VG258QR

ASUS VG258QR Gaming Monitor - 24.5”, Full HD, 0,5ms*, 165Hz, G-SYNC Compatible,FreeSync/Adaptive Sync
 • 24.5” Full HD gaming-monitor met een ultrasnelle 165Hz vernieuwingsfrequentie en Adaptive-Sync technologie om een eind te maken aan screen tearing en schokkerige frame rates
 • Gecertificeerd als G-SYNC-compatibel, voor een naadloze, tear-free gaming-ervaring door VRR (variable refresh rate) standaard in te schakelen.
 • 0,5ms* responstijd voor vloeiende gameplay, en ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) technologie om ghosting en bewegingsonscherpte verder te verminderen
 • GameFast Input-technologie minimaliseert inputvertraging en biedt veel snellere bewegingsweergave van eindapparaten naar de monitor
 • ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets voor in-game verbeteringen en GameVisual voor geoptimaliseerde beelden
OP product mainImage
Ontworpen voor intense, snelle games, is de ASUS VG258QR een 25" Full HD gaming-scherm met een uiterst lage responstijd van 0,5ms* en razendsnelle 165Hz vernieuwingsfrequentie, voor supervloeiende gameplay. De VG258QR is voorzien van Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie om af te rekenen met scherm tearing en schokkerige frame rates

Op gamers gerichte functies zoals ASUS GamePlus verbetert de
in-game ervaring, terwijl GameVisual verschillende voorgeprogrammeerde weergavemodi biedt voor het optimaliseren van beelden voor verschillende soorten games.
Snelheid, snelheid en nog meer snelheid

Razendsnelle 0,5ms* responstijd met
ASUS Extreme Low Motion Blur

De ASUS VG258QR is de snelste in zijn klasse en beschikt over een 0,5ms* responstijd, om af te rekenen met smearing en bewegingsonscherpte. Dit laat gebruikers direct reageren op wat er op het scherm te zien is, vooral in games met snelle actie – ga door bochten als een professionele coureur of ga als een doorgewinterde pro voor een headshot.
Ook is er de ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) technologie om objecten in beweging er nog scherper uit te laten zien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever is.
*0,5 ms responstijd is het minimum gebaseerd op interne tests. De responstijd kan variëren afhankelijk van de testomstandigheden.
 • Conventionele monitor
  toont vegen en bewegingsonscherpte tijdens snelle bewegingen

 • Snelle 0.5ms responstijd met
  ASUS ELMB-technologie

  toont vloeiende graphics tijdens snelle bewegingen

Gecertificeerd NVIDIA G-Sync compatibel

De VG258QR is gecertificeerd als G-SYNC compatibel en levert een naadloze gaming-ervaring zonder tearing door standaard inschakeling van VRR op NVIDIA GeForce GTX 10-serie en NVIDIA GeForce RTX 20-serie videokaarten.

Ongelooflijke 165Hz vernieuwingsfrequentie

Dankzij een verbazingwekkende 165Hz vernieuwingsfrequentie vormen snel bewegende beelden geen probleem voor de VG258QR. Er is geen frustrerende vertraging, zodat gamers de overhand krijgen in first person shooters, racespellen, real-time strategie en sporttitels.

Adaptive-Sync technologie voor vloeiende gameplay

De VG258QR is voorzien van Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie - dit rekent af met screen tearing en schokkerige frame rates, voor vloeiende beelden en soepele gameplay.

GameFast Input-technologie - omdat milliseconden tellen

Inputvertraging op een LCD-monitor is meestal veel lager dan op een tv, en de ASUS VG258QR beschikt over GameFast Input-technologie om inputvertraging verder te minimaliseren. Deze technologie zorgt voor veel snellere bewegingsweergave, zodat u de in-game actie altijd kunt bijhouden volgens de precieze timing die nodig is om zo snel als nodig te reageren.
 • HDTV
  De opdracht verschijnt vertraagd op het scherm en het doelwit wordt gemist.

 • VG258QR gaming-monitor
  De opdracht verschijnt direct op het scherm en het doelwit wordt precies op tijd geraakt.

Ontdek waarom een gaming-monitor beter is dan een tv.

Op gamers gerichte eigenschappen
ASUS-exclusieve GamePlus-technologie
De ASUS VG258QR is voorzien van de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets die gamers helpt om meer uit hun spel te halen.
Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.

Een vizieroverlay biedt vier verschillende vizieropties, zodat gamers altijd het vizier kunnen selecteren dat het beste past bij de op dat moment gespeelde game.

Een on-screen timer, die kan worden gepositioneerd aan de linkerkant van het scherm, houdt de verstreken speeltijd bij.

Het activeren van de schermuitlijnfunctie biedt gebruikers drie afstemmingslijnen op alle vier de hoeken van de monitor, om het giswerk te halen uit opstellingen met meerdere schermen, zodat elke monitor perfect is opgelijnd.

De FPS-teller geeft aan hoe soepel het spel loopt.

ASUS-exclusieve GameVisual-technologie

ASUS GameVisual-technologie heeft zeven vooraf ingestelde weergavemodi om de beelden te optimaliseren voor verschillende soorten content. Deze unieke functie is gemakkelijk te bereiken via een sneltoets of het On Screen Display (OSD) instellingenmenu.
Rijk aan aansluitmogelijkheden, smal bezelontwerp
De ASUS VG258QR heeft uitgebreide aansluitmogelijkheden, waaronder dual-link DVI-D, DisplayPort 1.2 en HDMI (v1.4) poorten, voor aansluiting op een breed scala van multimedia-apparaten. Het heeft een supersmalle 1cm bezel, ideaal voor een panoramische gaming-opstelling om helemaal in op te gaan.
Rijk aan aansluitmogelijkheden, smal bezelontwerp
Een slim kabelbeheer ontwerpelement op de voet van de VG258QR helpt kabels te organiseren en weg te werken, zodat de gamingomgeving opgeruimd blijft.
Ontworpen voor gaming-marathons
Flicker-Free technologie
Flicker-Free technologie vermindert flikkeringen, voor een comfortabele gaming-ervaring. Dit minimaliseert vermoeide ogen en andere mogelijk schadelijke effecten tijdens langdurige gaming-sessies.
Ultra-Low Blue Light-technologie
ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie vermindert de hoeveelheid blauw licht. Open en selecteer eenvoudig vier verschillende filterinstellingen via het OSD-menu op het scherm of de DisplayWidget gebruikersinterface om degene te vinden die het beste aansluit bij de uit te voeren taak.
Low Blue Light-niveau
De VG258QR gaming-monitor heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.
Ergonomisch ontworpen en geschikt voor wandmontage
De ASUS VG258QR is speciaal ontworpen voor marathon gaming-sessies. De ergonomisch ontworpen voet laat gebruikers de kanteling, draai, pivot en de hoogte van de monitor aanpassen, zodat altijd de ideale kijkpositie wordt gevonden. Ook biedt het VESA-wandmontage om te passen in elke beperkte ruimte.

Hoogteaanpassing (0~130mm)

Draaien (+90°~-90°)

Pivot +90°~-90°
(met klok mee en tegen klok in)

Kantelen (+33° ~ -5°)

 • Snelheid, snelheid en nog meer snelheid
 • Op gamers gerichte eigenschappen
 • Ontworpen voor gaming-marathons
comparison icon
Compare (0)