GTXTITANBLACK-6GD5

  GTXTITANBLACK-6GD5

  ASUS GTX TITAN Black: Gemaakt om 's werelds eerste Gaming Supercomputers aan te sturen

  • 's Werelds snelste videokaart met GTX TITAN Black GPU en fiks 6GB GDDR5-geheugen
  • GPU Tweak helpt u kloksnelheden, voltages, ventilatorprestaties en meer aan te passen, alles via een intuïtieve interface.
  • GPU Tweak Streaming tool laat u actie op het scherm in real-time delen. Voeg eenvoudig scrollende tekst, foto's en webcambeelden toe aan het streaming venster.
  • Dynamische kloksnelheidmaximalisatie op basis van de spelbelasting tilt de prestaties naar nieuwe niveaus via NVIDIA GPU Boost 2.0-technologie.
  • Ga volledig op in games dankzij hardwaregebaseerde frame metering, ultrasnelle TXAA/FXAA geavanceerde anti-aliasing en Adaptive Vertical Sync-technologie.
  • Transformeer honderden pc-spellen naar volledig stereoscopische 3D dankzij NVIDIA 3D Vision en dual-GPU-vermogen.
   Product Image

   Supercomputertechnologie. Revolutionaire gaming.

   ASUS kondigt vandaag de GTX Titan Black aan, een grafische kaart aangedreven door de gloednieuwe GeForce® GTX Titan Black Graphics Processing Unit (GPU), geklokt op 980MHz en gebundeld met exclusieve GPU Tweak-technologie voor geavanceerd overklokken. Met 6 GB supersnel GDDR5-videogeheugen en NVIDIA® GPU Boost 2.0 en G-Sync™-technologieën, is de GTX Titan Black een krachtpatser van een videokaart, voor de allerbeste gaming-ervaringen.

   Belangrijkste I/O-poorten

   1x Native DVI-D
   1x Native DVI-I
   1x Native HDMI
   1x Native DispalyPort

   GPU Tweak met Streaming

   Real-time en intuïtieve afstelling van graphics

   • Toont gedetailleerde specs en actuele kaartstatus via GPU-Z
   • Controlewidget biedt in real-time gedetailleerde multi-parameter info
   • Automatische controle en bijwerken van stuurprogramma's en BIOS-versies

   Direct online streamen

   De GPU Tweak streaming tool laat u on-screen actie in real-time delen - zodat anderen live kunnen meekijken tijdens het spelen van games. Het is zelfs mogelijk om scrollende teksten, foto's en webcambeelden toe te voegen aan het streaming venster.

   Aangedreven door NVIDIA® GeForce® GTX TITAN

   NVIDIA® 3D Vision™

   Transformeer honderden pc-spellen naar stereoscopische 3D en ga volledig op in Full HD 3D-gaming over drie schermen, met een ongelooflijke resolutie van 5760x1080.

   NVIDIA® GPU Boost 2.0

   Technologie voor intelligente bewaking van de kloksnelheid, zorgt ervoor dat de GPU optimaal draait en de game op de hoogst mogelijke frame rate wordt gespeeld. Dit biedt nieuwe aanpassingsmogelijkheden, waaronder gewenste GPU-temperatuur, overklokken en ontgrendeling van het voltage.

   NVIDIA® Adaptive V-Sync

   Bereik meer dan alleen hogere framesnelheden. Behaal keer op keer ultravloeiende gaming dankzij NVIDIA®'s gaminginnovatie, Adaptive Vertical Sync. Deze technologie past VSync dynamisch aan op actuele frame rates, voor maximale speelbaarheid.

   PCI Express 3.0

   Levert tweemaal zoveel bandbreedte per lane op als PCIe 2.0, voor snellere GPU–CPU communicatie.

   Microsoft DirectX® 11.2

   Til gaming op de pc naar nieuwe niveaus qua visueel realisme en behaal eersteklas prestaties.