DUAL-GTX1050-O2G-V2

  DUAL-GTX1050-O2G-V2

  ASUS Dual-serie GeForce® GTX 1050 OC-editie 2GB GDDR5 voor de beste eSports gaming

  • Naar 1518 MHz opgevoerde kloksnelheid in Overklokmodus, voor briljante eSports gaming.
  • Ontwerp met dubbele ventilator levert 2x zo grote luchtstroom.
  • ASUS unplugged kaarten geven directe grafische upgrades, met alleen moederbordvoeding nodig.
  • Als enige in de industrie voorzien van Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II, levert hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid.
  • GPU Tweak II met XSplit Gamecaster biedt intuïtief tweaken van prestaties en real-time streaming.
  • NVIDIA ANSEL voor een revolutionaire nieuwe manier om in-game screenshots te maken.
  • NVIDIA GameWorks™ zorgt voor een interactieve en filmische ervaring, naast ongelooflijk vloeiende gameplay.
  Product Image

  Optimale prestaties

  De ASUS Dual-serie GeForce® GTX 1050 is uitgerust met een dubbel ventilatorontwerp voor 2x zo grote luchtstroom. Daarnaast zorgt exclusieve Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II-componenten voor superieure stabiliteit. GPU Tweak II met XSplit Gamecaster biedt intuïtief tweaken van prestaties en real-time streaming. Het biedt de beste ervaring in spellen zoals Overwatch, Dota 2, CS Go en League of Legends.

  Belangrijkste I/O-poorten

  1 X Native DVI-D
  1 X Native HDMI 2.0
  1 X Native DisplayPort

  Dubbele ventilatorkoeling

  2x zo grote luchtstroom,

  Dubbele geoptimaliseerde ventilatoren, zorgvuldig geselecteerd door technici, zorgen voor een 2x zo grote luchtstroom en combineren verbeterde koeling met een meer aangename gaming- en computeromgeving.

  Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II

  Hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid

  ASUS-videokaarten worden geproduceerd met behulp van Auto-Extreme technologie, een voor het eerst in deze industrie toegepast 100% geautomatiseerd productieproces. Ook zijn ze voorzien van hoogwaardige Super Alloy Power II-componenten die de efficiëntie verbeteren, stroomverlies verminderen, zoemend geluid van componenten onder belasting terugdringen en thermische temperaturen verlagen, voor onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid.

  *deze foto is slechts ter demonstratie

  GPU Tweak II met XSplit Gamecaster

  Naar hartenlust tweaken

  Opnieuw ontworpen met een intuïtieve, volledig vernieuwde gebruikersinterface, maakt GPU Tweak II overklokken eenvoudiger en meer visueel dan ooit, met behoud van geavanceerde opties voor doorgewinterde overklokkers. Met één klik maximaliseert de nieuwe Gaming Booster-functie de grafische prestaties door overbodige processen te verwijderen en alle beschikbare systeembronnen automatisch toe te wijzen. Eenvoudig streamen of opnemen van gameplay via XSplit Gamecaster, direct via een handige, in-game overlay.

  XSplit Gamecaster: streamen en direct opnemen van gameplay

  Ook kan XSplit Gamecaster nu worden gestart om een overlay in het spel tevoorschijn te halen, en met een druk op een knop te starten met het streamen of opnemen van de gameplay. Probeer ook de in-game aantekeningen en de videobewerkingsfuncties om de spelstream-ervaring te verbeteren.
  Meer info over XSplit Gamecaster

  Game Ready

  Buitengewone prestaties. Game-veranderende ervaringen. Perfect afgestemd. Game Ready met GeForce GTX 10-serie videokaarten.

  Nieuwste architectuur

  Geniet van ongelooflijke prestaties in high-definition games, aangedreven door NVIDIA Pascal™ — de meest geavanceerde GPU-architectuur ooit gemaakt.

  Geweldige gaming

  Snelle, gemakkelijke toegang tot NVIDIA Game Ready stuurprogramma's laten alle gamers hun pc veranderen in een echte gamingopstelling, om de nieuwste titels in hun volle glorie aan te pakken.

  GeForce-platform

  Geavanceerde grafische technologieën zoals NVIDIA Ansel™ in-game fotografie en NVIDIA GameWorks™ zorgen voor een zeer interactieve, filmische ervaring.

  Aangedreven door
  NVIDIA® GeForce® GTX 1050

  NVIDIA GPU Boost™ 3.0

  Maximaliseert op dynamische wijze kloksnelheden op basis van de werklast en geeft echte gaming-liefhebbers de regelmogelijkheden die ze nodig hebben om de prestaties naar een nieuw niveau te tillen.

  NVIDIA G-SYNC™ technologie

  NVIDIA G-SYNC is baanbrekende schermtechnologie die de meest vloeiende spelervaring ooit levert. De revolutionaire vloeiendheid van G-SYNC wordt behaald door de vernieuwingssnelheden van het scherm te synchroniseren met de GPU in uw GeForce GTX-aangedreven desktop of notebook, wat afrekent met screen tearing en haperende weergave en vertraagde invoer minimaliseert. NVIDIA G-SYNC vereist een gekwalificeerd NVIDIA G-SYNC schermpaneel op de notebook of een NVIDIA G-SYNC monitor.

  PCIE 3.0

  Levert dubbel zoveel bandbreedte per lane als PCIe Gen 2, voor snellere GPU–CPU communicatie.