GT740-OC-2GD5

  GT740-OC-2GD5

  ASUS GT 740 levert efficiënte multimedia en gaming prestaties

  • Op overklokken geselecteerde 1033MHz core voor meer vloeiende gameplay.
  • Stofbestendig ventilatorontwerp maakt hem beter bestand tegen stofdeeltjes en verlengt de levensduur van de kaart met tot wel 25% ten opzichte van referentiekaarten.
  • Hoogwaardige legeringen in stroomtoevoercomponenten rekenen af met warmte, voor kaarten die 15% sneller werken en 2,5 keer langer meegaan dan referentiemodellen.
  • GPU Tweak helpt kloksnelheden, voltages, ventilatorprestaties en meer aan te passen, alles via een intuïtieve interface.
  • GPU Tweak Streaming laat je on-screen actie in real-time delen - zodat anderen live kunnen meekijken tijdens het spelen van games.
   Product Image

   Ga uiterst koel voor de winst!

   De GT 740 is de verbazingwekkende nieuwe, hoogwaardige videokaart van ASUS! De met een GeForce GT 740 Graphics Processing Unit (GPU) uitgeruste GT 740 bevat een aantal briljante technologieën die je alleen kunt krijgen bij ASUS. We hebben hem uitgerust met een stofbestendige ventilator, voor een 25% langere levensduur. Daarnaast is de kaart voorzien van onze exclusieve Super Alloy Power-componenten, voor superieure stabiliteit. De GT 740 wordt bovendien geleverd met onze gebruiksvriendelijke tuning tool, GPU Tweak. Gebruik dit om elk laatste drupje prestatie uit de kaart te persen, om de opgevoerde on-screen actie vervolgens in real-time te streamen via het internet!

   Belangrijkste I/O-poorten

   1x Native Dual-link DVI-D
   1x Native HDMI
   1x Native D-sub uitgang

   Stofbestendige ventilator

   25% langere levensduur voor je videokaart

   Uniek ventilatorontwerp voert warmte efficiënt af en vergroot de levensduur van de videokaart met 25%* omdat hij beter bestand is tegen stof en pluisjes.

   Super Alloy Power

   Verbeterde duurzaamheid en koeling

   De exclusief geformuleerde lichtmetalen componenten helpen de prestaties te verbeteren door het stroomverlies te verminderen, de duurzaamheid te verbeteren en koelere werking te bereiken. Massieve spoelkernen rekenen af met bromgeluiden bij volle belasting, terwijl de condensators voor een levensduur van 50.000 uur zorgen: gelijkwaardig aan 2,5 keer zo lang als traditionele condensators.

   GPU Tweak met streaming

   Real-time en intuïtieve afstelling van graphics

   • Toont gedetailleerde specs en actuele kaartstatus via GPU-Z
   • Controlewidget biedt in real-time gedetailleerde multi-parameter info
   • Automatische controle en bijwerken van stuurprogramma's en BIOS-versies

   Direct online streamen

   De GPU Tweak streaming tool laat je on-screen actie in real-time delen - zodat anderen live kunnen meekijken tijdens het spelen van games. Het is zelfs mogelijk om scrollende teksten, foto's en webcambeelden toe te voegen aan het streaming venster.

   GeForce CUDA ondersteuning

   Ontketent de kracht van de GPU’s processor cores om de meest veeleisende systeemtaken te versnellen.

   NVIDIA® PhysX™ gereed

   Dynamische visuele effecten zoals vlammende explosies, reactieve brokstukken, realistisch water en levensechte personages.

   NVIDIA®
   Adaptive V-Sync

   NVIDIA Adaptive Vertical Sync past VSync aan op huidige frame rates, voor maximale speelbaarheid.

   PCI Express 3.0

   Levert tweemaal zoveel bandbreedte per lane als PCIe 2.0, voor snellere GPU–CPU communicatie.

   DirectX® 11

   DirectX® 11 GPU-versnelde tessellatie maakt meer gedetailleerde geometrie mogelijk in scènes, zodat personages gedetailleerd kunnen worden weergegeven in bioscoopkwaliteit.