Deals
Support

VP28UQG

ASUS VP28UQG Gaming Monitor - 28”, 4K, 1ms, Adaptive-Sync/FreeSync™, Flicker-Free, Blue Light Filter
  • 28" 4K UHD (3840 x 2160) monitor voor verbluffende fotorealistische beelden
  • Razendsnelle 1ms snelle responstijd en Adaptive-Sync technologie voor ongelooflijk vloeiende en snelle gaming-beelden
  • Uitgebreide connectiviteitsopties met DisplayPort1.2, HDMI (v2.0) x 2 voor 4K UHD-weergave
  • ASUS-exclusieve GamePlus met vizier, timer, FPS-teller, schermuitlijnfuncties
  • TÜV Rheinland-gecertificeerd voor Flicker-Free en Low Blue Light-technologie, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
OP product mainImage
Het ASUS VP28UQG gaming-scherm is gebouwd voor winst in de professionele gaming-arena. Met zijn 4K UHD-paneel en 1ms responstijd vervaagt de grens tussen wat virtueel is en wat echt, zodat gamers worden meegetrokken in meeslepende gaming-werelden. Het bevat zelfs op gamers gerichte functies zoals ASUS GamePlus-technologieën om de gaming-ervaring naar een geheel nieuw niveau te tillen.

Een 28" 4K UHD-scherm
voor zeer gedetailleerde
beelden en meer ruimte op het scherm

Met zijn 28" 4K UHD-scherm levert de ASUS VP28UQG beelden in een verbluffende resolutie van 3840 x 2160, met een pixeldichtheid van 157PPI, voor ongelooflijk fotorealistische beelden en duidelijke, scherpe tekst. De VP28UQG biedt viermaal zoveel pixels als in grootte vergelijkbare Full HD 1080p-schermen. Dit zorgt voor meer gedetailleerde beelden bij het spelen van games of het bekijken van films, en meer ruimte op het bureaublad voor diverse werkvensters. De VP28UQG laat gamers opgaan in meeslepende virtuele werelden, met geweldige textuurelementen en plattegronden met een indrukwekkend detailniveau.
Conventionele 28" 1920x1080 monitor
Toont minder details en biedt qua ruimte minder plaats voor werkbalken aan de zijkant.
Beelden zijn relatief waziger.
VP28UQG 28" 3840 x 2160 monitor
Toont meer details en biedt driemaal zoveel ruimte op het scherm voor werkbalken aan de zijkant. Beelden zijn veel scherper en gedetailleerder.

Razendsnelle 1ms reactietijd

Zelfs met de hedendaagse snelste games, maakt de ASUS VP28UQG een eind aan smearing en bewegingsonscherpte, dankzij een reactietijd van 1ms – de snelste in zijn klasse. Deze verbazingwekkende visuele prestaties laten gamers instinctief reageren op wat ze op het scherm zien, dus stuur door bochten als een professionele coureur, of schakel een vijand uit met een headshot zodra hij even uit zijn dekking komt. Bovendien rekent Adaptive-Sync/Free Sync™ af met screen tearing en schokkerige frame rates, voor nog vloeiendere gameplay.

Robuuste connectiviteit

Zowel bij het spelen van games of het streamen van video's levert de ASUS VP28UQG vloeiende 4K UHD content-weergave, dankzij een vernieuwingsfrequentie van 60Hz en ondersteuning van native 4K UHD via DisplayPort 1.2, HDMI(v 2.0).
Op gamers gerichte eigenschappen
ASUS-exclusieve GamePlus-technologie
De ASUS VP28UQG is voorzien van de ASUS-exclusieve GamePlus. Dit biedt in-game verbeteringen om meer uit het spel te kunnen halen. Deze hulpprogramma's stellen gamers in staat om hun gaming-vaardigheden te oefenen en te verbeteren.
Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.

Crosshair
Kies uit vier permanente vizieren en stem hun positie zorgvuldig af, voor uiterste precisie in first person shooters. Profiteer van perfect richten, zelfs wanneer het spel geen eigen vizier biedt.

Timer
De timer op het scherm houdt terugkerende drops, respawns en andere tijd-gebaseerde gebeurtenissen bij. De timer kan overal op het scherm worden geplaatst met de navigatiejoystick, om ervoor te zorgen dat hij niet in de weg zit met de HUD van het spel.

Schermuitlijning
Na activering verschijnen drie lijnen aan alle vier de zijden van de VP28UQG, voor het perfect en zonder nattevingerwerk uitlijnen van elke monitor in een multi-scherm opstelling.

FPS-teller
Deze toont de snelheid waarop frames worden getekend door het beeldscherm. Deze informatie kan worden gebruikt om de invloed op de prestaties van verschillende grafische instellingen en systeemconfiguraties te evalueren, voor het verfijnen van de balans tussen de in-game beelden en de framesnelheden.

Klaar voor marathon-gamingsessies
Ultra-Low Blue Light-technologie
ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie vermindert de hoeveelheid schadelijk blauw licht dat wordt uitgestraald door de ASUS VP28UQG. Open en selecteer eenvoudig vier verschillende filterinstellingen via het OSD-menu op het scherm om degene te vinden die het beste aansluit bij de uit te voeren taak.
Low Blue Light-niveau
De VP28UQG gaming-monitor heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.
Flicker-Free technologie
Flicker-Free technologie vermindert flikkeringen, voor een comfortabele gaming-ervaring. Dit minimaliseert vermoeide ogen en andere mogelijk schadelijke effecten tijdens langdurige gaming-sessies.
comparison icon
Compare (0)
Monitoren / desktops
Monitoren