Deals
Support

VivoStick PC (TS10)

Een pc in de hand, wanneer u hem maar nodig hebt

Bekijk de video
De ASUS VivoStick is een Windows pc op zakformaat die u een desktopachtige computerervaring geeft wanneer u het nodig hebt. Hij wordt aangedreven door een Intel® Atom™ processor om elke HDMI tv, beeldscherm of projector te veranderen in een volledig functionele pc voor werk of ontspanning. De VivoStick opent een wereld van computermogelijkheden voor u: thuis, op kantoor of waar u hem maar nodig hebt.
Intel Inside®. Fantastische buitenervaring. Intel® Atom™ x5-processor

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, het Intel Inside-logo, Intel Atom en Intel Atom Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de VS en/of andere landen.

De pc die grenzen doorbreekt

De VivoStick mag dan ultracompact zijn, het is de binnenkant die telt. De VivoStick is ontworpen om veel impact te maken, zowel wat betreft prestaties als esthetiek.

Mobiele flexibiliteit

Of u nu op vakantie bent of op zakenreis, de VivoStick geeft u de computerfuncties die u nodig hebt, zonder te hoeven sjouwen met een laptop. Sluit hem eenvoudig aan op een tv in uw hotelkamer om naar YouTube-video's te kijken of uw favoriete series op Netflix te volgen. En wanneer het tijd is om aan de slag te gaan, gebruikt u gewoon uw kantoormonitor of projector.

Prachtig vulpen-geïnspireerd ontwerp

De elegant ontworpen VivoStick is voorzien van vloeiende lijnen en een ingetogen glansafwerking. De aan/uit-knop en HDMI-kap zijn zelfs voorzien van onze klassieke, Zen-geïnspireerde afwerking met metaalgaas effect. Schoonheid zit in kleine details. Met een dikte van slechts 16mm is het bovendien een ruimtebesparende pc die waardevolle bureauruimte vrijmaakt.

Volledige pc-functionaliteit

Profiteer van desktopachtige prestatieniveaus en prachtige Full HD-beelden, dankzij de Intel Atom-processor van de VivoStick. Er is geen installatie nodig, de VivoStick start snel op en is direct uit de verpakking klaar voor gebruik. Het loopt ook niet bepaald achter wat betreft de lijst van specificaties, met 2GB geheugen, 32GB on-board opslag, dual-band 802.11ac wifi, Bluetooth 4.1, USB 3.0- en USB 2.0-poorten, een audio-aansluiting en een HDMI-poort in zijn ultracompacte ontwerp. Bovendien ontvangt u 100GB gratis ASUS WebStorage opslagruimte, dus waar u ook bent in de wereld, u kunt uw VivoStick gebruiken om toegang te krijgen tot in de cloud opgeslagen bestanden.

Verken eindeloze computermogelijkheden

 • VivoRemote

  De ASUS VivoRemote-app laat u uw mobiele apparaat gebruiken als extern toetsenbord voor de VivoStick. Deze intuïtieve app laat u de VivoStick bedienen via wifi en biedt het volgende:
  Extern toetsenbord & muis
  Gebruik uw smartphone als een draadloos toetsenbord en muis.
  Snelkoppelingen
  Start/ Windows startmenu / Enter/ Backspace / Tab
  Mediabediening
  Lokale bediening media afspelen en volume
  VivoRemote Center
  Aanpassen gecategoriseerde mappen en snelkoppelingen om bestanden te openen of opdrachten uit te voeren voor een mobielachtige ervaring op uw tv.

Cast naar een groter scherm via ASUS HyStream

Spiegel of stream favoriete Full HD films, video's en foto's, of speel lichte games die staan opgeslagen op uw ondersteunde* Apple iOS of Android smartphone of tablet op elke HDMI-geschikte grootbeeld tv. Draadloos entertainment was nog nooit zo gemakkelijk!
*Neem voor informatie over ondersteuning contact op met de leverancier van uw apparaat. Ga naar http://www.asus.com/support/ om de beschikbaarheid van iOS 9 apparaatondersteuning te controleren

Blijf koel en betrouwbaar

Ondanks zijn compacte afmetingen beschikt de VivoStick over een interne koelventilator om oververhitting te voorkomen.

VivoStick-houder

De VivoStick wordt geleverd met een VivoStick-houder en verlengkabel, zodat u hem gemakkelijk achter uw beeldscherm kunt verbergen. Als alternatief kunt u de VivoStick ook monteren aan de zijkant van het beeldscherm, om hem gemakkelijk binnen handbereik te houden.

Veelgeprezen kwaliteit

ASUS Desktops - het meest aanbevolen Windows-desktopmerk
Innovatie, design en betrouwbaarheid vormen het hart van alle ASUS-computers. ASUS Desktops hebben de PCMag Readers' Choice for Overall Satisfaction nu vier jaar op rij gewonnen.

* Met toestemming overgenomen van www.pcmag.com. © 2015 Ziff Davis, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Productiviteit, kwaliteit en waarde

De ASUS VivoStick is een volledig functionele Windows pc op zakformaat. Of u hem nu gebruikt voor werk of ontspanning, de VivoStick opent een wereld van computermogelijkheden voor u; thuis, op kantoor of waar u hem maar nodig hebt.
 • Mobiele flexibiliteit
 • Prachtig vulpen-geïnspireerd ontwerp
 • Volledige pc-functionaliteit
 • Verken eindeloze computermogelijkheden
 • VivoRemote
 • Miracast streaming via ASUS HyStream
 • Blijf koel en betrouwbaar
 • Gemakkelijk bereikbaar
 • Veelgeprezen kwaliteit
 • Productiviteit, kwaliteit en waarde
comparison icon
Compare (0)
Monitoren / desktops
Mini-PC's