ProArt Display PA34VC

ASUS ProArt PA34VC HDR gebogen professionele monitor - 34.1”, WUQHD, 1900R kromming, HDR10, 100% sRGB, kleurnauwkeurigheid ΔE< 2, Hardware Calibration, Thunderbolt™ 3, Ergonomic Design
 • 34.1” UWQHD 1900R IPS-scherm met randloos ontwerp
 • 100% sRGB-kleurengamma, voorgekalibreerd voor uitstekende kleurnauwkeurigheid
 • HDR-10 compatibiliteit maakt het mogelijk om meer dynamische en realistische beelden te creëren
 • Thunderbolt™ 3 USB-C ondersteunt videosignalen, gegevensoverdrachten tot 40Gbps, en Power Delivery levert tot 60W voeding aan externe apparaten
 • ASUS ProArt™ Kalibratietechnologie beschikt over een 14-bits opzoektabel (LUT of Look-Up Table)), uniformiteitscompensatie en de mogelijkheid om kleurprofielen op de monitor op te slaan
OP product mainImage
ProArt PA34VC 4K HDR Professionele Monitor

Bekijk het hele plaatje in levendig detail

De ProArt PA34VC is een 34.1” UWQHD (3440 x 1440) monitor van professioneel niveau, ideaal voor grafische ontwerpers en videoproducenten, met een gebogen IPS-scherm dat 100% van het sRGB-kleurengamma kan weergeven, voor beelden waar u helemaal in opgaat. Fabrieksvóórkalibratie zorgt voor toonaangevende kleurnauwkeurigheid (∆E < 2) en ASUS ProArt kalibratietechnologie waarborgt nauwkeurige kleuren bij het werken met meerdere apparaten of besturingssystemen.
De ProArt PA34VC beschikt over veelzijdige dubbele Thunderbolt™ 3 poorten voor videoconnectiviteit, gegevensoverdrachten met snelheden tot 40Gbps en Power Delivery voor het leveren van tot 60W voeding aan externe apparaten. Hij beschikt ook over ingebouwde Picture-in-Picture (PiP) en Picture-by-Picture (PbP), waardoor meerdere contentbronnen en kleurinstellingen tegelijkertijd kunnen worden weergegeven. Gecertificeerd voor zowel Windows als Mac, is de ProArt PA34VC ideaal voor grafisch ontwerpers, fotografen en makers van professionele content.
ProArt PA34VC 4K HDR Professionele Monitor

Bekroond ontwerp

De ProArt PA34VC combineert zijn professionele prestaties met een stijlvol, randloos ontwerp aan drie zijden van het scherm, strakke lijnen en een metalen voet die een stevige basis vormt. Als ontvanger van de prestigieuze Good Design Award is de ProArt PA34VC is een prachtige aanvulling op elke werkruimte.
ProArt PA34VC-monitoren zijn voorgekalibreerd om marktleidende kleurnauwkeurigheid te garanderen, met een ∆E-waarde lager dan 2

Ultrabreed QHD-scherm voor ongelooflijk gedetailleerde beelden

Het ultrabrede QHD-paneel van de ProArt PA34VC biedt 2,4x de resolutie van een Full HD-scherm, zodat het 35% meer schermruimte levert dan andere Full HD-monitoren van vergelijkbare grootte, waardoor multi-tasking plezieriger en efficiënter verloopt.

Perfect gebogen om helemaal op te gaan in de beelden

Grotere schermkromming verbetert uw kijkervaring door reflecties te verminderen en een vrijwel uniforme visuele focus te creëren. Met zijn ultrabrede 34.1” paneel met een beeldverhouding van 21:9 en 1900R kromming, biedt de ProArt PA34VC een groter gezichtsveld terwijl uw ogen minder over het scherm bewegen, zodat u langer comfortabel kunt werken. De ProArt PA34VC beschikt ook over een IPS-paneel met een brede 178° kijkhoek over de horizontale en verticale vlakken, zodat u vanuit elk gezichtspunt kunt genieten van prachtige beelden.
ASUS AudioWizard biedt geoptimaliseerde audio-instellingen die passen bij verschillende soorten inhoud. De Film-modus verbetert spraak en de algehele audio, voor een echte bioscoopachtige audio-ervaring

Een helderder,meer levensechte kijkervaring

De ProArt PA34VC is compatibel met HDR-10 voor helderder wit en donkerder zwart, wat resulteert in een rijke en levensechte kijkervaring die u uw creatieve visie volledig helpt te realiseren.

Breng de ware schoonheid van foto's naar boven

De ProArt PA34VC behaalt 100% dekking in het sRGB-kleurengamma en reproduceert daardoor rijkere en levendigere kleuren, zodat uw foto's er levensechter uitzien. Het is een geweldige oplossing voor fotografen, grafisch ontwerpers of iedereen die op zoek is naar zeer nauwkeurige kleuren.
De ProArt PA34VC bereikt brede kleurdekking die de industrienormen overtreft door het leveren van 85% Rec. 2020, 99,5 Adobe RGB, 95% DCI-P3 en 100% sRGB
De ProArt PA34VC bereikt brede kleurdekking die de industrienormen overtreft door het leveren van 85% Rec. 2020, 99,5 Adobe RGB, 95% DCI-P3 en 100% sRGB
ProArt PA34VC-monitoren zijn voorgekalibreerd om marktleidende kleurnauwkeurigheid te garanderen, met een ∆E-waarde lager dan 2

Hoge kleurgetrouwheid voor echt expressieve tinten

Zwelg in pure, expressieve tinten dankzij nauwkeurige, levensechte kleurweergave. Elke ProArt PA34VC-monitor is voorgekalibreerd om marktleidende kleurnauwkeurigheid (∆E < 2) te garanderen, en is uitgerust met ASUS’ geavanceerde grijstinten tracking-technologie waarmee een rapport van kalibratieniveaus 63, 127 en 255 wordt geboden. Dit zorgt ervoor dat afbeeldingen nauwkeurig worden gereproduceerd op het scherm, zodat exact te zien is hoe het werk er uit gaat zien wanneer het klaar is. PA34VC wordt ook geleverd met 95% uniformiteitscompensatie om te beschermen tegen helderheids- en chroma(kleur)schommelingen op verschillende delen van het scherm.

ASUS ProArt kalibratietechnologie

Of men nu een desktop of laptop, pc of Mac gebruikt, ASUS ProArt kalibratietechnologie biedt kleurnauwkeurigheidsafstelling en uniformiteitscompensatie om het herkalibreren van de helderheid en kleurconsistentie van het scherm te vereenvoudigen.
ASUS ProArt kalibratietechnologie bereikt optimale kleurnauwkeurigheid bij het werken met verschillende soorten content, via een verscheidenheid aan geavanceerde configuraties ASUS ProArt kalibratietechnologie biedt 3x3 en 5x5 uniformiteitscompensatiematrices om consistente helderheid voor het hele scherm te waarborgen en kleurverschuiving te verminderen. ASUS ProArt kalibratietechnologie kan alle kleurparameterprofielen opslaan op de IC-chip (internal scaler integrated circuit) van de monitor, in plaats van op de pc. De ASUS ProArt-monitor is ook compatibel met de belangrijkste hardwarekalibrators.
Bereik optimale kleurnauwkeurigheid bij het werken met verschillende soorten content, via een verscheidenheid aan geavanceerde voorinstellingen, voor het eenvoudig aanpassen van kleurengamma, helderheid, zwartniveaus, gammacorrectie, kleurtemperatuur en uniformiteit.
Gebruik 3x3 en 5x5 uniformiteitscompensatiematrices om consistente helderheid voor het hele scherm te waarborgen en kleurverschuiving te verminderen.
Sla alle kleurparameterprofielen op de internal scaler integrated circuit (IC) chip van de monitor op, in plaats van op de pc. Hierdoor is de ProArt PA34VC aan te sluiten op verschillende apparaten zonder deze telkens opnieuw te hoeven kalibreren. Het vermindert ook de signaalverstoring tussen de IC en het optische spectrum van de LCD. Kleurprofielen kunnen eenvoudig worden geactiveerd met behulp van de sneltoets op de monitor, zonder een pc of kalibrator.
De ASUS ProArt is ook compatibel met top hardwarematige kalibrators zoals de X-rite i1 Display Pro en de Datacolor Spyder 5-serie.
ASUS AudioWizard biedt geoptimaliseerde audio-instellingen die passen bij verschillende soorten inhoud. De Film-modus verbetert spraak en de algehele audio, voor een echte bioscoopachtige audio-ervaring

De poort die alles doet

Voor ongeëvenaarde uitbreidingsmogelijkheden, flexibiliteit en ultrasnelle aansluitingen die compatibel zijn met USB-C apparaten is de ProArt PA34VC voorzien van twee USB-C poorten die Thunderbolt™ 3 ondersteunen voor gegevensoverdrachtssnelheden tot 40Gb/s, DisplayPort en USB 3.1 met Power Delivery om externe apparaten te voorzien van max. 60W voeding. Ook is het mogelijk om meerdere beeldschermen te lussen via een enkele poort, zonder dat een hub of een switch nodig is.

Picture-in-Picture & Picture-by-Picture

Ingebouwde Picture-in-Picture (PiP) en Picture-by-Picture (PbP) functionaliteit laat u content bekijken vanaf meerdere bronnen tegelijk en er gemakkelijk tussen schakelen. Het is zelfs mogelijk om de af te spelen audiobron te selecteren.
De ProArt PA34VC kan meerdere ingangsbronnen naast elkaar op het scherm plaatsen en de kleurinstellingen van elk afzonderlijk venster configureren.

Picture by Picture (PbP)

Plaats meerdere ingangsbronnen naast elkaar op het scherm om de kleurinstellingen van elk afzonderlijk venster te configureren met sRGB, User Mode 1 en User Mode 2, om zo de verschillen ertussen te zien.
De ProArt PA34VC kan de tweede ingangsbron in een venster in één hoek van het scherm plaatsen.

Picture-in-Picture (PiP)

Plaats uw tweede ingangsbron in een venster in één hoek van het scherm.
ASUS Blue Light Filter beschermt kijkers tegen schadelijk blauw licht ASUS Blue Light Filter beschermt kijkers tegen schadelijk blauw licht ASUS Blue Light Filter beschermt kijkers tegen schadelijk blauw licht ASUS Blue Light Filter beschermt kijkers tegen schadelijk blauw licht ASUS Blue Light Filter beschermt kijkers tegen schadelijk blauw licht

Bescherm uw ogen met ASUS Eye Care-technologie

ASUS Blue Light Filter

ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie is ontwikkeld om kijkers te beschermen tegen schadelijke blootstelling aan blauw licht. Het door TÜV Rheinland gecertificeerde blauw licht-filter biedt vier instellingen die op het on-screen display-menu via een sneltoets gemakkelijk toegankelijk zijn.

ASUS Flicker Free-technologie

ASUS Flicker-Free technologie biedt een meer comfortabele kijkervaring en werkomgeving door flikkering op het scherm te verminderen en zo oogspanning, hoofdpijn en vermoeide ogen te minimaliseren wanneer lange uren worden gemaakt achter het beeldscherm.
 • ASUS Flicker-Free technologie kan schermflikkeringen helpen te verminderen, voor een meer comfortabele kijkervaring

  Met Flicker-Free technologie

 • ASUS Flicker-Free technologie kan schermflikkeringen helpen te verminderen, voor een meer comfortabele kijkervaring

  Zonder Flicker-Free technologie

Ergonomisch ontwerp

De ProArt PA34VC zorgt voor een comfortabele kijkpositie en heeft een ergonomisch ontworpen voet met kantel-, draai- en hoogteverstelling.
 • Draaien
  -30°~+30°

 • Kantelen
  -5°~+23°

 • Hoogteaanpassing
  0~120 mm

comparison icon
Compare (0)