Deals
Support

Mini PC PB61V

ASUS raadt Windows 11 Pro aan voor bedrijven.
Krachtige mini-pc met Intel Core-processors en ondersteuning voor Intel vPro-technologie, Windows 10, tot 64GB DDR4 RAM, M.2 SSD, 2.5” HDD en USB 3.1 Gen 2
 • Windows 10 Pro: ASUS raadt Windows 10 Pro aan voor bedrijven.
 • 10e gen. Intel® Core™ i7 of i5: Krachtige desktop-niveau processors bevatten ondersteuning voor Intel vPro-technologie, voor verhoogde zakelijke productiviteit en verbeterde beveiliging.
 • Robuustheid op militair niveau: voldoet aan de nieuwste MIL-810H militaire normen voor uitmuntende kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Intel Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.0: Ultrasnelle Gig+ draadloze snelheden plus de nieuwste high-efficiency Bluetooth-connectiviteit.
 • Directe statusindicatie: Geïntegreerde Q-Code LED voor snelle diagnose en probleemoplossing.
 • Configureerbare poort: Flexibele ondersteuning voor DisplayPort, VGA, LAN, COM of HDMI.
 • Geïntegreerd stoffilter: Voor een soepele, betrouwbare werking wordt het binnendringen van stof en andere deeltjes effectief voorkomen.
 • Fysieke beveiliging: De ingebouwde sleuf voor een Kensington-slot maakt onmiddellijke bescherming mogelijk.
 • ASUS Corporate Stable Model (CSM): Exclusief programma garandeert een stabiel productaanbod gedurende minimaal drie jaar.
 • 24/7 betrouwbaarheidstest: Een reeks strenge procedures waarborgt stabiele werking.
OP product mainImage

Solide betrouwbaarheid voor uw bedrijf

De ASUS Mini PC PB61V is een ultracompacte, veelzijdige en krachtige pc, geschikt voor een scala aan zakelijke toepassingen, waaronder als kantoorcomputer, voor vergaderzalen, winkelkiosken en digital signage. Aangedreven door 10e generatie Intel® Core™ processors, levert de PB61V prestaties op desktopniveau in een compact formaat, terwijl ondersteuning voor Intel vPro-technologie verbeterde beveiliging en verhoogde zakelijke productiviteit biedt. Uitgebreide connectiviteit met zeven USB-poorten en ondersteuning voor maximaal drie 4K UHD-beeldschermen betekent dat de PB61V de flexibiliteit biedt om aan een reeks van gebruiksscenario's te voldoen, waardoor het de perfecte zakelijke oplossing is.

Prestaties

Desktopniveau prestaties in slanke stijl

Met 10e gen. Intel Core i5- en i7-processors is de ASUS Mini PC PB61V in staat om intensieve computertaken uit te voeren. Ondersteuning voor Intel vPro-technologie biedt eenvoudiger en efficiënter IT-beheer op afstand en verbeterde beveiliging. Tot 64GB snel DDR4 2933MHz geheugen waarborgt vloeiende multitasking, en een ontwerp met dubbele opslag met één M.2 PCIe 3.0 x4 SSD en één 2,5” HDD biedt de perfecte mix van snelle gegevensoverdracht en hoge opslagcapaciteit.

Ontwerp

Veelzijdig, ruimtebesparend, veilig ontwerp

De ASUS Mini PC PB61V heeft een stijlvolle metalen behuizing van slechts 17,5 x 17,5 x 4,2 cm, zodat hij zeer weinig ruimte in beslag neemt. Hij kan ook eenvoudig worden gemonteerd aan de achterkant van een VESA-compatibel scherm, perfect voor een reeks zakelijke toepassingen - van mediaserver tot winkelkiosk. De PB61V bevat ook een geïntegreerde sleuf voor een Kensington-slot, voor kant-en-klare beveiliging in elke situatie.

Ontwerp

Q-Code indicator voor snelle probleemoplossing

De ASUS Mini PC PB61V heeft een Q-Code LED op het frontpaneel, voor snelle diagnose en probleemoplossing. Dit biedt IT-beheerders direct inzicht in fout- of debuggingcodes, waardoor ze een tijdbesparende voorsprong hebben bij het herstellen van de uptime.

*Voor meer informatie over Q-Code foutstatussen kunt u terecht op: https://www.asus.com/Displays-Desktops/Mini-PCs/PN-PB-series/Mini-PC-PB61V/helpdesk_knowledge

Ontwerp

Geheel nieuw stoffilter

De ASUS Mini PC PB61V is voorzien van een geheel nieuw stoffilter om hem te beschermen tegen het binnendringen van zwevende deeltjes, waardoor interne componenten schoon blijven en de betrouwbaarheid wordt verbeterd. Dit ontwerp maakt de PB61V ook ideaal voor gebruik in gebieden met een hoge stofdichtheid, van industriële omgevingen of drukbezochte winkels tot droge of smogachtige gebieden.

Ontwerp

Innovatieve vergrendelbare VESA-bevestiging voor onmiddellijke beveiliging

Het is eenvoudig om de ASUS Mini PC PB61V te monteren op een standaard VESA-plaat, en deze generatie introduceert voor de veiligheid een nieuw vergrendelingsmechanisme. De inbegrepen borgschroeven met rubberen omhulsel verbeteren de koppeling en beschermen het behuizingsoppervlak tegen krassen.

Connectiviteit

Uitgebreide connectiviteit

De ASUS Mini PC PB61V biedt snelle en handige connectiviteit, met tweemaal USB 3.2 Gen 2 Type-A en eenmaal USB 3.2 Gen 2 Type-C® op het frontpaneel, plus viermaal USB 3.2 Gen 1 op het achterpaneel. Bovendien laat een configureerbare poort* u HDMI 2.0, VGA, COM, DisplayPort of LAN-functionaliteit toevoegen, voor een perfect passend systeem voor elke behoefte - van signage- en point-of-sale-systemen tot kiosken en intelligente verkoopautomaten.

*Configureerbare poortopties kunnen per model of regio variëren.

Productiviteit

Verbluffende 4K UHD-resolutie en ondersteuning voor drie beeldschermen

De ASUS Mini PC PB61V is uitgerust met geïntegreerde Intel UHD graphics om video's en foto's weer te geven in verbluffende 4K UHD-resolutie. Met twee DisplayPort-aansluitingen en een configureerbare poort* kunt u met de PB61V uw werkruimte uitstrekken over maximaal drie beeldschermen.

*Configureerbare poortopties kunnen per model of regio variëren

 • 3

  Onafhankelijke schermen

 • 4K

  schermresolutie

 • Kantoor-pc / Thin client

 • Winkel

Perfect passend voor iedereen

 • Digital signage / Kiosk

 • Bibliotheek / Onderwijs

Energiebesparingen

Minder impact op het milieu en lagere operationele kosten

De ASUS Mini PC PB61V heeft een energiezuinig ontwerp dat de impact op het milieu vermindert en tegelijkertijd de operationele kosten voor uw bedrijf helpt te verlagen. Milieuvriendelijke ASUS mini-pc's hebben enkele van de hoogste milieucertificeringen binnen de industrie ontvangen, waaronder ENERGY STAR®. Specifiek verbruikt de Mini PC PB61V in rust slechts 7,47W en is extreem stil; in rust wordt slechts 21,9dB geluid gegenereerd.

* Testconfiguratie: Windows 10 Pro-64bit | Intel® i7-10700 | DDR4 2666MHz | 512G PCIe SSD
*Referentie: http://www.acousticpc.com/silent_pc.html

ASUSPRO PN40-Business mini PC- Corporate Stable Model- Levensduur en beheermogelijkheden

Levensduur en beheersbaarheid

ASUS Corporate Stable Model programma

Het ASUS Corporate Stable Model (CSM) programma is een initiatief dat is ontwikkeld om bedrijven een stabiele producttoevoer en verbeterde aftersalesondersteuning te bieden. Elke CSM Mini-pc aankoop geeft de klant recht op de ASUS Control Center IT-beheer softwaresuite (CSM Edition, ter waarde van $60)*, die uitgebreide controle en bewaking biedt. ASUS CSM-producten bevatten tevens een stabiele roadmap en gegarandeerd 36 maanden leveringsbeschikbaarheid zodat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over gaten in de materiaallevering of verlengde levering.

Meer info

* Programma-aanbod kan per regio verschillen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger.


Voordelen Kenmerken CSM Mini PC
Serverbeheer ASUS Control Center
Stabiele levering 36+ maanden productlevenscyclus

*Startend vanaf introductiedatum product

6 maanden End of Life-aankondiging
ECN-regeling

*Op aanvraag

Overige ondersteuning Windows 10 en Pre-WHQL gereed

Betrouwbaarheid

Grondig getest

ASUS Mini-pc's ondergaan strikte geluids-, trillings-, val- en thermische schoktesten om te waarborgen dat ze voldoen aan strenge ASUS-normen en de industrie-eisen overtreffen. U kunt er op vertrouwen dat uw ASUS mini-pc langdurig bestand is tegen extreme omstandigheden, variërend van droge -40°C temperaturen tot vochtige en warme omgevingen van meer dan 60°C.

 • ASUSPRO PN40-Business mini PC- Betrouwbaarheid

  Triltest

 • ASUSPRO PN40-Business mini PC- Betrouwbaarheid

  Valtest

 • ASUSPRO PN40-Business mini PC- Betrouwbaarheid

  Poorttest

 • ASUSPRO PN40-Business mini PC- Betrouwbaarheid

  Temperatuur- en vochtigheidstest

 • ASUSPRO PN40-Business mini PC- Betrouwbaarheid

  Geluidstest

 • ASUSPRO PN40-Business mini PC- Betrouwbaarheid

  Netspanning- en frequentietest

Beveiliging

Uitgebreide bescherming, van binnen en van buiten

De ASUS Mini PC PB61V is gebouwd met meerdere waarborgen en beveiligingsfuncties om uw persoonlijke of zakelijke gegevens te beschermen. Deze omvatten een industriestandaard sleuf voor een Kensington-slot om diefstal te voorkomen en, nieuw voor deze generatie, een inbreukwaarschuwing die u alarmeert als de behuizing van de PB61V is geopend sinds de laatste keer opstarten.

 • Trusted Platform Module
  (TPM) gegevensbeveiliging
 • Behuizing inbreukwaarschuwing
 • Kensington-slot
 • USB-poorten lees/schrijfcontrole

Intel Unite

Met de Intel Unite® oplossing kunt u voor uw organisatie eenvoudig een veilig platform creëren en beheren voor het delen van content en samenwerking. Verbind beeldschermen, apparaten van medewerkers en gemengde technologie-omgevingen draadloos, zodat uw team naadloos kan delen en samenwerken, waar men zich ook bevindt. Meerdere presentatoren kunnen tegelijkertijd content delen zonder dat er kabels of dongles nodig zijn.


Intel vPro-technologie voor verhoogde zakelijke productiviteit en verbeterde beveiliging

Intel vPro-technologie geeft de ASUS Mini PC PB61V een raamwerk dat de werklast van de IT-afdeling van uw organisatie verlicht, waardoor zowel de verhouding tussen hardware/technici en de algehele operationele efficiëntie worden verbeterd. De ingebouwde beveiliging zorgt voor risicobeperking, identiteits- en toegangsbescherming en bescherming van gegevens en bedrijfsmiddelen. De Intel Core vPro-processor maakt ook op afstand beheerde geautomatiseerde probleemoplossing en geavanceerde virtualisatie mogelijk, waardoor de beheerkosten worden verlaagd en data veilig blijven.

comparison icon
Compare (0)
Monitoren / desktops
Mini-PC's