Deals
Support

P3E

ASUS P3E draagbare LED-projector, 800 Lumen, WXGA (1280 x 800), Short Throw, Auto Keystone, Direct aan/uit
  • 800 lumen LED-lichtbron met lange levensduur voor best-in-class HD-beelden.
  • Snel klaar voor gebruik, met directe aan/uit-functie en automatische keystone-correctie
  • Ultra-short-throw lens voor geprojecteerde beelden met formaten van 25" (0,45m) tot 200" (3,4 m).
  • Ingebouwde HDMI/MHL, VGA, oortelefoon, plus ASUS SonicMaster luidspreker
  • Compact en mobiel ontwerp past gemakkelijk in iedere koffer
OP product mainImage
De ASUS P3E ultra-short-throw LED-projector is een lichte en compacte projector met een voetafdruk ter grootte van een cd-doosje, zodat hij gemakkelijk in een koffer of tas past. De P3E levert scherpe beelden in WXGA 1280 x 800 resolutie met een maximale helderheid van 800 lumen. Hij beschikt over automatische keystonecorrectie en een direct aan/uit-functie voor een snelle en handige ervaring.

Een ultra-short-throw lens laat de P3E vanaf zeer korte afstand beelden projecteren met formaten van 25" (0,45m) tot 200" (3,4m). De P3E is ontworpen om overal te gebruiken - buiten tijdens het kamperen, in een thuisbios of in kleine vergaderruimtes.


Heldere, scherpe projectie

800 lumen LED-lichtbron

De ASUS P3E LED-projector biedt 800 lumen lichtopbrengst en een 100% NTSC-kleurenspectrum om scherpe en levendige WXGA 1280 x 800 beelden te leveren. De kwikvrije Eco-LED lichtbron heeft een levensduur van 30.000 uur en bezuinigt daarmee op de vervangingskosten van de lamp.

Ultieme mobiliteit

Compact ontwerp op formaat cd-doosje

De uiterst slanke en compacte ASUS P3E legt een gewicht van slechts 550g in de schaal, met afmetingen die te vergelijken zijn met een cd-doosje(153,5 x 43 x 131,2mm). Hij is dus heel draagbaar en past perfect in een tas!

Snel en gemakkelijk in gebruik

Ultra-short-throw voor beelden tot 200"

Een ultra-short-throw lens laat de ASUS P3E vanaf zeer korte afstand beelden projecteren met formaten van 25" (0,45m) tot 200" (3,4m). Hiermee kan elk groot, vlak oppervlak in een scherm worden veranderd, perfect voor presentaties in kleine ruimtes.

Schermgrootte (inches) 30 40 58 80 100 120 200
Projectie-afstand (meters) 0,51 0,7 1 1,4 1,7 2 3,4
Probeer het nu
1m 2m 3,4m

Projectie-afstand

Directe hoogte-aanpassing

De ASUS P3E voorziet in directe hoogte-aanpassing dankzij een neerklapbare standaard met 2 niveaus, die snel kan worden aangepast aan de te verrichten taak; dit bespaart gebruikers flink veel tijd vergeleken met traditionele standaarden met verstelbare schroeven.

Kantel omhoog Kantel omlaag

Automatische keystone-correctie

Een automatische keystone-correctiefunctie waarborgt perfecte projecties door de oriëntatie van de ASUS P3E te detecteren en en automatisch door schuine projectie vervormde beelden te corrigeren.

Afstandsbediening met laseraanwijzer

De ASUS P3E met exclusieve kaarttype-afstandsbediening met laseraanwijzer laat u gemakkelijk iets benadrukken in uw presentatie.

Direct aan/uit

De ASUS P3E kan direct aan en uit worden gezet, omdat het niet nodig is om de LED-lichtbron op te warmen of af te laten koelen. Dit betekent dat ideeën, video's of foto's in een handomdraai kunnen worden gedeeld.

Uitgebreide connectiviteit

De ASUS P3E beschikt over HDMI/MHL en VGA-poorten om maximale compatibiliteit te bieden met diverse apparaten. Gebruikers kunnen de P3E eenvoudig aansluiten op pc's, notebooks, mobiele apparaten en andere multimedia bronnen.

Hij kan MHL-compatibele apparaten opladen en tegelijkertijd hun inhoud projecteren. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over het leeg raken van hun mobiele apparaat midden in een presentatie.

* Voor een volledige lijst van MHL-geschikte producten, zie www.mhlconsortium.org

Meeslepende audio

ASUS Technologie met ingebouwde luidspreker

De ASUS P3E biedt uitzonderlijk geluid via de exclusieve ASUS SonicMaster-verbeterde luidspreker. Dit zorgt voor high-fidelity geluid, voor een echt cinematische audiovisuele ervaring.

Terug naar boven
comparison icon
Compare (0)
Monitoren / desktops
Projectors