HA2402

  HA2402

  2,3 megapixel professioneel kleurenscherm

  • Voldoet aan de DICOM Part 14 norm
  • Ondersteunt echte 2.3 megapixel (1920x1200) content, voor kristalheldere beeldprestaties
  • Vijf handige beeldmodi voor verbeterde productiviteit
  • IPS LED-verlicht paneel met brede 178 graden kijkhoeken voor geoptimaliseerde samenwerkingsweergave
  • Voldoet aan UL/ICE/CE 60601-1 en ISO13485 normen
  • Ergonomische kantel-, draai-, pivot- en hoogteaanpassing, compatibel met VESA-wandmontage
   Product Image

   ASUS HA2402 Professional Display voor nauwkeurige beeldweergave en -interpretatie

   Compliant met de Digital Imaging and Communications in Medicine (DICOM) Part 14 norm, is het HA2402-scherm bedoeld voor gebruik met grijswaardenafbeeldingen zoals satelliet en educatieve afbeeldingen, om nauwkeurige beeldweergave en -interpretatie te bieden.   Voldoet aan DICOM Part 14 norm

   De ASUS HA2402 Professional Display is in de fabriek voorgekalibreerd met DICOM Part 14 compliance, om visuele nauwkeurigheid en consistentie te waarborgen. De ASUS HA2402 maakt gebruik van 8-bit grijstinten, geselecteerd uit een 10-bit naslagtabel, om te zorgen voor vloeiende overgangen en nauwkeurige identificatie van grijswaarden arcering.


   Virtual Desktop Infrastructure

   Vijf vooraf ingestelde beeldmodi voor verbeterde productiviteit

   Inclusief vijf gebruiksvriendelijke, vooraf ingestelde beeldmodi, voor snelle en gemakkelijke aanpassing van de HA2402 bij het bekijken van standaard beeldtypen. Naast de standaard weergavemodus zijn er drie DICOM-modi voor kleur, blauwe basis en heldere basis beelden, plus een handige lichtbakmodus voor het bekijken van traditionele filmbeelden. Het biedt meer flexibel beeld en is een ideale aanvulling op elk professioneel scenario.

   Vijf vooraf ingestelde beeldmodi voor verbeterde productiviteit


   Professionele kwaliteit voeding waarborgt veiligheid

   Het HA2402 professionele scherm voldoet aan de UL/IEC/CE 60601-1 veiligheidscertificering voor medische voedingen. DeHA2402 is bovendien gefabriceerd in een omgeving die voldoet aan de ISO13485 kwaliteitseisen.

   Medische kwaliteit voeding waarborgt veiligheid

   Zero Client-compatibel, voor verbeterde beveiliging en privacy

   Met de optionele bevestigingssteun kan de HA2402 zelfs worden veranderd in een zero client-monitor, door toevoeging van een geschikte zero client-box zoals de ASUS CPX20. Dit maakt eenvoudige integratie in virtuele desktop infrastructuur (VDI) omgevingen mogelijk, voor verbeterde beveiliging, privacy en beheerbaarheid.

   IPS-scherm voor beeld- en kleurnauwkeurigheid

   Voor optimale beeldkwaliteit maakt de HA2402 gebruik van een weergavepaneel met In-Plane Switching (IPS) technologie, wat het indrukwekkend brede 178 graden horizontale en verticale kijkhoeken geeft. Dankzij de brede kijkhoeken en hoge contrastverhouding van het paneel kunnen beelden gelijktijdig worden bekeken door een groep gebruikers tegelijk, met minimale degradatie in helderheid, contrast of kleurverschuiving.

   16:10 breedbeeld

   Zie meer met 16:10 breedbeeld

   De HA2402 heeft een 16:10 beeldverhouding om aanzienlijk meer horizontale ruimte te bieden dan een standaard 4:3-scherm. Dit is ideaal voor het weergeven van meerdere toepassingen en beelden tegelijk, en verbetert dus de werkefficiency tijdens beeldinterpretatie.

   Virtual Desktop Infrastructure

   Flexibele positionering voor verbeterde werkbaarheid

   De HA2402 maakt kantel-, draai-, pivot- en hoogteaanpassingen mogelijk, wat het eenvoudig maakt om beelden te bekijken in zowel portret- als landschapsoriëntatie. Het grote aantal aanpassingsmogelijkheden zorgt er ook voor dat een comfortabele kijkpositie is te bereiken in elke werkruimteconfiguratie. De HA2402 is ook aan de muur te bevestigen, zodat hij gemakkelijk is in te passen in krappe ruimtes en de bureaubladruimte maximaliseert.

   Meerdere interfaces voor gemakkelijke verbindingen

   De HA2402 is voorzien van vier USB 3.0-poorten, voor handige aansluiting van USB-opslagapparaten. De HDMI-poort zorgt ervoor dat hij kan worden gebruikt als tweede scherm voor een compatibele laptop, een ander productiviteitsverhogend voordeel.