ASUS layout test

Onderwijs

De komst van netwerken en de alomtegenwoordige informatietechnologie heeft het onderwijs getransformeerd tot ver buiten de beperkingen van het traditionele klaslokaal. Veel scholen hechten steeds meer belang aan hun on-campus informatie-infrastructuur. Ze maken een eind aan gaten in de netwerkdekking, implementeren grootschalige cloud computing-diensten, automatiseren bibliotheekdiensten, introduceren kwalitatief hoogstaande computer klaslokalen en laboratoria met flexibele computermogelijkheden. ASUS biedt een volledige waaier aan IT-oplossingen die het denken van de nieuwe bewoners van het digitale tijdperk helpt te cultiveren.

The notice for users with devices with Windows 10 Pro Education pre-installed:
Windows 10 Anniversary Update*

*This device was built for academic use and will automatically be updated to Windows 10 Pro Education with the Windows 10 Anniversary Update.

Features vary; see https://aka.ms/ProEducation for Windows 10 Pro Education feature information.

 • Klaslokaal

  Met de populariteit van computers en de ontwikkeling van touch- en cloud-technologieën heeft een nieuwe generatie van lesmethoden het tijdperk van interactief digitaal leren omarmd. De ontwikkeling van de elektronische schooltas heeft deze innovatieve trend verder versneld.

  Meer Info
 • Bibliotheek

  Om helemaal bij de tijd te blijven, vertrouwen bibliotheken op het gebruik van interactieve online zoekapparatuur voor basis cataloguszoekopdrachten en geselecteerde boekfragmenten. Sommige systemen bieden ook zelfbediening uitleen- en inlevermogelijkheden, waarmee de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en technologie worden getransformeerd tot een geautomatiseerde, gebruiksvriendelijke service.

  Meer Info
 • Computer klaslokaal

  De lastigste problemen voor beheerders van computer klaslokalen vloeien ongetwijfeld voort uit routine-onderhoud. Met tientallen tot honderden computers om te onderhouden, wordt de taak onnodig lastig bij afwezigheid van voldoende beheermiddelen en gereedschapsloze, modulaire productontwerpen.

  Meer Info
 • Cafeteria

  To reduce crowded lines during peak hours, cafeterias can benefit from point of sale (POS) systems and self-service vending machines. Using large-screen displays as digital signboards can improve both efficiency and profitability.

  Meer Info
 • Lab & Ontwerpcentrum

  Gediversifieerde computerlaboratoria en een breed scala aan grafische en industriële ontwerpafdelingen vereisen hogere prestaties en stabielere computeroplossingen die overweg kunnen met de enorme rekenkrachtbehoefte die komt kijken bij geavanceerde analyses, gecombineerd met 2D- en 3D-ontwerptechnologieën.

  Meer Info
 • Data Center

  Bij grootschalige hogescholen en universiteiten met tienduizenden studenten kunnen belangrijke campusevenementen zoals de inschrijving leiden tot ernstige pieken in het netwerkverkeer, wat het gebruik van andere essentiële online diensten belemmert. Daarom is een belangrijke kwestie die moet worden onderzocht door de beheerders van het campusnetwerk hoe ze hun systeem kunnen upgraden met grootschalige toegankelijkheid van de cloud.

  Meer Info
 • Personeelskantoor

  De schoolleiding wordt geconfronteerd met de noodzaak om te innoveren en de responsiviteit te verbeteren van de vele diensten die worden aangeboden door de instellingen waarvoor ze werken. Het selecteren van de juiste computerapparatuur houdt niet op bij high-performance desktopmodellen. Waar bijvoorbeeld meer functies worden toegewezen aan de cloud, is het vanuit service-oogpunt volstrekt logisch om interactieve aanraakschermen te installeren bij de receptie of in de openbare ruimtes.

  Meer Info

Succesvolle Case

Bekijk Alles