ASUS raadt Windows 11 Pro aan voor bedrijven.

Hotels

Wat betreft de hotelfaciliteiten, gaan gasten steeds verder in hun technologiegerelateerde eisen en verwachtingen. Voor de industrie is het een belangrijke uitdaging om voor terugkerende gasten te zorgen, door aan deze behoeften te voldoen of ze te overtreffen. Ook moeten ze een concurrentievoordeel zien te behouden en tegelijk de bedrijfsefficiëntie verhogen.Moderne hotels moeten een breed scala aan technologieën inzetten, of het nu gaat om back-end administratieve en managementfuncties, of het verbeteren van klantgerichte gebieden zoals lobby's, gastenkamers, eetgelegenheden en recreatieve faciliteiten of conferentieruimtes. Slim gebruik van apparatuur zoals digitale borden of computergebaseerde informatiekiosken kan niet alleen de efficiëntie van het receptie- en servicepersoneelhelpen verbeteren, maar ook de klanttevredenheid vergroten.

Het aanbieden van een snelle, betrouwbare draadloze en/of bekabelde internetverbinding in openbare ruimtes en gastenkamers is niet langer een optionele extra, maar een concurrerende noodzaak die zowel door zakenreizigers als vakantiegangers wordt geëist.

Volledig toegeruste vergaderfaciliteiten en zakencentra kunnen de bezettingsgraad tijdens daluren helpen verbeteren. Dergelijke voorzieningen moeten de meeste faciliteiten kunnen repliceren die worden aangetroffen in kantooromgevingen, inclusief betrouwbare en duurzame computers, een snelle internetverbinding en bereik van A/V-apparatuur.

ASUS biedt een uitgebreid scala aan producten met volledige beheermogelijkheden om te voldoen aan de complexe en diverse IT-behoeften van de hotelindustrie. Niet alleen biedt het hiermee het gemak van een 'one-stop-shop', het levert ook ondersteuning van wereldklasse en gepersonaliseerde garantiediensten.

Aanbevolen producten

Solutions