ST558

  ST558

  55" scherm met ultrasmalle bezel

  • 800 nits helderheidsniveaus met 1920 x 1080 Full HD resolutie
  • LED-paneel met achtergrondverlichting en 178° brede kijkhoek
  • Ontworpen voor 24/7 gebruik
  • DisplayPort voor multi-scherm toepassingen

   Randloos beeld voor berichten die indruk maken

   ASUS ST558-schermen met ultrasmalle bezel zijn specifiek ontworpen voor gebruik in een videowand en zorgen ervoor dat levendige, hoge kwaliteit digitale content kan worden weergegeven op maximaal 1920 x 1080 Full HD-resolutie. De ultradunne bezel zorgt voor naadloze multi-monitor-installaties, voor een ononderbroken visuele ervaring.

   De ST558 maakt gebruik van duurzame panelen van industrieel niveau met 800 nits helderheidsniveau, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala van locaties. Dit scherm kenmerkt zich door 178° brede kijkhoeken op zowel horizontale als verticale panelen, zodat u beelden met minimale kleurverandering kunt bekijken vanuit extreme hoeken. Dit zorgt voor weinig of geen beeldvervorming of -verslechtering, aangezien de kleuren en helderheidsniveaus consistent blijven. Of u hem nu in landschaps- of portretmodus gebruikt, het gebruik van de ST558 als retailkunst kan de kijkervaring een volledig nieuwe invulling geven.

   Randloos beeld voor berichten die indruk maken


   Uiterst slanke bezels voor ononderbroken weergave

   Uiterst slanke bezels voor ononderbroken weergave


   De ST558 beschikt over ultrasmalle randen van minder dan 5,5 mm breed. Dit maakt multi-scherm configuraties mogelijk met beelden zonder de door brede randen veroorzaakte afleidende legpuzzelachtige effecten. Zonder afleidende randen kunnen multi-scherm reeksen van verschillende middelgrote schermen als tegels in creatieve vormen worden geplaatst, wat contentontwerpers meer mogelijkheden geeft om boeiende beelden te creëren. Digitale signage als retailkunst kan de ervaring van de kijker een hele nieuwe invulling geven.   Netwerkverbinding voor ondersteuning van bediening op afstand


   De ST558 heeft een standaard RJ45 netwerkconnector waarmee u LAN-gebaseerd netwerkbeheer en tools voor bediening op afstand kunt implementeren. Het zorgt er ook voor dat content kan worden gesynchroniseerd en beheerd vanaf een pc, laptop of servergebaseerde applicatie, met ondersteuning voor real-time messaging of aanpassingen in de content. Videowandconfiguraties kunnen ook worden beheerd, bijvoorbeeld door content uit te breiden van een enkel beeldscherm naar aangrenzende schermen.

   Netwerkverbinding voor ondersteuning van bediening op afstand
   Industriële kwaliteit panelen, ontworpen voor 24/7 gebruik

   Industriële kwaliteit panelen, ontworpen voor 24/7 gebruik


   Het ST558-scherm kan 24 uur per dag, 7 dagen per week ononderbroken doorwerken, dankzij de industriële kwaliteit LCD-schermmodules met veel hogere duurzaamheid dan consumentenkwaliteit panelen. Dit zorgt voor hogere betrouwbaarheid en ononderbroken levering van content, zodat het de ideale oplossing is op plaatsen waar continue werking en betrouwbaarheid zijn vereist.

   Exclusieve ondersteuning voor zowel verticale als horizontale plaatsing


   De ST558 biedt u de mogelijkheid om content te creëren in portret- of landschapsmodus. De industriële kwaliteit LCD-panelen in de ST558 hebben 178° brede horizontale en verticale kijkhoeken, wat betekent dat ze voor maximale flexibiliteit kunnen worden geïnstalleerd in portret- of landschapsoriëntatie, zonder enige kleur verschuiving.

   Exclusieve ondersteuning voor zowel verticale als horizontale plaatsing

   Volledige connectiviteit voor een flexibele keuze van signaalbron


   De ST558 is uitgerust met een DisplayPort-ingang, een hoge bandbreedte video-plus-audio-interface die het signaal kan verzenden via kabels van maximaal 15 meter. Het levert betere prestaties dan elke andere digitale interface en verschaft toegang tot een breder aanbod aan digitale content. Ook zijn HDMI, DVI-D, D-Sub en BNC connectoren aanwezig, voor uitgebreide compatibiliteit met een breed scala aan signaalbronnen.