GTX1060-O6G-9GBPS

  GTX1060-O6G-9GBPS

  ASUS GeForce® GTX 1060 OC-editie 6GB 9Gbps GDDR5, voor de beste eSports gaming

  • DirectCU II met gepatenteerde Wing-Blade 0dB-ventilatoren voor 30% koelere en 3x zo stille prestaties.
  • NVIDIA ANSEL voor een revolutionaire nieuwe manier om in-game screenshots te maken.
  • IP5X-gecertificeerde ventilatoren voor stofbestendige en langere levensduur.
  • Als enige in de industrie voorzien van Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II, levert hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid.
  • VR-vriendelijke HDMI-poorten voor meeslepende virtual reality-ervaringen.
  • GPU Tweak II met XSplit Gamecaster voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.
  Product Image

  Optimale prestaties

  ASUS GeForce® GTX 1060 gaming-videokaarten zitten boordevol exclusieve ASUS-technologieën, waaronder DirectCU II-technologie met gepatenteerde Wing-Blade ventilatoren voor 30% koelere en 3x zo stille prestaties. Ook hebben ze de industrieprimeur van Auto-Extreme technologie, voor hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid. VR-vriendelijke HDMI-poorten laten gamers gemakkelijk genieten van meeslepende virtual reality-ervaringen. De ASUS GeForce® GTX 1060 heeft ook GPU Tweak II met XSplit Gamecaster, voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.

  Belangrijkste I/O-poorten

  1 x Native DVI-D
  2 x Native HDMI 2.0
  2 x Native Display Port

  GeForce® GTX 1060 met 9Gbps GDDR5-geheugen

  NVIDIA Pascal™ architectuur levert fantastische geheugenprestaties.

  DirectCU II met 0dB ventilatortechnologie

  30% koeler. Stille gaming.

  Exclusieve DirectCU II-koeltechnologie omvat een 220% grotere warmteafvoer: dit zorgt voor 30% koelere prestaties en drie keer (3x) zo stille werking als bij referentiekaarten, voor uiterst stabiele hardcore gaming op een zeer laag geluidsniveau. De GeForce® GTX 1060 legt de lat bovendien nog hoger, met 0dB ventilatortechnologie om in volledige stilte te genieten van games zoals League of Legends® en StarCraft® - omdat de ventilator volledig stopt zolang de GPU-temperatuur onder een bepaald niveau blijft.

  Gepatenteerde Wing-Blade ventilatoren

  Max. luchtstroom met 105% meer luchtdruk

  Een gepatenteerd Wing-Blade ontwerp levert maximale luchtstroom en verbeterde 105% statische druk over het koellichaam, met 3x stillere werking dan referentie-kaarten.

  IP5X-gecertificeerde stofbestendigheid

  Langere levensduur ventilator

  De ventilatoren in GeForce GTX 1060-videokaarten zijn onder de International Protection Marking (IP-code) gecertificeerd als IP5X-stofbestendig, voor verbeterde betrouwbaarheid en een langere levensduur. Dit strenge certificeringsproces waarborgt dat GeForce GTX 1060-videokaarten optimale ventilatorprestaties leveren, zelfs onder zware omstandigheden.

  Auto-Extreme technologie met
  Super Alloy Power II

  Hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid

  ASUS-videokaarten worden geproduceerd met behulp van Auto-Extreme technologie, een voor het eerst in deze industrie toegepast 100% geautomatiseerd productieproces. Ook zijn ze voorzien van hoogwaardige Super Alloy Power II-componenten die de efficiëntie verbeteren, stroomverlies verminderen, zoemend geluid van componenten onder belasting terugdringen en thermische temperaturen verlagen, voor onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid.


  *deze foto is slechts ter demonstratie

  VR-vriendelijke HDMI-poorten

  Geniet van een meeslepende virtual reality-ervaring

  ASUS GeForce® GTX 1060 videokaarten hebben twee HDMI-poorten voor het gelijktijdig aansluiten van een VR-apparaat en scherm, zodat gebruikers op elk moment kunnen genieten van meeslepende virtual reality-ervaringen, zonder kabels te hoeven verwisselen.

  GPU Tweak II met XSplit Gamecaster

  GPU Tweak II:
  intuïtief tweaken van prestaties

  Kloksnelheden, voltages en ventilatorsnelheden aanpassen om videokaart(en) exact naar eigen smaak af te stemmen. Kies tussen GPU Tweaks Standaard of Geavanceerde modi, afhankelijk van het ervaringsniveau.

  Kies de Standaardmodus voor toegang tot intuïtieve opties voor gemakkelijke tweaking. Dit is geweldig voor wie nog aan het leren is om videokaarten te tunen. Of probeer de geavanceerde modus voor geavanceerde en uitgebreide tuning-opties die ervaren overklokkers volledige controle geven.

  XSplit Gamecaster:
  direct streamen van gameplay

  Ook kan XSplit Gamecaster nu worden gestart om een overlay in het spel tevoorschijn te halen, en met een druk op een knop te starten met het streamen of opnemen van de gameplay. Probeer ook de in-game aantekeningen en de videobewerkingsfuncties om de spelstream-ervaring te verbeteren.
  Meer over XSplit Gamecaster

  Aangedreven door
  NVIDIA® GeForce® GTX 1060

  GeForce® GTX VR gereed

  Ontdek volgende-generatie VR-prestaties, de laagste latentie en plug & play compatibiliteit met toonaangevende headsets - aangedreven door NVIDIA VRWorks™ technologieën.

  NVIDIA® G-SYNC gereed

  Levert de meest vloeiende en snelste gaming-ervaring door de verversingssnelheden van het scherm te synchroniseren met de GPU, wat afrekent met screen tearing en haperende weergave en vertraagde invoer minimaliseert.

  PCIE 3.0

  Levert dubbel zoveel bandbreedte per lane als PCIe Gen 2, voor snellere GPU–CPU communicatie.