ASUS layout test

SOHO & Microbedrijven

Voor nieuw opgerichte kleine en microbedrijven moet de beperkte mankracht worden geconcentreerd op de kernactiviteiten van het bedrijf. Het zo effectief mogelijk benutten van beperkte IT-begrotingen is een belangrijke overweging. Afhankelijk van of u solo werkt als freelancer, een eigen studio opent of een onafhankelijke detaillist wordt, zullen uw pc-behoeften aanzienlijk variëren wat betreft prestaties en draagbaarheid. Het selecteren van de perfecte after-sales service is in alle gevallen even belangrijk. De ASUS-garantie van snelle, plaatselijke onderhoudsdiensten is alsof u een eigen, krachtig IT-team klaar hebt staan dat u elk moment kunt inzetten: denk aan ons als uw dichtstbijzijnde zakelijke bondgenoot.

 • Zelfstandige winkels

  Bij het openen van een nieuwe winkel, is uw meest nuttige assistent een POS-systeem dat niet alleen problemen kan oplossen met betrekking tot klantafhandeling en productvoorraad, maar ook interactie mogelijk maakt met klanten. Technologieën zoals digitale borden kunnen de verkoopkansen helpen maximaliseren door visuele impact toe te voegen.

  Meer Info
 • Ontwerpers

  Voor ontwerpers zijn werkstations en monitoren de belangrijkste bedrijfsinstrumenten. Hun krachtige multimediaverwerkingsmogelijkheden, algemene schaalbaarheid en uitstekende ergonomische ontwerp worden gecombineerd met geïntegreerde energiebesparende functies om de operationele kosten te helpen minimaliseren.

  Meer Info
 • Freelancers

  Zeer mobiele freelancers kunnen profiteren van de mobiliteit en de productiviteit van een notebook. Aangezien notebooks wat betreft prestaties en functies echter variëren, is het belangrijk om uw behoeften op een rij te zetten voordat u overgaat tot aanschaf van het meest geschikte model.

  Meer Info

Succesvolle Case

Bekijk Alles