Deals
Support

P3B

ASUS P3B draagbare LED Projector, 800 Lumen, WXGA (1280*800), Ingebouwde 12000mAh Batterij, Short Throw, tot drie uur projecteren, Power Bank, Multimedia Player
  • 800 lumen LED-lichtbron met lange levensduur voor best-in-class HD-beelden.
  • Ultra-short-throw lens voor geprojecteerde beelden met formaten van 25" (0,45m) tot 200" (3,4m).
  • Ingebouwde 12.000mAh accu - biedt tot 3 uur projectieduur en heeft een dubbelfunctie als noodoplader voor mobiele apparaten.
  • ASUS Wi-Fi Projection voor draadloze presentaties en media streaming.
  • Projecteer content vanaf verschillende apparaten via HDMI/MHL of VGA, vanaf een USB-stick, een microSD-geheugenkaart (tot 32GB), of via de on-board opslag. Ÿ
  • Office Viewer en multimediaweergave voor projecteren van video's, foto's of muziek zonder pc.
OP product mainImage

De ASUS P3B ultra-short-throw projector op accuvoeding is een lichte en compacte projector met een voetafdruk ter grootte van een cd-doosje, dus hij past gemakkelijk in een koffer of tas. Als helderste draagbare LED-projector op accuvoeding die beschikbaar is, biedt de P3B scherpe WXGA-beelden in 1280 x 800 resolutie met een maximale helderheid van 800 lumen. De ingebouwde oplaadbare accu geeft tot 3 uur kabelloze projectieduur en fungeert ook als 12.000mAh noodoplader voor het opladen van mobiele apparaten.

Een ultra-short-throw lens laat de P3B vanaf zeer korte afstand beelden projecteren met formaten van 25" (0,45m) tot 200" (3,4m). De P3B is ontworpen om overal te gebruiken - buiten tijdens het kamperen, in een thuisbios of in kleine vergaderruimtes.

Heldere, scherpe projectie

800 lumen LED-lichtbron

De ASUS P3B LED-projector biedt 800 lumen lichtopbrengst en een 100% NTSC-kleurenspectrum om scherpe en levendige WXGA 1280 x 800 beelden te leveren. De kwikvrije Eco-LED lichtbron heeft een levensduur van 30.000 uur en bezuinigt daarmee op de vervangingskosten van de lamp.

Ultieme mobiliteit

Compact ontwerp op formaat cd-doosje

De uiterst slanke en compacte ASUS P3B legt een gewicht van slechts 750g in de schaal, met afmetingen die te vergelijken zijn met een cd-doosje(153,5 x 43 x 131,2mm). Hij is dus heel draagbaar en past perfect in een tas!

Op accuvoeding, voor kabelloze projectie

De ingebouwde oplaadbare accu van de ASUS P3B biedt tot 3 uur* projectietijd zonder kabels; dit biedt de mogelijkheid om de projector overal neer te zetten, zonder u zorgen te hoeven maken over de locatie van het dichtstbijzijnde stopcontact.
* De accu heeft een bepaalde levensduur die vermindert bij elke keer dat hij wordt opgeladen of ontladen.

12.000mAh noodoplader ontwerp

De ASUS P3B kan ook dienst doen als een noodoplader, om mobiele apparaten op te laden, zelfs wanneer hij is uitgeschakeld. De krachtige 12.000mAh capaciteit betekent dat mobiele apparaten meerdere malen kunnen worden opgeladen.

Snel en gemakkelijk in gebruik

Ultra-short-throw voor beelden tot 200"

Een ultra-short-throw lens laat de ASUS P3B vanaf zeer korte afstand beelden projecteren met formaten van 25" (0,45m) tot 200" (3,4m). Hiermee kan elk groot, vlak oppervlak in een scherm worden veranderd, perfect voor presentaties in kleine ruimtes.

Schermgrootte (inches) 30 40 58 80 100 120 200
Projectie-afstand (meters) 0,51 0,7 1 1,4 1,7 2 3,4
Probeer het nu
1m 2m 3,4m

Projectie-afstand

Directe hoogte-aanpassing

De ASUS P3B voorziet in directe hoogte-aanpassing dankzij een neerklapbare standaard met 2 niveaus, die snel kan worden aangepast aan de te verrichten taak; dit bespaart gebruikers flink veel tijd vergeleken met traditionele standaarden met verstelbare schroeven.

Kantel omhoog Kantel omlaag

Automatische keystone-correctie

Een automatische keystone-correctiefunctie waarborgt perfecte projecties door de oriëntatie van de ASUS P3B te detecteren en en automatisch door schuine projectie vervormde beelden te corrigeren.

De één voedingsadapter bedrijfscombo

Om de last nog verder te verlichten, werkt hij met de meeste* ASUS notebook AC voedngsadapters (≧65W). Notebook en projector delen één voedingsadapter, wat het de ideale bedrijfspresentaties combo of multimediaplatform maakt.
* Compatibiliteit van voedingsadapter kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Controleer voorafgaand aan uw aankoop eerst uw voedingsadapter.

Direct Aan/Uit

De ASUS P3B kan direct aan en uit worden gezet, omdat het niet nodig is om de LED-lichtbron op te warmen of af te laten koelen. Dit betekent dat ideeën, video's of foto's in een handomdraai kunnen worden gedeeld.

Projecteren op allerlei manieren

De ASUS P3B beschikt over een optionele wifi-adapter voor een directe draadloze verbinding met een notebook-pc of met Android- en iOS-apparaten. Om een presentatie te kunnen geven hoeft dus geen ​​videokabel meer te worden meegenomen, want presentaties, documenten en multimediabestanden worden vanuit elders in een ruimte draadloos naar de P3B gestreamd. De ASUS WiFi Projection-software biedt geavanceerde "Split Screen Control", waarmee gebruikers twee of vier splitscreens van smartphones, tablets of laptops kunnen kiezen.

Download de ASUS Wi-Fi Projection app


Voor Android

Voor iOs

Uitgebreide connectiviteit

De ASUS P3B beschikt over HDMI/MHL en VGA-poorten om maximale compatibiliteit te bieden met externe apparaten. Zelfs zonder een pc kunnen er presentaties mee worden gegeven. Hij biedt gebruikers toegang tot documenten en multimediabestanden die zijn opgeslagen op een microSD-kaart of USB-opslagapparaat, en tot bestanden die zijn opgeslagen in de 2GB opslagruimte.

Hij kan MHL-geschikte apparaten opladen en tegelijkertijd hun inhoud projecteren. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over het leeg raken van hun mobiele apparaat midden in een presentatie.

* Voor een volledige lijst van MHL-geschikte producten, zie www.mhlconsortium.org

Meeslepende audio

ASUS Technologie met ingebouwde luidspreker

De ASUS P3B biedt uitzonderlijk geluid via de exclusieve ASUS SonicMaster-verbeterde luidspreker. Dit zorgt voor high- fidelity geluid, voor een echt cinematische audiovisuele ervaring.

Terug naar boven
comparison icon
Compare (0)
Monitoren / desktops
Projectors