Deals
Support

Designo MX25AQ

ASUS Designo MX25AQ Monitor - 25" 2K WQHD (2560x1440), IPS, Audio van Bang & Olufsen ICEpower®, Frameloos, Flicker free, Low Blue Light
  • Randloos LED-scherm met native 2560 x 1440 WQHD-resolutie en AH-IPS-technologie met 178° brede kijkhoeken
  • ASUS SonicMaster-technologie, mede-ontwikkeld met ICEpower® | Bang & Olufsen Technology, voor hoogwaardige, meeslepende audio
  • ASUS Eye Care-technologie met Low Blue Light en Flicker-free functies
OP product mainImage

Geïnspireerde elegantie.
Verfijnd geluid.

Schoonheid zit in de details

Uitmuntend, ultraslank, randloos ontwerp

De Designo MX25AQ past goed in elke ruimte. Het uiterst slanke profiel neemt zeer weinig ruimte op het bureau. Net als andere ASUS Designo MX-serie schermen, is de elegante MX25AQ voorzien van een rondom randloos paneel met een bezeldikte van slechts 0,1 cm.

Een waar kunstwerk

De prachtig vormgegeven Designo MX25AQ beschikt over een eenvoudig en toch elegant, met een 2015 iF Award-bekroond ontwerp. Hij is voorzien van een stevige metalen standaard met een prachtige, op een zonnewijzer geïnspireerd voet.

Beweeg de muis om 360° in de rondte te kijken

Zie alles beter in WQHD-resolutie

Sta versteld van de uitzonderlijke beelden in 2560 x 1440 resolutie, met de ASUS Designo MX25AQ. Met zijn 25" WQHD-scherm levert de MX25AQ 25% scherpere beelden en tot 77% meer schermruimte dan een Full HD-scherm van vergelijkbare grootte - zodat gebruikers de vrijheid hebben om diverse vensters uit te spreiden over het bureaublad.

Conventionele 1920 x 1080
Full HD-monitor

MX25AQ 2560 x 1440
WQHD-monitor

Toont minder details en biedt minder ruimte voor werkbalken aan de zijkant.

Toont meer details en biedt meer ruimte voor werkbalken aan de zijkant.

Verbluffende 178° brede kijkhoeken

De Designo MX25AQ beschikt over een Advanced High-performance In-Plane Switching (AH-IPS) paneel om gebruikers een prachtige contrast ratio van 100.000.000:1 en 178-graden brede kijkhoeken te geven. Het LED-backlit scherm biedt bovendien uiterst nauwkeurige kleurweergave met 100% van de sRGB kleurruimte - wat de MX25AQ ideaal maakt voor professionele foto- en videobewerking, of voor home entertainment.

Krachtige, meeslepende audio

Ontwikkeld in samenwerking met ICEpower® | Bang & Olufsen Technology
De ASUS Designo MX25AQ dompelt gebruikers volledig onder in ontzagwekkend geluid, via een combinatie van geavanceerde audiohardware en professionele audioverwerking. De MX25AQ is voorzien van ASUS SonicMaster-audiotechnologie, mede-ontwikkeld met ICEpower® | Bang & Olufsen Technology. SonicMaster verfijnt elk akoestisch detail, om kristalhelder geluid te leveren met rijkere, beter te onderscheiden zang en een breed frequentiebereik. De MX25AQ heeft een geïntegreerde ICEpower® | Bang & Olufsen Technology MobileSound 3-chip die ongelooflijk natuurgetrouw geluid levert via de twee ingebouwde 3-watt stereo luidsprekers, voor rijk en bevredigend geluid.

Exclusieve AudioWizard biedt flexibiliteit in voorkeuren

De MX25AQ is voorzien van de exclusieve ASUS AudioWizard OSD-functie, met vier vooraf ingestelde audiomodi om de audio-instellingen aan te passen aan de betreffende taak.

Muziek-modus

Verbetert de bassen en levert een breder audiobereik voor favoriete nummers.

Film-modus

Verbetert spraak en de algehele audio, voor een echte bioscoop-geluidservaring.

Gaming-modus

Verbetert in-game geluidseffecten en spraak om gamers volledig te laten opgaan in het spel, voor een nieuwe gaming-ervaring.

Gebruiker-modus

Handmatige modus waarmee eigen favoriete audio-aanpassingen zijn in te stellen.

Bescherm de ogen met ASUS EyeCare-technologie

Flicker-Free technologie

Nooit meer vermoeide, gespannen ogen. De Designo MX25AQ is voorzien van de TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-free technologie, ontwikkeld om flikkeringen op het scherm te verminderen, voor een comfortabele kijkervaring. Dit minimaliseert vermoeide ogen en andere schadelijke effecten als lange tijd turend naar het scherm wordt doorgebracht.

ASUS Blue Light Filter

De Designo MX25AQ is ook voorzien van het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light Filter, om gebruikers te beschermen tegen schadelijk blauw licht; een nieuw OSD-menu biedt gemakkelijke toegang tot vier verschillende filterinstellingen op het scherm.
De MX25AQ heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stoten.

Uitgebreide aansluitmogelijkheden voor een veelheid aan multimedia-apparaten

De Designo MX25AQ biedt ongeëvenaarde compatibiliteit met de meeste multimedia-apparaten. Hij is voorzien van een verscheidenheid aan verschillende video-ingangen, variërend van DisplayPort1.2, dubbele HDMI en een HDMI/MHL2.0-poort. Het laatste biedt de mogelijkheid om content vanaf MHL-compatibele apparaten* te bekijken op de MX25AQ, terwijl tegelijkertijd het mobiele apparaat wordt opgeladen.

**Voor een volledige lijst van MHL-geschikte producten, zie
   www.mhlconsortium.org

Exclusieve ASUS-functies voor extra veelzijdigheid

SplendidPlus™ Video Intelligence-technologie

ASUS Splendid optimaliseert video's en foto's door het verbeteren van kleurhelderheid, contrast en scherpte. Het bevat 8 vooraf ingestelde modi (Lezen, Donkere ruimte, Landschap, Nachtzicht, Bioscoop, Spel, sRGB en Standaard), passend bij hetgeen zich op het scherm bevindt.

VividPixel-technologie

ASUS VividPixel-technologie verbetert beeldcontouren en vermindert ruisbalken, en draagt zo nog meer bij ​​aan de kristalheldere en gedetailleerde beelden van de Designo MX25AQ.

QuickFit Virtual Scale

Met een simpele sneltoets zijn foto's en documenten op waar formaat op het scherm te bekijken voordat ze worden afgedrukt; het biedt bovendien een uitlijnraster om ervoor te zorgen dat alles recht en kloppend is.

*octrooiaanvragen in behandeling

MultiFrame beheersoftware

ASUS MultiFrame houdt het bureaublad netjes en georganiseerd en biedt de mogelijkheid om meerdere vensters tegelijk te beheren.

Download hier

GamePlus

Biedt gamers vizier- en timerfuncties. Gamers kunnen kiezen uit vier verschillende, bij de spelomgeving passende viziertypes, terwijl de timerfunctie spelers op de hoogte houdt van de verstreken tijd in real-time strategiespellen.

* octrooiaanvragen in behandeling

comparison icon
Compare (0)
Monitoren / desktops
Monitoren