Deals
Support

VE278Q

 

Levensechte beelden, aangedreven door LED


10,000,000:1 ASUS Smart Contrast Ratio

Verbetert contrast van scherm op dynamische wijze door de helderheid van het backlight aan te passen om zo het donkerste zwart en het helderste wit te bereiken – voor het leveren van levensechte beelden.

2ms Reactietijd

Snelle reactietijd van 2ms (GTG) rekent af met ghosting en tracers, voor een meer vloeiende videoweergave.

Full HD met HDMI

Met de VE278Q betreedt u dankzij Full HD 1080p (1920x1080) ondersteuning en de HDMI-poort een grote, spectaculaire wereld vol kleuren.

AI Light voor Optimalisering Helderheid

De AI Light functie geeft de VE278Q automatische aanpassingsmogelijkheden om de helderheid te verlagen en zorgt dat uw ogen zich comfortabeler voelen in de gedimde omgeving. Bovendien helpt het ruim 25% te besparen op het energieverbruik.

Veel I/O-poorten - voor gelijktijdige verbindingen met meer videoapparaten

Met Embedded digitale HDMI en DisplayPort ingangen maakt de VE278Q de meest geavanceerde videokaart/computerverbindingen mogelijk. De DisplayPort- interface biedt tevens betere ondersteuning voor meerdere weergavestreams, langere kabelverbindingen en interoperabiliteit met andere ingangen, zoals VGA, DVI en HDMI.


Picture in Picture – gelijktijdig 2 verschillende signalen weergeven

Iets op moeten zoeken op Internet, terwijl op TV net een belangrijke voetbalwedstrijd van start gaat? De VE278Q biedt via een sneltoets een PIP-functie (Picture in Picture) en heeft de mogelijkheid om beelden van twee verschillende signalen tegelijk weer te geven.


Splendid™ Video Intelligence Technologie

De exclusieve Splendid Video Intelligence Technologie optimaliseert de videoprestaties en de natuurgetrouwheid van beelden door kleuren, helderheid, contrast en scherpte te verbeteren. 6 voorgeprogrammeerde videomodi (Landschap, Theater, Spel, Nachtzicht, sRGB en Standaard) kunnen via een sneltoets worden geselecteerd.

Complete After-Sale Service

• 3-jarige systeemgarantie
• 3-jarige paneelgarantie
• Gratis ophaalservice (in bepaalde landen)


Groenere Materialen

• Kwikvrij LED-backlit paneel
Ribbelkarton verpakking met minimaal 80% gerecyclede inhoud
• Platte verpakking zorgt dat er meer kartonnen dozen in een lading passen, dus lagere transportkosten en minder CO2-uitstoot

comparison icon
Compare (0)
Monitoren / desktops
Monitoren