Z9PA-U8

  Z9PA-U8

  Geoptimaliseerde dual-use server- en high-end werkstationprestaties

  De ATX-formaat Z9PA-U8 ondersteunt de nieuwste Intel® Xeon® E5-2600 en E5-1600 processorfamilie, met hoge rekencapaciteit en snellere gegevensoverdracht. Daarnaast vervult de Z9PA-U8 verschillende opslagconfiguraties via ASUS PIKE RAID-kaarten, en biedt het via de ASUS ASMB6-iKVM server management interface beter systeembeheer.
   Product Image

   Geoptimaliseerde dual-use server- en high-end werkstationprestaties   De commerciële manier om te upgraden naar het Romley-platform

   De ATX-formaat Z9PA-U8 ondersteunt de nieuwste Intel® Xeon® E5-1600 en E5-2600 processorfamilie, met hoge rekencapaciteit en snellere gegevensoverdracht. Dit server-moederbord biedt klanten een rendabele manier om naar het Romley-platform over te gaan met one-way CPU en Desktop (ATX) voeding.


   Ontwerp voor datacenter cache serverapplicatie

   De Z9PA-U8 levert uitmuntende gegevensoverdrachtprestaties met twee DIMM's per kanaal en tot 256GB LRDIMM. Daarmee is hij geschikt als datacenter cache serverapplicatie, met versnelde toegang tot data en snelle response op de netwerkbehoefte.


   Dubbel gebruik als server en high-end werkstation

   Het ontwerp en de functionaliteit van de Z9PA-U8 komen tegemoet aan gebruik als een middelgrote tot grootschalige server of high-end werkstation voor zelfs de meest complexe taken. Bovendien maakt het gebruik van de nieuwste hardwarestandaarden, waaronder USB 3.0 voor snellere gegevensoverdracht en PCI Express 3.0 voor betere signalering en gegevensintegriteit.


   Ondersteuning MIO-892 kaart voor 7.1-kanaals audio-ervaring

   De Z9PA-U8 ondersteunt de nieuwste ASUS MIO-892 kaart. Met een verbeterde signaal-ruisverhouding in 7.1-kanaals surround, biedt de MIO-kaart geweldige geluidskwaliteit als aanvulling op zijn robuuste videocapaciteit - levert opwindende surround sound. Begeleid door een videokaart en de MIO-892 wordt de Z9PA-U8 een krachtig E5-2600 single-socket werkstation.


   Uitgebreide serverbeheer oplossing: ASMB6-iKVM en ASWM Enterprise

   De ASMB6-iKVM upgrade kit maakt dashboard systeem statustoezicht, in- en uitschakelen en bediening op afstand, virtuele media via LAN, management LAN fail-over ondersteuning en gebruiksvriendelijke webgebaseerde grafische interface via alle bekende browsers mogelijk. Bovendien biedt ASWM Enterprise één-naar-meerdere gecentraliseerd beheer, inclusief BIOS flash, bediening op afstand en stroomregeling door middel van een kleurrijke, grafische en informatieve interface.