ROG MATRIX-R9280X-3GD5

  ROG MATRIX-R9280X-3GD5

  ASUS ROG MATRIX R9 280X: het ultieme overklok- en gaming-vermogen

  • VGA Hotwire verbindt kaart en ROG-board spanningsregelaars voor nauwkeurige en soldeer-vrij spanningsregeling op hardwareniveau.
  • TweakIt biedt real-time spanningsregelingsaanpassingen op hardwareniveau met een simpele druk op de + en - toetsen.
  • Het veelgeprezen DIGI+ VRM zorgt samen met de superieure kwaliteit van 20-fasen Super Alloy Power voor precieze digitale regeling en daarmee voor betere prestaties, betrouwbaarheid en een lange levensduur van de kaart.
  • De ROG GPU Tweak suite biedt 's werelds eerste grafische overklok-tool met loadline kalibratie en VRM overklokken.
  Product Image
  De Keus van Kampioenen

  ASUS-exclusieve Innovatie

  VGA Hotwire
  Snelle voltage-tuning op hardwareniveau
  DHZ-aanpassing van voltages wordt op de MATRIX HD 7970 eenvoudig, omdat ingewikkeld en riskant solderen niet meer nodig is. Sluit eenvoudigweg de draden van speciale headers op compatibele ROG-moederborden aan op de VGA Hotwire-aansluitingen op de MATRIX R9 280X, waarna de voltages direct op hardwareniveau zijn aan te passen via het ASUS UEFI BIOS of het Windows-gebaseerde AI Suite II.
  VGA Hotwire
  TweakIt
  TweakIt
  Onmiddellijke spanningsaanpassing
  TweakIt biedt flexibele overklokregeling, zelfs tijdens gaming of het uitvoeren van benchmarks! De + en - toetsen brengen overvoltage-aanpassingen binnen handbereik, waarbij meer vermogen zich vertaalt in de snellere, vloeiendere gaming waar u zo naar verlangt, en in een winnend voordeel dat nodig is voor intense multiplayer-sessies en concurrerende benchmarkscores.
  Turbo Ventilator Activator
  100% ventilatorsnelheid met één druk op de knop
  Schakel direct de dubbele 100mm ventilatoren naar 100% snelheid, ongeacht de instellingen van het stuurprogramma. Dit blijkt zeer nuttig bij extreem overklokken en andere scenario's met zware belasting waar een snelle warmteafvoer en maximale koeling een must zijn.
  Turbo Fan
  Veilige Modus
  Veilige Modus
  Met één druk op de knop VBIOS herladen
  De Veilige Modus-knop zet de videokaart terug naar de standaardfrequenties & BIOS-instellingen. Dit is een zeer handige functie voor hardwareliefhebbers en experimentele tuning - vergelijkbaar met de Wis CMOS-functie van het moederbord.
  DIGI+ VRM met 20-fasen Super Alloy Power
  Precieze digitale regeling verbetert de prestaties, betrouwbaarheid en de levensduur van de kaart
  De R9 280X is gebouwd met zorgvuldig ontworpen, enorme 20-fasen stroomvoorziening, en is daarmee niet te vergelijken met welke andere grafische kaart ook wat betreft ultieme prestaties en spectaculaire vermogensafgifte. Dit verzekert u van voldoende ruimte voor experimentele tuning van prestaties, omdat het DIGI+ VRM digitale spanningsregelingsontwerp nauwkeurige overklokmogelijkheden bevordert. Dit wordt verder ondersteund door het gebruik van geharde Super Alloy Power-condensatoren, chokes en MOSFET's. Deze componenten worden onder extreme druk en temperaturen gesmeed om betrouwbaarheid, vermogensuitvoer en de algehele levensduur van de kaart te verbeteren, terwijl het afrekent met het hinderlijk zoemende geluid van chokes, in tegenstelling tot veel tammere referentiekaarten. Al dit en nog veel meer maakt het absoluut beste mogelijk in overklokpotentieel en -beleving.
  DIGI+ VRM met 20-fasen Super Alloy Power
  DirectCU II
  Thermische koeling-ontwerp
  20% koeler en 3x* stiller
  ASUS thermisch ontwerp maakt gebruik van 100% koperen heatpipes, zodat warmte efficiënt wordt afgevoerd. Het genereert een 6x zo grote luchtstroom, maar presteert toch 3x zo stil als referentiekaarten in rust en vollast, dankzij dubbele 100mm geluiddempende ventilatoren.

  *Equivalent aan 14dB
  MATRIX LED Belastingindicator
  GPU-belasting in één oogopslag
  Een kleurgecodeerde LED MATRIX-indicator aan de achterkant van de ROG MATRIX-videokaart verschaft een real-time en gemakkelijk te begrijpen visuele weergave van de huidige GPU-belasting, met dynamisch veranderende kleuren, afhankelijk van de belasting van uw kaart.
  MATRIX LED Belastingindicator
  GPU
  GPU Tweak
  's Werelds eerste grafische overklok-tool met loadline kalibratie en VRM overklokken
  Eenvoudige en intuïtieve afstelling van core- en geheugen-kloksnelheden, voltages en ventilatorinstellingen via schuifregelaars of handmatige invoer van waarden. De MATRIX R9 280X wordt geleverd met een nieuwe ROG-editie van GPU Tweak, die gedetailleerde GPU loadline kalibratie en VRM-frequentie tuning toevoegt. Dit maakt de meest uitgebreide regel- en aanpassingsparameters mogelijk, voor maximaal overklokpotentieel.

  Kenmerken Grafische GPU

  Aangedreven door AMD Radeonâ„¢ R9 280
  Aangedreven door AMD Radeonâ„¢ R9 280
  AMD Eyefinityâ„¢Technologie
  AMD Eyefinityâ„¢Technologie
  Breid het beeld uit over maximaal 6 schermen en ga helemaal op in gameplay en entertainment.
  CrossFire X ondersteuning
  CrossFire X ondersteuning
  Multi-GPU technologie voor extreme prestaties
  AMD HD3D
  AMD HD3D
  Ga volledig op in stereoscopische 3D-gaming en sta oog in oog met uw favoriete sterren tijdens het kijken naar Blu-ray 3D. AMD HD3D is ook ontworpen voor professionals die complexe visuele effecten en gedetailleerde datavisualisaties creëren.
  PCI Express 3.0
  PCI Express 3.0
  Levert tweemaal zoveel bandbreedte per lane als PCIe 2.0, voor snellere GPU–CPU communicatie.
  Microsoft DirectX 11.2 API
  Microsoft DirectX 11.2 API
  Til gaming op de PC naar nieuwe niveaus qua visueel realisme en behaal eersteklas prestaties.

  Belangrijkste I/O-poorten

  I/O-poorten I/O-poorten