STRIX PRO

  STRIX PRO

  Gaming headset, uitgerust met 60mm neodymium magneet drivers, 90% onderdrukking van omgevingsgeluid, en compatibiliteit met pc/Mac/PS4 en slimme apparaten

  • Donderende 60mm drivers - Nauwkeurige positionering en meeslepende spelaudio
  • Onderdrukking van omgevingsgeluid - Duidelijke in-game communicatie
  • Cross-platform flexibiliteit - Compatibel met pc, Mac, PS4, smartphones en tablets
  • Opvouwbare oorschelpen - Reisvriendelijk ontwerp
  Product Image

  STRIX

  Ontketen je gaminginstinct

  Ontleend aan het oude Romeinse en Griekse woord voor uil, staat Strix voor het scherpste gehoor en het scherpste gezichtsvermogen. Strix betekent je omgeving voelen, zodat je zelfs op de kleinste gedetecteerde beweging kunt reageren. Strix betekent overleven op je scherpste instincten. Strix zit in je bloed, net als bij ons.

  Verscherp je gehoor

  De Strix Pro wordt aangedreven door 60mm neodymium magneet drivers, voor de krachtigste en nauwkeurigste geluidsweergave. Geen zorgen over irritante geluiden van mechanische toetsenborden die gehoord worden door je teamgenoten, want de ENC (environmental noise cancellation oftewel onderdrukking van omgevingsgeluid) technologie filtert op slimme wijze ruim 90% van het geluid eruit. Rust je uit met Strix Pro en groei uit tot een roofdier die een natuurlijke vijand is voor alle tegenstanders.

  Game
  MEESLEPEND
  Donderende 60mm neodymium magneet drivers

  Wie nog nooit de power van 60mm neodymium magneet drivers heeft gevoeld, moet eens luisteren via de Strix Pro - ervaar ongeëvenaard vermogen en ga volledig op in overtuigende audio. Hoor elk pistoolschot tijdens het gamen en weet de exacte locatie van vijanden, puur aan de hand van hun voetstappen. Schakel vervolgens naar audio voor weidse stadion-rock, helder en duidelijk verstaanbare spraak of film levensecht klinkende film soundtracks.

  De ingebouwde microfoon detecteert omgevingsgeluiden en gaat deze tegen
  Game met
  verbeterde duidelijkheid
  Filtert meer dan 90% van het omgevingsgeluid

  Het door USB gevoede bedieningskastje is voorzien van een ingebouwde microfoon die actief meer dan 90% van het omgevingsgeluid1, zoals mechanische toetsenbordtikken en spraak, detecteert en tegengaat. Teamgenoten worden tijdens gesprekken dus niet afgeleid door geluiden rond de gamer.

  Game
  CROSS-
  platform
  Aansluiten op pc/Mac
  Werkt met zowel pc's als Mac-computers...

  Vergeet compatibiliteitszorgen, want de Strix Pro werkt met de meeste populaire apparaten. Het bedieningskastje is uitgerust met een 1,5m lang verlengsnoer met aparte hoofdtelefoon- en microfoonpluggen, voor geweldige compatibiliteit met pc en Mac.

  Aansluiten op PS4/smartphone/tablet
  ...en zelfs op spelconsoles, smartphones en tablets

  De Strix Pro is ook perfect voor smartphones, tablets en PlayStation® 4, dankzij de vierpolige 3,5mm audio/mic gecombineerde adapter. Sluit hem aan op uw slimme apparaat om onderweg contact te houden met familie of vrienden, of op de PlayStation® 4 voor nog meer spelplezier. Ons onderzoek heeft aangetoond dat een kabel van 1,2 meter de perfecte lengte is voor mobiel gebruik of PlayStation® 4 joystickgebruik - geen kabelwarboel meer!

  Game overal
  Reisvriendelijk opvouwbaar ontwerp

  Het opvouwbare ontwerp zorgt ervoor dat de oorschelpen plat kunnen liggen, ideaal om in te pakken en mee te nemen naar een LAN-party of toernooi. De afneembare microfoonarm is ideaal voor eenvoudig verwijderen, reizen en opslag. Met een gewicht van slechts 320 gram is de Strix Pro ook zeer draagbaar en uiterst comfortabel om te dragen.

  1 Sluit aan via USB om de Environmental Noise Cancellation (ENC) functie te activeren. De prestaties van de ENC zijn getest en gecontroleerd in het ASUS laboratorium; de daadwerkelijke prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de afstand vanaf de geluidsbron, de grootte van de kamer, de plaatsing en andere factoren.