DUAL-RX460-O2G

  DUAL-RX460-O2G

  ASUS Dual-serie RX 460 videokaart voor koele en efficiënte eSport-gaming

  • 1244 MHz engine kloksnelheid in Overklokmodus, voor uitmuntende prestaties en een dito gaming-ervaring.
  • Ontwerp met dubbele ventilator zorgt voor 2x zo grote luchtstroom en 3x zo stille prestaties.
  • Perfect passend bij ASUS X99 A II-moederborden, voor geoptimaliseerde stijl en prestaties.
  • Als enige in de industrie voorzien van Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II, levert hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid.
  • GPU Tweak II met XSplit Gamecaster voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.
  Product Image

  Optimale prestaties

  De ASUS Dual- serie RX 460 is uitgerust met een dubbel ventilatorontwerp, wat een 2x grotere luchtstroom en 3x stillere prestaties levert. Daarnaast zorgt exclusieve Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II-componenten voor superieure stabiliteit. GPU Tweak II met XSplit Gamecaster voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay. De ASUS Dual- serie RX 460 is de perfecte match voor uw ASUS X99-A II moederbord!

  Belangrijkste I/O-poorten

  1 X Native DVI-D
  1 X Native HDMI
  1 X Native DisplayPort

  Geoptimaliseerde stijl en prestaties

  Perfecte match voor ASUS X99-A II moederborden

  De ASUS Dual- serie RX 460 videokaart en X99-A II moederborden hebben perfect bij elkaar passende kleurthema's en zijn klaar voor Windows 10. De Dual- serie RX 460 is uitgerust met DirectX 12, om nog hogere grafische prestaties uit de CPU te persen en GPU-knelpunten te voorkomen.

  Dubbele ventilatorkoeling

  2x zo grote luchtstroom, 3x zo stil.

  Dubbele geoptimaliseerde ventilatoren, zorgvuldig geselecteerd door technici, zorgen voor een 2x zo grote luchtstroom met behoud van 3x zo stille prestaties en combineren verbeterde koeling met een meer aangename gaming- en computeromgeving.

  AUTO-EXTREME technologie met Super Alloy Power II

  Hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid

  ASUS-videokaarten worden geproduceerd met behulp van AUTO-EXTREME technologie, een voor het eerst in deze industrie toegepast 100% geautomatiseerd productieproces. Ook zijn ze voorzien van hoogwaardige Super Alloy Power II-componenten die de efficiëntie verbeteren, stroomverlies verminderen, zoemend geluid van componenten onder belasting terugdringen en thermische temperaturen verlagen, voor onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid.

  *deze foto is slechts ter demonstratie

  GPU Tweak II met XSplit Gamecaster

  Naar hartenlust tweaken

  Opnieuw ontworpen met een intuïtieve, volledig vernieuwde gebruikersinterface, maakt GPU Tweak II overklokken eenvoudiger en meer visueel dan ooit, met behoud van geavanceerde opties voor doorgewinterde overklokkers. Met één klik maximaliseert de nieuwe Gaming Booster-functie de grafische prestaties door overbodige processen te verwijderen en alle beschikbare systeembronnen automatisch toe te wijzen. Eenvoudig streamen of opnemen van gameplay via XSplit Gamecaster, direct via een handige, in-game overlay.

  XSplit Gamecaster: streamen en direct opnemen van gameplay

  Ook kan XSplit Gamecaster nu worden gestart om een overlay in het spel tevoorschijn te halen, en met een druk op een knop te starten met het streamen of opnemen van gameplay. Probeer ook de in-game aantekeningen en de videobewerkingsfuncties om de spelstream- ervaring te verbeteren.
  Meer info over XSplit Gamecaster

  Aangedreven door AMD Radeon™ RX 460

  AMD Eyefinity-technologie

  Breid het beeld uit over maximaal 4 schermen en ga volledig op in gameplay en entertainment.

  AMD CrossFireX Technologie

  Verdubbel de voor gaming beschikbare grafische capaciteit met AMD CrossFire-technologie, zonder addertjes onder het gras.

  AMD FreeSync-technologie

  Maakt een einde aan schokkerige gameplay en gebroken frames met vloeiende prestaties zonder artefacten, op vrijwel elke framerate.

  PCI Express 3.0

  Levert tweemaal zoveel bandbreedte per lane als PCIe 2.0, voor snellere GPU–CPU communicatie.

  Microsoft DirectX® 12

  Tilt gaming op de pc naar nieuwe niveaus qua visueel realisme en behaalt eersteklas prestaties.