Cerberus Mat Gaming Mouse Pad Series

  Cerberus Mat Gaming Mouse Pad Series

  Cerberus Mat, de nieuwe serie gaming-muismatten, is geoptimaliseerd voor gaming, met een consistente oppervlaktestructuur en anti-slip natuurlijk rubber

 • De consistente oppervlaktestructuur is geoptimaliseerd voor alle soorten muizen, gevoeligheidsniveaus en sensoren.
 • De anti-slip basis van natuurlijk rubber biedt 1,3x zoveel grip als conventionele muismatten. Nette en duurzame anti-rafel stiksels exclusief voor Plus- en XXL-modellen!
 • Compact en draagbaar Mini-model met uiterst slank 2mm profiel.
  Product Image
  div id="hd" style="position: absolute; width:100%; left:0; overflow:hidden; z-index:0;">

  ASUS Cerberus Mat, de nieuwe serie gaming-muismatten, is ontworpen voor gamers en zit boordevol geweldige functies voor comfortabele, snelle en nauwkeurige muis-tracking tijdens intense gaming. Hiertoe behoren een consistente oppervlaktetextuur, een anti-slip basis van natuurlijk rubber, nette en duurzame stiksels en geoptimaliseerde stevigheid. Drie verschillende maten beschikbaar - XXL, Plus en Mini - voor elk wat wils, dus maak een keus en domineer het gaming-strijdperk!

  Behaal de beste
  muisprestaties

  Consistente bediening

  De speciaal afgestemde consistente oppervlaktetextuur zorgt voor precisie en consistente bediening zonder enige belemmeringen voor elke type muis – lage sensor, hoge sensor, optische of lasersensor, zodat je kunt domineren op het gaming-slagveld!

  ASUS Cerberus Mat

  Houd alles onder controle

  Glij stabiel en en zonder haperingen

  De anti-slip basis van natuurlijk rubber biedt 1,3x zoveel grip als conventionele muismatten, om je volledige controle te geven tijdens intense gamingsessies.

  frictie
  ASUS Cerberus Mat

  Kies uit drie verschillende modellen

  Er zit altijd een perfecte match voor je bij!

  • CERBERUS Mat XXL
   CERBERUS Mat Plus
  • CERBERUS Mat Mini
  ASUS Cerberus Mat

  Anti-rafel stiksels

  Net, soepel en duurzaam

  De anti-rafel stiksels zijn netjes en duurzaam en voorkomen rafels, zelfs na jaren van gaming. Het is ook ongelooflijk comfortabel, met ondersteuning van hand en pols om vermoeidheid tijdens lange gamingsessies te minimaliseren.

  ASUS Cerberus Mat

  Ultraslank profiel

  Neem de Cerberus Mat Mini overal mee naartoe: hij is uiterst slank, slechts 2mm dun! Schuif de muismat in je notebook of in je tas.

  Twee levendige kleuren om uit te kiezen!

  ASUS Cerberus Pad kleur
  • Cerberus Mat Mini250x210x2mm
  • Cerberus Mat Plus450x400x3mm
  • Cerberus Mat XXL900x440x3mm