ASUS raadt Windows 11 Pro aan voor bedrijven.

Computer klaslokaal

Routine-onderhoud is het eeuwige probleem voor beheerders van computer klaslokalen. Met tientallen tot honderden computers om te onderhouden, wordt de taak onnodig lastig bij afwezigheid van voldoende beheermiddelen en gereedschapsloze, modulaire productontwerpen.ASUS helpt ruimte in te plannen voor computer klaslokalen door een brede selectie van vormfactoren en ontwerpen aan te bieden, zowel voor desktop pc's als LCD-schermen. Beheerders kunnen ASUS' beheer-tools gebruiken om software-updates en onderhoud uit te voeren. Intel vPro™ technologie maakt beheer en inventarisatie op afstand mogelijk, waardoor het gemakkelijk is om de systemen actueel te houden.

Om hardware-onderhoud eenvoudiger te maken, hebben ASUS desktop computers een gereedschapsloze behuizing en een modulair intern ontwerp dat plaats biedt voor eenvoudige reparaties en upgrades. Dankzij de onovertroffen after-sales service en uitgebreide beschikbaarheid van onderdelen kunnen uw computer klaslokalen altijd optimaal draaiende worden gehouden.

De aandacht voor details en de after-sales service die ASUS computer klaslokalen biedt, zijn ongeëvenaard voor deze sector. Elk model of type apparaat profiteert van de volledige ondersteuning van de ASUS after-sales service. Het doel is om computer klaslokalen te voorzien van het snelste en best doordachte onderhoud dat beschikbaar is. ASUS brengt vol trots gemoedsrust naar uw campus.

Aanbevolen producten

Solutions