BE24AQLB-G

24” (24.1” zichtbaar) Ontworpen voor verbeterde productiviteit
  • 24" 16:10 IPS-paneel met brede kijkhoeken en LED-achtergrondverlichting voor kwalitatieve beelden
  • Uitgebreide connectiviteitsopties met DisplayPort, DVI-D, D-sub, Audio-in, hoofdtelefoonaansluiting plus USB 2.0-poorten voor de meeste flexibiliteit
  • Geavanceerde Eye Care-functie met Low Blue Light & Flicker-Free technologieën
  • Ergonomisch ontwerp met kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instelling voor een comfortabele kijkervaring
OP product mainImage


Heldere, levensechte beelden met 178° brede kijkhoeken

De BE24AQLB-G LCD-monitor beschikt over een 24.1" WUXGA IPS-paneel met 1920x1200 resolutie, LED-achtergrondverlichting en 178° brede kijkhoeken. Dit minimaliseert kleurverschuiving op zowel het horizontale als verticale vlak om kwalitatief beeld vanuit vrijwel elke richting te waarborgen.

Uitgebreide connectiviteit

De BE24AQLB-G LCD-monitor heeft een groot aantal connectiviteitsopties, waaronder DisplayPort, DVI-D, D-sub, Audio-in, hoofdtelefoonaansluiting en twee USB 2.0-poorten.

Gebundeld met de MiniPC-kit

De ASUS BE249AQLB-G monitor wordt geleverd met een MiniPC-kit voor gebruikers die mini pc's op de monitor willen bevestigen, voor ruimtebesparing en een opgeruimd bureau.
Bescherming van de ogen met ASUS Eye Care-technologie

Ultra-Low Blue Light-monitor

Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light Filter beschermt tegen schadelijk blauw licht, en biedt via een sneltoets gemakkelijke toegang tot de vier verschillende filterinstellingen. De ASUS BE24AQLB-G heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.

Niveau 1 is ideaal voor normaal surfen op het web, en biedt uitstekende kleurweergave voor levensechte beelden met minimale kleurverschuiving.

Niveau 2 is ideaal voor het bekijken van foto's en video's, met een perfecte balans voor hoge beeldkwaliteit.

Niveau 3 biedt het uiterlijk van echt papier, waardoor het ideaal is voor urenlang lezen of tekstverwerking.

Niveau 4 is ideaal voor omgevingen met gedimd omgevingslicht.


Flicker-free technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. Om flikkeringen te verminderen is de ASUS BE24AQLB-G voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.

comparison icon
Compare (0)