TUF GAMING VG249Q

TUF Gaming VG249Q Gaming Monitor - 23,8” Full HD (1920x1080), 144Hz, IPS, Extreme Low Motion Blur™, Adaptive-Sync, FreeSync™, 1ms (MPRT)
  • 23,8” Full HD (1920x1080) IPS gaming-monitor met zeer hoge 144Hz verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en snelle gameplay
  • Met ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) technologie met 1ms MPRT om ghosting en bewegingsonscherpte verder te verminderen
  • FreeSync™ technologie om af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates
  • Met ergonomisch ontworpen voet voor uitgebreide draai-, kantel-, pivot- en hoogteaanpassingen
  • Shadow Boost verbetert de beelddetails in donkere gebieden, waardoor scènes lichter worden zonder dat de heldere gebieden overbelicht worden
OP product mainImage

TUF gaming VG249Q

De TUF Gaming VG249Q is een 23,8”, Full HD (1920x1080) IPS-scherm met een hoge 144Hz verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en snelle gameplay.
Het beschikt ook over 1ms MPRT responstijd en Adaptive-Sync technologie, voor extreem vloeiende gameplay zonder tearing en haperingen.

23,8” IPS-scherm voor een brede kijkhoek en betere kleurweergave

Het 23,8” Full HD (1920 x 1080) IPS-paneel van de TUF Gaming VG249Q levert verbluffende beelden vanuit alle hoeken met brede kijkhoeken van 178 graden om minimale vervorming en kleurverschuiving te waarborgen, zelfs indien bekeken vanuit extreme posities.

144Hz verversingssnelheid

De TUF Gaming VG249Q heeft een zeer hoge verversingssnelheid van 144Hz die ervoor zorgt dat zelfs snelle, op de hoogste visuele instellingen gespeelde games er supervloeiend en compleet zonder lag uitzien. Krijg de overhand in first person shooters, racespellen, real-time strategie en sporttitels.

EXTREME LOW MOTION BLUR

Uitgerust met de nieuwste ASUS-exclusieve Extreme Low Motion Blur-technologie, die 1ms MPRT behaalt om af te rekenen met vegen en bewegingsonscherpte, en bewegende objecten er scherper uit laat zien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever wordt.


In−game verbeteringen

Vermindert inputvertraging, voor real-time racen en een snelle gaming-ervaring.

Versterkt de kleur van de gezondheid/manabalken van tegenstanders, zodat gamers gelijk kunnen reageren en als eerste de basis van de tegenstander kunnen vernietigen.

Verbetert contrast en kleurverzadiging, voor dynamische, levendige beelden - ideaal voor het bekijken van films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoge contrastinstellingen verbeteren de zichtbaarheid, zelfs in donkere scènes, zodat vijanden duidelijk te zien zijn.

Ideale instellingen voor het online bekijken van foto's en graphics.

Biedt een groter helderheidsbereik en voegt meer contrastgradaties toe. Het tweaken van de groen en blauwe kleurverzadiging maakt het ideaal voor het bekijken van foto's en video's van landschappen.


Techniek

Hoogteaanpassing (0~150mm)

Draaien (+62°~-62°)

Kantelen (+20° ~ -5°)

Pivot +90°~-90°
(met klok mee en tegen klok in)

comparison icon
Compare (0)