ASUS raadt Windows 10 Pro aan voor bedrijven.

Databeheer en -opslag

In dit tijdperk van cloud computing moeten grote ondernemingen de vele uitdagingen aangaan die afkomstig zijn van de noodzaak om enorme hoeveelheden genetwerkte gegevens te hanteren.Kwalitatief hoogwaardige servers, snelle netwerkinfrastructuur en betrouwbare gegevensopslag zijn niet alleen kerneisen voor lokale netwerken en intranetten, maar worden ook steeds belangrijker voor het goed functioneren van de cloud-gebaseerde middelen van een bedrijf. Het maken van de juiste hardwarekeuzes is uitgegroeid tot een wetenschap.

Bij het kiezen van servers en opslagapparaten voor toenemende databelasting zijn stabiliteit en capaciteit voor flexibele uitbreiding van het grootste belang, al mogen kostenafwegingen ook niet worden genegeerd. ASUS kan helpen met kosteneffectieve oplossingen die aanzienlijke prestatieverbeteringen opleveren met flexibele uitbreidingsmogelijkheden.

In zijn streven naar het bieden van een eenvoudige, krachtige en toch kosteneffectieve netwerkinfrastructuur is ASUS een stap verder gegaan door groene netwerkfunctionaliteit te ontwikkelen in zijn apparatuur. Dit omvat energiebesparende functies, zoals stand-bymodus detectie. Dit stelt bedrijven in staat om te profiteren van het gemak van de cloud, terwijl het energieverbruik wordt geminimaliseerd en de uitstoot van koolstof verminderd.

Aanbevolen producten

Solutions