Z9PA-D8C

  Z9PA-D8C

  Het krachtigste Dual LGA2011 serverboard in 12x10" compact formaat

  ASUS introduceert vol trots het nieuwe serverboard, de Z9PA-D8C, op basis van Intel® E5-2600 + C602 PCH platform. Het board integreert veelzijdige functies in een compact 12x10" formaat, zodat dit board past in een ATX-behuizing. Door middel van een innovatief en topkwaliteit technisch ontwerp kan dit serverboard dubbele Intel® Xeon® E5-2600 processors ondersteunen, tot maximaal 135W CPU's. Met een adequaat ontwikkelde thermische oplossing in 1U rack-montage ondersteunt het systeem tot 115W CPU's.

   Product Image

   Het krachtigste Dual LGA2011 serverboard in 12x10" compact formaat

   ASUS introduceert vol trots het nieuwe serverboard, de Z9PA-D8C, op basis van het Intel® E5-2600 + C602 PCH platform. Het board integreert veelzijdige functies in een compact 12x10" formaat, zodat dit board past in een ATX-behuizing. Door middel van een innovatief en topkwaliteit technisch ontwerp kan dit serverboard dubbele Intel® Xeon® E5-2600 processors ondersteunen, tot maximaal 135W CPU's. Met een adequaat ontwikkelde thermische oplossing in 1U rack-montage ondersteunt het systeem tot 115W CPU's.

   ATX-kast compatibel

   Het Z9PA-D8C serverboard ondersteunt dubbele Intel® Xeon® serverprocessors in een 12x10" compact formaat met ATX footprint. Gebruikers kunnen gemakkelijk de voor hun ecosysteem meest volgroeide en gemakkelijk beschikbare ATX-behuizing aanschaffen in plaats van een speciaal gemaakte, eigen behuizing. Dit laat eindklanten profiteren van actuele servertechnologieën binnen een betaalbaar budget.

   Ondersteuning breed assortiment Intel Xeon® processor E5-2600

   De Z9PA-D8C ondersteunt dubbele Intel® Xeon E5-2600 serie CPU’s inclusief ondersteuning voor geavanceerde 135W CPU's. Systeembouwers kunnen kiezen tussen geavanceerde, mainstream en basic processors voor alle marktsegmenten. Door het ondersteunen van verschillende processor- en geheugentypes, helpt de Z9PA-D8C klanten een breed assortiment op te bouwen van servers en werkstation builds, om te voldoen aan de behoeften van klanten in verschillende prijssegmenten.

   Krachtige PCI-E uitbreidingsmogelijkheden in 12x10" vormfactor en ondersteuning MIO-892 geluidskaart

   De Z9PA-D8C is het enige 12x10" vormfactor board dat op de markt beschikbaar is met dubbele PCI Express 3.0 x16-uitbreidingsslots. Dankzij de innovatieve Flex-E-technologie van ASUS splitst of aggregeert het Z9PA-D8C serverboard op slimme wijze de verbinding, voor ondersteuning van maximaal 4 echte PCI Express 3.0 x8-slots of 2 x16-slots. Dankzij deze exclusieve, unieke eigenschap kan de Z9PA-D8C dienen als een krachtig serverboard, of in combinatie met de 7.2-kanaals MIO-892 geluidskaart een werkstation worden.

   USB 3.0 ondersteund

   De Z9PA-D8C is het eerste Dual Intel E5-2600 serverboard met USB 3.0-ondersteuning. De nieuwe USB 3.0 I/O-technologie biedt 10 keer zoveel bandbreedte in vergelijking met industriële USB 2.0.

   Digitale voedingsoplossing

   Volledig vernieuwde digitale CPU stroomregelingen werken perfect samen om te voldoen aan digitale stroomsignaal (SVID) aanvragen van de CPU, met ultrasnelle detectie en response om op efficiënte wijze exact de juiste hoeveelheid stroom te leveren. Nauwkeurige stroomlevering vermindert verspilling en zorgt voor stabielere CPU Vcore-voltages. De Z9PA-D8C spanningsregeling beheert tot 90% piekvermogen efficiëntie, met ruim 85% tijdens de meest gebruikelijke activiteiten. Dit zorgt voor hoge energie-efficiëntie voor het gehele systeem, om klanten te helpen besparen op hun energierekeningen.

   Uitgebreide serverbeheer oplossing: ASWM Enterprise

   ASWM Enterprise-software biedt één-naar-meerdere gecentraliseerd beheer, inclusief BIOS flash, bediening op afstand en stroomregeling door middel van een kleurrijke, grafische en informatieve interface.