hoe u uw computer gebruikt. Van assemblage, systeeminstellingen en controle tot firmware en hardware-updates - wij willen uw leven alleen maar gemakkelijker maken. Daarom zullen we nooit ophouden met het ontwikkelen van nieuwe en spannende DHZ-mogelijkheden om pc-zelfbouw gemakkelijk, leuk en probleemloos te maken!

  Meer info
  ASUS Q-Design
  Eenvoudige zelfbouw begint vandaag
  Q-design
  • Q-DIMM - Gemakkelijk geheugen verwijderen Zelfs als u met een kleinere behuizing werkt, hoeft u alleen maar de enkelzijdige clip omlaag te drukken om de RAM-modules in of uit te duwen of te trekken - het kan niet eenvoudiger!
  • Q-Slot - Moeiteloos PCI Express-component verwijderen De grote, gevleugelde clip is gemakkelijk te bereiken en eenvoudig te bedienen. Druk enkel licht op de Q-Slot clip en de videokaart wipt er gewoon uit. Het installeren of verwijderen van zelfs de grootste videokaarten is een fluitje van een cent!
  • Q-Connector - Eenvoudig, snel en nauwkeurig aansluiten U hoeft u niet langer zorgen te maken over waar elke draad van het frontpaneel thuishoort. Steek de draden gewoon in de eendelige plug van de Q-Connector en u bent er helemaal klaar voor!
  • Q-Shield - Gemakkelijk en veilig voor vingers In tegenstelling tot de scherpe randen van andere I/O-afschermingen, is de exclusieve Q-Shield zacht en buigzaam, om uw handen te beschermen tegen snijwonden.
  • Q-LED - Eenvoudige pc-diagnostiek Q-LED geeft problemen aan met CPU, geheugen, videokaart of opstartapparaat, zodat u eventuele problemen snel kunt diagnosticeren en oplossen - en gedag kunt zeggen tegen eindeloze frustraties!
  • Q-Code - Gedetailleerde pc-statusweergave en diagnostiek Herkent en toont direct de POST-status, voor nauwkeurige probleemoplossing. Controleer simpelweg de code in de handleiding om het probleem op te lossen!
  AI Suite 3
  Alles-in-één toegang tot innovatieve ASUS-functies.

  ASUS AI Suite 3 biedt een geheel nieuwe gebruikerservaring via een duidelijkere, aantrekkelijkere interface met ondersteuning voor grotere beeldschermen. Het brengt alle exclusieve ASUS-functies bijeen in een gebruiksvriendelijk pakket, zodat u controle hebt over overklokken, energieverbruik, ventilatorsnelheden, voltages en meer. Deze alles-in-één app biedt gevarieerde en gebruiksvriendelijke functionaliteit, zonder te hoeven schakelen tussen verschillende hulpprogramma’s.

  Push Notice
  Houd onderweg de pc-status in de gaten.

  Als u zich wel eens afvraagt hoe het met uw pc gaat als u er niet bij bent, houdt Push Notice u daarvan op de hoogte - in real-time! Wanneer de status van de pc verandert, stuurt Push Note direct een waarschuwing naar uw tablet of smartphone. U kunt ook de webpagina's of memo's die u bekijkt naar uw slimme toestel sturen. Alles is onder controle, waar u ook bent.

  USB BIOS Flashback
  Eenvoudig plug & press hardwaregebaseerd flashen van BIOS

  USB BIOS Flashback op hardwareniveau laat gebruikers updaten naar nieuwe UEFI BIOS-versies, zelfs zonder CPU of DRAM geïnstalleerd. Sluit gewoon een USB-stick aan met daarop het BIOS-bestand, en houd de USB BIOS Flashback/on-board BIOS BFLK knop/Resetknop* 5 seconden ingedrukt met aangesloten voeding. Zorgeloos updaten voor het ultieme gemak!

  • Sluit de voeding aan
  • Plaats een USB-stick
  • Druk op de knop *Beschikbaarheid en locatie van deze knop verschillen per moederbordmodel. Raadpleeg hiervoor de handleiding.
  EZ Flash 2
  Gemakkelijk BIOS updaten vanaf USB, buiten het besturingssysteem om

  Update snel uw BIOS voordat u het besturingssysteem start. Het kost slechts een paar klikken, zonder diskette of een besturingssysteemgebaseerde flash utility.

  Sluiten
  Intel CPU en chipset kenmerken
  • Intel® LGA1150 4e, nieuwe 4e & 5e generatie Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/Pentium®/Celeron® processors gereed

   Dit moederbord ondersteunt Intel® 4e, nieuwe 4e en 5e generatie Core™ i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® processors in LGA1150-uitvoering, met geïntegreerde iGPU, geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van on-board grafische uitvoer met eigen chipsets, 2-kanaals (4 DIMM’s) DDR3-geheugen en 16 PCI Express 3.0/2.0-lanes. Dit zorgt voor fantastische grafische prestaties.

  • Intel® Z97 Express-chipset

   De Intel® Z97 Express-chipset is een single-chip design met ondersteuning voor Intel® LGA1150 4e, nieuwe 4e & 5e generatie Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/Pentium®/Celeron® processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt de Z97 maximaal 6 USB 3.0-poorten, 6 SATA 6Gb/s-poorten en 10Gbit/s M.2 ondersteuning, voor het sneller ophalen van gegevens. Bovendien ondersteunt de Intel® Z97 Express-chipset tevens iGPU-functies, zodat gebruikers kunnen profiteren van Intels nieuwste geïntegreerde grafische prestaties.

  • Intel® Smart Response-technologie
   SSD-snelheid met HDD-capaciteit

   Maakt gebruik van een geïnstalleerde snelle SSD (min. 18,6GB beschikbare capaciteit) als cache voor vaak geraadpleegde data. Belangrijke voordelen zijn onder andere verminderde belasting en kortere wachttijden, evenals lager stroomverbruik omdat de harde schijf niet meer onnodig ronddraait. Deze technologie combineert SSD-prestaties met harde schijf-capaciteit; werkt tot 6x zo snel als een systeem met alleen een harde schijf.

  • Intel® Smart Connect-technologie
   Automatisch applicatie vernieuwen en kortere wachttijden

   Uw computer kan webupdates met verse content ontvangen voor bepaalde applicaties, zelfs als het systeem in slaapstand is. Dit betekent minder lang wachten op het bijwerken van applicaties en synchronisatie met de cloud, wat leidt tot een efficiëntere computerervaring.

  • Intel® Rapid Start-technologie
   Haal uw pc direct uit slaapstand

   Laat de computer snel, binnen enkele seconden, verder gaan vanuit de weinig stroom verbruikende slaapstand. Door uw systeemgeheugen op te slaan naar de daarvoor verkozen SSD wordt uw computer sneller wakker en blijft het energieverbruik toch laag.