Pro E500 G6

Essentieel werkstation met Intel® Xeon® W-1200-processors, 128GB ECC-geheugen, dubbel LAN, dubbele M.2, ondersteuning voor maximaal drie beeldschermen en één videokaart, en ASUS Control Center
  • Intel Xeon W-1200 processors en DDR4-2933 ECC-geheugen voor professionele prestaties en stabiliteit
  • Ondersteunt tot drie onafhankelijke beeldschermen tegelijk via HDMI, DisplayPort, DVI-D en VGA
  • Klaar voor 2D/3D rendering met ondersteuning voor één NVIDIA® Quadro RTX™ of AMD Radeon Pro GPU
  • Dubbele on-board LAN ondersteuning inclusief Intel 2.5 Ethernetpoort voor hogere gegevensoverdrachtssnelheden
  • Dubbele M.2 voor maximaal 32Gbps prestaties en gegevensredundantie
  • Independent software vendor (ISV) certificering voor gevalideerde betrouwbaarheid en compatibiliteit met belangrijkste toepassingen
  • ASUS Control Center: Serverniveau software voor verbeterd IT-beheer
OP product mainImage

Pro E500 G6 Workstation

De Pro E500 G6 is een essentieel werkstation dat professionele prestaties en flexibele uitbreidingsmogelijkheden biedt, ideaal voor een reeks van toepassingen, van ontwerpen tot virtualisatie. Uitgerust met de nieuwste Intel W-1200 processors en ECC-geheugen, plus ondersteuning voor een NVIDIA Quadro® of AMD Radeon™ Pro videokaart en independent software vendor (ISV) certificering, levert de Pro E500 G6 de prestaties, betrouwbaarheid en gegarandeerde compatibiliteit waarop u kunt vertrouwen voor uw professionele werkstromen.

Datasheet
ASUS Pro E500 G6 Workstation
Intel Xeon W-1200 Processor
Intel Xeon W-1200 processor

Versnel multi-threaded werklasten met maximaal 10 cores

NVIDIA Quadro® RTX
NVIDIA Quadro® RTX

Versterk uw werkstroom met ray tracing, deep learning en VR

128 GB ECC memory
128GB ECC-geheugen

Ervaar razendsnelle rendering en videobewerkingsprestaties

2.5 G Ethernet bandwidth
2.5 Gb Ethernet-bandbreedte

Snellere bestandsoverdracht, vlottere high-res video-streaming

Nieuw bezelontwerp

ASUS Pro-serie werkstations zijn speciaal gebouwde systemen voor creatieve professionals en leveren uitzonderlijke prestaties voor complexe ontwerp-, modellerings- en analysetaken. Met een esthetisch ontwerp dat kunstzinnigheid en functionaliteit integreert, zijn ASUS Pro-serie werkstations gebouwd om de meest veeleisende ontwerpers tevreden te stellen.

De behuizing is voorzien van een aantrekkelijk driehoekig mesh-frontpaneel dat ook de luchtstroom door het systeem vergemakkelijkt, voor betere thermische regeling om betrouwbaarheid en duurzame prestaties te garanderen.

Professionele prestaties

De Pro E500 G6 is ontworpen voor creatieve professionals die uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en verbeterde beveiliging nodig hebben en wordt aangedreven door de nieuwste Intel Xeon W-1200 werkstationprocessors, voor always-on gebruiksscenario's. Ook ondersteunt het ECC-geheugen, voor het automatisch detecteren en corrigeren van gegevenscorruptie, waardoor de kans op systeemcrashes wordt verkleind om de stabiliteit van het werkstation te garanderen.

Ondersteuning voor maximaal drie beeldschermen

Ontwerpers vertrouwen op meerdere beeldschermen voor efficiëntere en comfortabelere productiviteit. De Pro E500 G6 biedt totale beeldschermflexibiliteit, met ondersteuning voor maximaal drie onafhankelijke beeldschermen via HDMI, DisplayPort, DVI-D en VGA, perfect voor multitasking-omgevingen.

Dubbele LAN-connectiviteit

De ASUS Pro E500 G6 levert verbeterde connectiviteit met dubbele on-board Ethernetpoorten. Een van de poorten biedt Intel 2.5Gb Ethernet, dat maximaal 2,5x zoveel bandbreedte levert, voor een aanzienlijke snelheidsupgrade ten opzichte van traditionele LAN-verbindingen.

Snellere connectiviteit met naadloze snelheid

Dubbele on-board M.2-slots ondersteunen tot 2280-lengte SSD's en werken op PCIe Gen 3 x4-link snelheden, om overvloedige 32Gbps bandbreedte te bieden voor tot wel 5,3x snellere prestaties dan traditionele SSD's.

LEESSNELHEID
RAID 0
0
0
Enkele M.2
0
SCHRIJFSNELHEID
RAID 0
0
0
Enkele M.2
0

Dubbele M.2 verbetert I/O-prestaties

Ondersteuning professionele videokaart

De Pro E500 G6 ondersteunt een NVIDIA Quadro of AMD Radeon™ Pro videokaart om de paardenkrachten te leveren die nodig zijn voor 3D/CAD-ontwerpen, rendering en simulaties.

Independent software vendor (ISV) certificering

Wij begrijpen het belang van compatibiliteit en dat de Pro E500 G6 klaar moet zijn voor het aansturen van de applicaties die u nodig hebt. ASUS werkt nauw samen met tal van onafhankelijke softwareleveranciers om de compatibiliteit met onze hardware te testen en te verifiëren. Deze ISV-certificeringen bieden de gemoedsrust die uw organisatie nodig heeft om er zeker van te zijn dat de Pro E500 G6 betrouwbaar en effectief zal presteren voor uw behoeften.

Media en Entertainment

ADOBE ILLUSTRATOR CC
ADOBE PHOTOSHOP CC
ADOBE PREMIERE PRO CC
ADOBE AFTER EFFECTS CC
3DS MAX
MAYA
AEC - Architectuur, Engineering en Constructie

REVIT
3DS MAX
AUTOCAD
Productontwerp en productie

AUTOCAD
FUSION 360
INVENTOR
Verbeterd IT-beheer

ASUS Control Center (ACC) is gecentraliseerde, geïntegreerde IT-beheersoftware die wordt geleverd met de Pro E500 G6. Het maakt naadloze bewaking en controle van apparaten in uw bedrijfsomgeving mogelijk. Met ACC kunnen IT-beheerders BIOS-installaties uitvoeren, software-updates met één muisklik uitvoeren en meerdere apparaten op afstand dispatchen via hun smartphone, tablet of pc, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.

Meer info over ASUS Control Center

Eenvoudig beheer

Slim dashboard, krachtige zoekmethodologie

Hoge mate van compatibiliteit

Ondersteuning Windows & Linux

Verbeterde IT-efficiëntie

Automatisering van infrastructuur, toegangscontrole

Integratie hardware & software

software-tuning, firmware-optimalisatie

bekijk de video
*ASUS Control Center is compatibel met alle commerciële ASUS-producten, inclusief servers, werkstations, mini-pc's, laptops, desktops, AiO-computers en thin clients.
Onderhoudsgemak dankzij gereedschapsloos ontwerp

De Pro E500 G6 heeft een eenvoudig te onderhouden ontwerp dat de uptime van het systeem helpt te maximaliseren door systeembeheerders in staat te stellen om onderhoud en upgrades van systeemcomponenten uit te voeren zonder dat er gereedschap nodig is om de behuizing te openen.

Verbeterde beveiliging met geïntegreerd ontwerp
Firmware TPM-ontwerp

Een secure trust-element voldoet aan Microsoft Windows 10-eisen voor TPM 2.0 en Measured Boot voor systemen waarop TPM 2.0 vereist is.

Fysieke beveiliging

Het verborgen slotontwerp op de behuizing voorkomt diefstal van interne componenten zoals CPU, geheugen, opslag of de videokaart zodra het systeem is vergrendeld.

BIOS-wachtwoord instellen

U kunt een wachtwoord instellen in het ASUS UEFI BIOS hulpprogramma, om onbevoegde wijzigingen in de systeeminstellingen te voorkomen.

Poorten & Slots
comparison icon
Compare (0)
Monitoren / desktops
Workstations