GTX770-DC2OC-2GD5

  GTX770-DC2OC-2GD5

  ASUS GeForce® GTX 770 DirectCU II-videokaarten voor betere high-end gaming

 • DirectCU II met nauwkeurig gevormde SSU-heatpipes maakt gebruik van hooggeleidend koper en direct-gecentreerde GPU-plaatsing, voor verdubbelde koeling-efficiency in dezelfde ruimte
 • DIGI+ VRM met 10-fasen Super Alloy Power nauwkeurige digitale stroomtoevoer voor superieure efficiency, betrouwbaarheid en prestaties
 • GPU Tweak helpt u kloksnelheden, voltages, ventilatorprestaties en meer aan te passen, alles via een intuïtieve interface.
  Product Image

  Geef uw gaming toekomst opnieuw vorm

  DirectCU II
  Verkrijgbaarheid varieert per regio.

  ASUS-exclusieve Innovatie

  DirectCU II
  DirectCU II met SSU-architectuur
  20% koeler, 3x zo stil

  ASUS videokaarttechnici zijn opnieuw marktleidend bezig, met de introductie van het DirectCU II SSU thermisch ontwerp. Bestaand uit twee "S" vormen en een "U", zijn de nieuwe heatpipes nauwgezet gevormd voor optimale efficiëntie en warmteoverdracht. Ze zijn ook vernikkeld om oxidatie te minimaliseren, terwijl hun middensectie nu direct over de GPU-matrijs is geplaatst. Dit ontwerp verkort de duur van de warmteoverdracht om de thermische weerstand te verlagen en een bi-directionele stroom te creëren voor tot tweemaal de koelcapaciteit in dezelfde ruimte als wat nodig is bij bestaande videokaart-koelingontwerpen. Het in de heatpipe-formulering gebruikte hooggeleidend koper creëert buisachtige dampkamers, wat warmte verplaatst naar een grote aluminium heatsink met verlengde vinnen voor meerdere warmteafvoerpunten. De assemblage wordt verder gekoeld door twee hoog presterende maar zorgvuldig afgestemde en geluidgedempte ventilatoren, voor snellere en stillere koeling.

  1110 MHz overklok core

  Tot 1110 MHz opgevoerde kloksnelheid voor betere prestaties en een uitmuntende gaming-ervaring

  DirectCU II
  DirectCU II
  DIGI+ VRM met Super Alloy Power
  30% minder voedingsgeluid en 2,5x grotere duurzaamheid

  Het veelgeprezen DIGI+ VRM is toegepast via een 10-fasen voedingsontwerp dat digitale spanningsregelaars gebruikt om het voedingsgeluid met 30% te verminderen en de stroomefficiency te verbeteren met 15%; verbreedt het spanningsmodulatiebereik en verbetert de algehele stabiliteit en levensduur met een factor 2,5 ten opzichte van referentiekaarten.

  GPU Tweak
  Real-time en intuïtieve afstelling van graphics

  • Toont gedetailleerde specs en actuele kaartstatus via GPU-Z
  • Controlewidget biedt in real-time gedetailleerde multi-parameter info
  • Automatische controle en bijwerken van stuurprogramma's en BIOS-versies
  DirectCU II
  DIGI+ VRM met Super Alloy Power
  Enorm 2GB GDDR5-geheugen

  On-board geheugen voor de beste gaming-ervaring & de beste resolutie


  Kenmerken Grafische GPU

  NVIDIA GeForce
  Aangedreven door GeForce GTX 770
  NVIDIA® GPU Boost
  NVIDIA® GPU Boost 2.0
  Technologie voor intelligente bewaking van de kloksnelheid, zorgt ervoor dat de GPU optimaal draait en de game op de hoogst mogelijke frame rate wordt gespeeld. Dit biedt nieuwe maatwerkmogelijkheden, waaronder de gewenste GPU-temperatuur, overklokken en ontgrendeling van het voltage.
  Adaptive Vertical Sync
  NVIDIA® Adaptive V-Sync
  Bereik meer dan alleen hogere framesnelheden. Behaal keer op keer ultra-vloeiende gaming dankzij de NVIDIA® spelinnovatie Adaptive Vertical Sync. Deze technologie past VSync dynamisch aan op huidige frame rates, voor maximale speelbaarheid.
  PhysX door NVIDIA
  NVIDIA® PhysX™
  Speel games met geavanceerde effecten zoals enorme explosies en levensechte karakters, met 10x sneller schakelen tussen graphics en physics verwerking, zodat complexere effecten in real-time zijn te renderen.
  NVIDIA SLI gereed
  SLI-ondersteuning

  Multi-GPU technologie voor extreme prestaties

  NVIDIA 3D Vision gereed
  NVIDIA® 3D Vision™
  Transformeer honderden PC-spellen naar stereoscopische 3D en ga volledig op in Full HD 3D-gaming over drie schermen, met een ongelooflijke resolutie van 5760x1080.
  PCIE 3.0
  PCI Express 3.0
  Levert tweemaal zoveel bandbreedte per lane als PCIe 2.0, voor snellere GPU–CPU communicatie.
  Volledige DirectX 11.1 API-ondersteuning
  DirectX® 11
  DirectX® 11 GPU-versnelde tessellatie maakt meer gedetailleerde geometrie mogelijk in scènes, zodat personages gedetailleerd kunnen worden weergegeven in bioscoopkwaliteit.
  PCIE 3.0
  Microsoft Windows 8 compatibel
  Geeft u toegang tot geavanceerde computerervaringen met het nieuwste besturingssysteem, zodat u meer gedaan krijgt met uw PC.

  Belangrijkste I/O-poorten


  1x Native Dual Link DVI-I
  1x Native Dual Link DVI-D
  1x Native HDMI
  1x Native DisplayPort