GTX750TI-OC-2GD5

  GTX750TI-OC-2GD5

  ASUS GeForce® GTX 750 Ti prestatiegerichte graphics

  • Dubbele ventilatoren verhogen de thermische efficiëntie via een 2x zo grote luchtstroom en 3x lagere geluidsemissie.
  • Hoogwaardige legeringen in stroom toevoercomponenten rekenen af met warmte, voor kaarten die 15% sneller werken en 2,5 keer langer meegaan dan referentiemodellen.
  • 1150MHz kloksnelheid voor betere prestaties en een uitmuntende gaming-ervaring.
  • GPU Tweak helpt u kloksnelheden, voltages, ventilatorprestaties en meer aan te passen, alles via een intuïtieve interface.
  • GPU Tweak Streaming laat u on-screen actie in real-time delen - zodat anderen live kunnen meekijken tijdens het spelen van games.
  Product Image

  Superopgevoerd, super-cool!

  De GTX 750 Ti is een verbazingwekkende nieuwe videokaart van ASUS - verbazingwekkend qua 3D-gaming en verbazingwekkend qua waar voor uw geld! Uitgerust met de krachtige GeForce® GTX 750 Ti grafische verwerkingseenheid (GPU) en overklokt voor prestaties die tot 52MHz sneller zijn dan bij referentiekaarten, trakteert de GTX 750 Ti u op meer vloeiende, snellere en meer gedetailleerde game-ervaringen.
  De GTX 750 Ti bevat een aantal briljante technologieën die u alleen bij ASUS krijgt. We hebben dubbele stofbestendige ventilatoren gemonteerd voor een 2x zo grote luchtstroom en 3x stillere en verbeterde levensduur, en de kaart is uitgerust met onze exclusieve Super Alloy Power-componenten, voor superieure stabiliteit. De GTX 750 Ti wordt bovendien geleverd met onze gebruiksvriendelijke tuning tool, GPU Tweak. Gebruik dit om elk laatste drupje prestatie uit de kaart te halen, en stream vervolgens uw on-screen actie in real-time via het internet!

  Belangrijkste I/O-poorten

  2x Native Dual-link DVI-D
  1x Native HDMI
  1x Native D-sub uitgang

  Dubbele ventilator koeling

  2x zo grote luchtstroom. 3x zo stil.

  Dubbele geoptimaliseerde ventilatoren, zorgvuldig geselecteerd door technici, zorgen voor een 2x zo grote luchtstroom met behoud van 3x stillere prestaties; ze combineren verbeterde koeling met een meer aangename gaming- en computeromgeving.

  Super Alloy Power

  Verbeterde duurzaamheid en koeling

  De exclusieve formule van de lichtmetalen componenten helpt de prestaties te verbeteren door het stroomverlies te verminderen, de duurzaamheid te verbeteren en koelere werking te bereiken. Massieve spoelkernen rekenen af met brommend geluid bij volle belasting, terwijl de condensatoren voor een levensduur van 50.000 uur zorgen: gelijkwaardig aan 2,5 keer zo lang als traditionele condensatoren.

  GPU Tweak met Streaming

  Real-time en intuïtieve afstelling van graphics

  • Toont gedetailleerde specs en actuele kaartstatus via GPU-Z
  • Controlewidget biedt in real-time gedetailleerde multi-parameter info
  • Automatische controle en bijwerken van stuurprogramma's en BIOS-versies

  Direct online streamen

  De GPU Tweak streaming tool laat u on-screen actie in real-time delen - zodat anderen live kunnen meekijken tijdens het spelen van games. Het is zelfs mogelijk om scrollende teksten, foto's en webcambeelden toe te voegen aan het streaming venster.

  Aangedreven door VIDIA® GeForce® GTX 750 Ti

  NVIDIA® GPU Boost 2.0

  Technologie voor intelligente bewaking van de kloksnelheid, zorgt ervoor dat de GPU optimaal draait en de game op de hoogst mogelijke frame rate wordt gespeeld. Dit biedt nieuwe aanpassingsmogelijkheden, waaronder gewenste GPU-temperatuur, overklokken en ontgrendeling van het voltage.

  NVIDIA® Adaptive V-Sync

  Bereik meer dan alleen hogere framesnelheden. Behaal keer op keer ultravloeiende gaming dankzij NVIDIA®'s gaminginnovatie, Adaptive Vertical Sync. Deze technologie past VSync dynamisch aan op actuele frame rates, voor maximale speelbaarheid.

  NVIDIA® PhysX™

  Speel games met geavanceerde effecten zoals enorme explosies en levensechte karakters, met 10x sneller schakelen tussen graphics en physics verwerking, zodat complexere effecten in real-time zijn te renderen.

  PCI Express 3.0

  Levert tweemaal zoveel bandbreedte per lane op als PCIe 2.0, voor snellere GPU–CPU communicatie.

  DirectX® 11

  DirectX® 11 GPU-versnelde tessellatie maakt meer gedetailleerde geometrie mogelijk in scènes, zodat personages gedetailleerd kunnen worden weergegeven in bioscoopkwaliteit.