Deals
Support

VivoMini UN65H

Desktopprestaties, miniatuurformaat

De VivoMini UN65H combineert al uw thuiscomputerbehoeften in een compacte, lichtgewicht mini-pc die nauwelijks groter is dan een portemonnee. De elegant vormgegeven VivoMini UN65H is ontworpen om overal te passen in uw woning. Hij combineert buitengewone processorprestaties, aangedreven door de nieuwste 6e generatie Intel® Core™ processors, met ongelooflijke energiezuinigheid. De VivoMini UN65H heeft een dubbele opslag ontwerp voor extra opslagflexibiliteit.
De VivoMini UN65H geeft u een volledig functionele computer met multi-scherm en 4K/UHD-scherm ondersteuning, een M.2 solid state drive voor snelle datatoegang en uitgebreide I/O-connectiviteit. Zijn geoptimaliseerde lage-snelheid ventilator zorgt ook voor superstille werking*. 802.11ac wifi maakt, samen met de exclusieve Media Streamer en Remote Go! apps, de VivoMini UN65H ideaal voor gebruik als home entertainment hub.

Elegant ontworpen voor thuis

De met een Good Design Award bekroonde VivoMini UN65H is ontworpen voor thuis, met een elegant vormgegeven behuizing met vloeiend afgeronde hoeken en compacte afmetingen van slechts 131 x 131 x 52mm. De VivoMini UN65H is afgewerkt in glanzend Midnight Blue en is voorzien van het iconische, Zen-geïnspireerde ontwerp met gesponnen metaaleffect - wat het een opvallende toevoeging maakt voor elke ruimte van de woning. Hij is ook geschikt voor VESA-montage achterop een beeldscherm, zodat u uw eigen all-in-one pc kunt creëren, voor een opgeruimde omgeving.

One size fits all

Of u nu op zoek bent naar een personal computer, een home entertainment center of een mediabibliotheek, de VivoMini UN65H geeft u desktop pc-prestaties en kan worden aangepast aan de thuiscomputerwensen van uw gezin.

 • Volledige desktopcomputer
 • Home entertainment
 • Media bibliotheek

Buitengewone prestaties met levensechte graphics.

Intel-processors en 4K/UHD beelden

De VivoMini UN65H wordt aangedreven door de nieuwste 6e generatie Intel® Core™ i7, i5 of i3 processors voor multi-tasking computergebruik - zodat u probleemloos videogesprekken kunt voeren, online kunt winkelen, of games spelen. De VivoMini UN65H biedt zelfs ondersteuning voor 4K/UHD-schermen, voor buitengewone beelden. Hij is ideaal voor een thuisbios-opstelling, zodat u kunt surfen op het web en films kunt kijken met verbluffende scherpte.Multi-scherm productiviteit

De VivoMini UN65H werkt met elke monitor, HDMI TV of projector om u een veelheid aan weergave-opties te geven, en is zelfs in staat om draadloos content te streamen om uw computerervaring te maximaliseren. Hij ondersteunt maximaal drie onafhankelijke schermen via HDMI en DisplayPort++, om u meer schermruimte te geven voor multi-tasking. U kunt uw verschillende werkvensters nu verdelen over meerdere schermen, content spiegelen, of een enkel venster uitbreiden over meerdere schermen.

* Ondersteuning voor drie schermen is alleen mogelijk met doorlusverbindingen via DisplayPort++

Flexibel ontwerp met dubbele opslag

De VivoMini UN65H is voorzien van een dubbele opslag ontwerp dat u kunt specificeren met maximaal een 2,5" 1TB harde schijf of een 512GB solid state drive (SSD), een 256GB M.2 SSD of een combinatie van beide, voor extra flexibiliteit. Dus of u nu op zoek bent naar meer opslagcapaciteit om muziek, video's, foto's, apps en andere data op te slaan, of naar hogere gegevenstoegangssnelheden, u kunt afwisselend schakelen tussen de harde schijf en de SSD-opties, naar gelang het beter aansluit op uw behoeften.

* Beschikbaarheid dubbele opslag kan per model of regio variëren

Razendsnel dankzij M.2

Native M.2 ondersteuning geeft de VivoMini UN65H de snelheid en prestaties waar u naar hunkert in een compacte pc. Een PCI Express® SSD* zorgt voor gegevensoverdrachtssnelheden tot 10Gbit/s - waardoor het de perfecte keus is voor een besturingssysteem of applicatieschijf, zodat u minder lang hoeft te wachten en meer tijd hebt om te werken.

* M.2 ondersteunt zowel SATA en PCIe opslaginterfaces

Stille werking

De ASUS VivoMini UN65H werkt opmerkelijk stil, dankzij geoptimaliseerde lage-snelheid ventilatorinstellingen die het geluidsniveau op slechts 18,5dB houden in rust, gelijk aan het geluid van vallende bladeren. En het wordt ook niet veel luidruchtiger bij volledige belasting - met slechts 26,3dB geluid, oftewel 60% lager dan de industrienorm. Hij werkt stil op de achtergrond, zodat u ongestoord kunt genieten van muziek en films.

 • 18,5dB

  UN65H
  in rust

 • 26,3dB

  UN65H
  bij volledige belasting

 • 30dB

  Bibliotheek

 • 60dB

  Gesprek

 • 80dB

  Muziek

 • 100dB

  Concert

  In rust Volledige belasting
ASUS VivoMini UN65H 18,5dB 38% lager 26,3dB 60% lager
Industriegem. 30dB 60dB

Stream en deel content met volledige mediabediening

802.11ac wifi laat u, samen met de exclusieve ASUS Media Streamer en Remote Go! apps, content streamen of de VivoMini op afstand bedienen. De VivoMini UN65H wordt geleverd met een jaar lang gratis 100GB ASUS WebStorage, zodat u uw bestanden veilig kunt opslaan in de cloud.

ASUS Remote GO!

Volledige controle over uw pc

 • Cloud GO!
  Maak een back-up van al uw bestanden op uw ASUS WebStorage, Dropbox®, Microsoft OneDrive, Google Drive™, and SkyDrive® accounts, allemaal op één locatie

 • Remote Desktop
  Gemakkelijke toegang tot en controle over de pc, altijd en overal

 • File Transfer
  Synchroniseer bestanden tussen uw pc's en slimme apparaten, met slechts één klik

 • Remote Keyboard & Mouse
  Voor totale pc-bediening, comfortabel vanaf de bank

ASUS Media Streamer:

Delen en streamen van muziek of films

 • Geniet overal van multimedia content

 • Stream films naar uw tv

 • Speel muziek af via uw pc

Wifi 802.11ac:

Snellere, stabielere internetverbindingen

 • Dual-band 802.11ac wifi

 • Sterkere signalen en drie keer zo snel als de vorige wifi-standaard

 • Ideaal voor het downloaden van bestanden of streamen van video's

Eenvoudige hardware-aanpassing voor toegevoegde flexibiliteit

Beheer eenvoudig gemaakt

U kunt de VivoMini UN65H volgens uw behoeften aanpassen. U kunt zelfs kiezen welk besturingssysteem, wifi-kaart, of opslagopties u wilt hebben wanneer het tijd is voor een upgrade.

* Beschikbaarheid barebones kan per model of regio variëren

 • Draai de VivoMini
  UN65H op zijn kop:

  Gemakkelijk verwijderbare rubberen voetjes geven eenvoudig toegang tot de schroeven.

 • Verwijder de schroeven

  Draai los voor toegang tot inwendige van de VivoMini UN65H.

 • Toegang tot de
  upgrademodule

  Trek gewoon de ergonomisch ontworpen modules eruit.

Eenvoudige hardware-upgrades

Hardware-upgrades kunnen worden gedaan in drie eenvoudige stappen - alles wat u nodig hebt is een schroevendraaier.

Uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden

De VivoMini UN65H beschikt over een totaal van vier USB 3.0-poorten, waaronder eenvoudig toegankelijke, aan de zijkant gemonteerde poorten met BC1.2 om uw mobiele apparaten op te laden in de helft van de tijd. Bovendien is de VivoMini UN65H ook uitgerust met een 4-in-1 kaartlezer, één audio-uitgang, HDMI en DisplayPort++.

Kwaliteit om op te bouwen

Volledig getest op extreme betrouwbaarheid, brede compatibiliteit en gewaarborgde veiligheid
In elke VivoMini UN65H zijn jaren van technische expertise gestoken, waarbij elke eenheid wordt onderworpen aan een reeks van betrouwbaarheids- en kwaliteitstesten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze strenge normen. Ze kunnen overweg met extreme temperaturen en zijn robuust genoeg om schokken en stoten te weerstaan ​​tijdens het transport.

 • Stroomverbruiktest

 • Poorttest

 • Stroomverbruiktest

 • Geluidstest

 • Netspanning- en frequentietest

 • Valproef

ASUS Desktops - het meest aanbevolen Windows-desktopmerk
Innovatie, design en betrouwbaarheid vormen het hart van alle ASUS-computers. ASUS Desktops hebben de PCMag Readers' Choice for Overall Satisfaction nu vier jaar op rij gewonnen.

* Met toestemming overgenomen van www.pcmag.com. © 2015 Ziff Davis, Inc. Alle rechten voorbehouden.

comparison icon
Compare (0)
Monitoren / desktops
Mini-PC's