O!Play HDP-R1

  O!Play HDP-R1

  De eenvoudigste manier om in de woonkamer te genieten van HD content

  - Moeiteloze multimediaweergave zonder bestandsconversie
  - Verbazingwekkende 1080p high-definition beelden
  - Afspelen en delen van muziek via één muisklik
  - Hoge-snelheid bestandsoverdracht met eSATA en LAN

  De eenvoudigste manier om in de woonkamer te genieten van HD content  Full HD 1080p ondersteuning

  Verbazingwekkende High-Definition beelden in de woonkamer
  De HDP-R1 haakt in op de trend om kijkers in de woonkamer te voorzien van een nieuwe HD-ervaring. Sluit de O!Play HD Media Player simpelweg aan via HDMI, en gebruikers zien intense en levendige video volledig tot zijn recht komen.
  Volledige bestandsondersteuning (inclusief RMVB)

  Dankzij de exclusieve RMVB ondersteuning op de HDP-R1, hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over de compatibiliteit van hun bestandsindelingen. Voor de meeste video-, muziek- en fotobestanden hoeven HDP-R1 users slechts hun opslagapparaat aan te sluiten om te kunnen genieten van de voorstelling.


  Exclusieve Muziek Shuffle binnen handbereik

  Specifieke “Muziek Shuffle” knop op afstandsbediening
  De HDP-R1 is de eerste HD mediaspeler die een muziek shufflefunctie biedt via een specifieke knop op de afstandsbediening. Eén druk op de knop geeft de O!Play op afstand toegang tot alle opgeslagen muziekbestanden en begint de muziek vervolgens in willekeurige volgorde af te spelen.  Exclusieve eSATA & Geavanceerde LAN ondersteuning

  eSATA biedt 6x snelheid van USB 2.0
  HD content levert aantrekkelijke beelden op, maar het renderproces van bijna levensechte beeldkwaliteit vergt tevens enorme bandbreedte. eSATA helpt de bandbreedtegrenzen simpel op te rekken.  Eenvoudige toegang tot content in netwerk

  Gebruikers hoeven opslagapparatuur niet fysiek mee te nemen van studeerkamer naar woonkamer. HD content wordt van PC of NAS naar de Media Player gestreamd voor eenvoudig bestandsbeheer.