R7250-OC-2GD3

  R7250-OC-2GD3

  Zeer betaalbare graphics met superieure stabiliteit

  • Overklok-geselecteerde 1060MHz core - 60MHz hoger dan referentiekaarten, voor meer soepele gaming.
  • Stofbestendig ventilatorontwerp maakt hem beter bestand tegen stofdeeltjes en verlengt de levensduur van de kaart met tot wel 25% ten opzichte van referentiekaarten.
  • Hoogwaardige legeringen in stroomtoevoercomponenten rekenen af met warmte, voor kaarten die 15% sneller werken en 2,5 keer langer meegaan dan referentiemodellen.
  • GPU Tweak helpt kloksnelheden, voltages, ventilatorprestaties en meer aan te passen, alles via een intuïtieve interface.
  • GPU Tweak Streaming laat je on-screen actie in real-time delen - zodat anderen live kunnen meekijken tijdens het spelen van games.
  Product Image

  Ga uiterst koel voor de winst!

  De R7 250 is de verbazingwekkende nieuwe hoogwaardige videokaart van ASUS! Uitgerust met de Radeon R7 250 grafische verwerkingseenheid (GPU), bevat de R7 250 een aantal briljante technologieën die je alleen kunt krijgen bij ASUS. We hebben hem uitgerust met een stofbestendige ventilator, voor een 25% langere levensduur. Daarnaast is de kaart voorzien van onze exclusieve Super Alloy Power-componenten, voor superieure stabiliteit. De R7 250 wordt bovendien geleverd met onze gebruiksvriendelijke tuning tool, GPU Tweak. Gebruik dit om elk laatste drupje prestatie uit de kaart te persen, om de opgevoerde on-screen actie vervolgens in real-time te streamen via het internet!

  Belangrijkste I/O-poorten

  1 x Native D-Sub
  1 x Native DVI-D
  1 x Native HDMI

  Stofbestendige ventilator

  25% langere levensduur voor je videokaart

  Uniek ventilatorontwerp voert warmte efficiënt af en vergroot de levensduur van de videokaart met 25%* omdat hij beter bestand is tegen stof en pluisjes.

  Super Alloy Power

  Verbeterde duurzaamheid en koeling

  De exclusief geformuleerde lichtmetalen componenten helpen de prestaties te verbeteren door het stroomverlies te verminderen, de duurzaamheid te verbeteren en koelere werking te bereiken. Massieve spoelkernen rekenen af met bromgeluiden bij volle belasting, terwijl de condensatoren een levensduur garanderen van 50.000 uur: equivalent aan 2,5 keer zo lang als traditionele condensators.

  GPU Tweak met Streaming

  Real-time en intuïtieve afstelling van graphics

  • Toont gedetailleerde specs en actuele kaartstatus via GPU-Z
  • Synchroniseer GPU-kloksnelheden en voltages voor eenvoudiger overklokken
  • Controlewidget biedt in real-time gedetailleerde multi-parameter info
  • Automatische controle en bijwerken van stuurprogramma's en BIOS-versies
  • Stream de actie op het scherm naar het web in full HD

  Direct online streamen

  De GPU Tweak streaming tool laat je on-screen actie in real-time delen - zodat anderen live kunnen meekijken tijdens het spelen van games. Het is zelfs mogelijk om scrollende teksten, foto's en webcambeelden toe te voegen aan het streaming venster.

  Aangedreven door AMD Radeon™ R7 250

  AMD App Acceleration

  Versnelt dagelijkse toepassingen zoals online browsen en het afspelen van video. Biedt tevens als eerste ondersteuning voor zowel OpenCL, C++ AMP en DirectCompute 11.

  AMD PowerTune-technologie

  Slimme stroombewaking in AMD Radeon™ graphics maken betere prestaties op hogere kloksnelheden mogelijk in je favoriete games.

  AMD ZeroCore Power-technologie

  Zorgt dat de AMD Radeon-videokaart vrijwel geen stroom verbruikt in ruststand. Het sluit zelfs extra GPU's af in AMD CrossFire-technologie modus, om minder te verbruiken indien niet in gebruik.

  Microsoft DirectX 11.2

  Til gaming op de pc naar nieuwe niveaus qua visueel realisme en behaal eersteklas prestaties.

  Microsoft® Windows 8.1 compatibel

  Geeft je toegang tot geavanceerde computerervaringen met het nieuwste besturingssysteem, zodat je meer gedaan krijgt met je pc.