GX1000 Eagle Eye Mouse

  GX1000 Eagle Eye Mouse

  De geboren leider!

  · Ultranauwkeurige lasersensor met enorm 50dpi-8200dpi resolutiebereik
  · Slanke en stevige constructie van geborsteld aluminium legt de nadruk op gaming met hoogwaardige coating en een ergonomisch ontwerp dat totaalcomfort biedt
  · Unieke ROG Eagle Eye en vierkleurige markeringen voor toegewezen specifieke profielen
  · Opvallende LED-indicator toont de huidige dpi-status, met zes programmeerbare macro's, drie functie-slots, en verstelbare klik-in gewichten
  · Maatwerk UI-instellingen voorzien in al uw behoeften qua dpi-instellingen, knopconfiguraties, macro's en profielen
  Product Image


  De ROG GX1000 gaming muis werd gemaakt voor slechts één doel: het behalen van gaming superioriteit. Uitgerust met hoge precisie lasersensoren, geschikt voor maximaal 8200dpi, en PTFE-voetjes om moeiteloos over het oppervlak te glijden, geeft hij u met elke beweging de mogelijkheid om direct toe te slaan. Zelfs als tegenstanders na lange gamesessies moe worden, houdt de ergonomische ROG GX1000 u prima in vorm dankzij het optimale handcomfort dat vermoeidheid tegengaat en gaming-misstappen helpt voorkomen. Wees nooit bang de controle te verliezen dankzij onmiddellijk aanpasbare dpi-schakeling en indicatie, plus zes programmeerbare macro's. Alle specifiek gericht op gamers in elk genre. Met het unieke ROG-logo als versiering op de muis, geeft het aan dat de bediener met recht behoort tot een elitegroep van gamers: de Republic of Gamers.

  8200 dpi
  8200 dpi
  High Precision 8200 dpi tracking snelheid.
  Laser Sensor
  Lasersensor
  Lasersensor
  Programmable buttons
  Programmeerbare knoppen
  Stel uw eigen flexibele knopindeling en functies in voor extra gemak.
  Weight System
  Gewichtssysteem
  Pas het muisgewicht aan uw voorkeuren aan.
  DPI Switch
  DPI Schakelaar
  U kunt direct van DPI schakelen.
  Custom-built Gamer UI
  Op maat gemaakte gamer UI
  Speciale spelgerichte functies zoals het instellen van de reactiesnelheid zorgen voor extra speelbaarheid, omdat gamers verschillende profielen kunnen aanpassen.
  Customized Profile
  Aangepast profiel
  Met 4 onafhankelijke profielen om in te stellen.


  Doordrongen van de geest van de ROG

  Het ROG-embleem en de Eagle Eye-vormige indicator definiëren het ontwerp, geplaatst op de GX1000, die verfijnde aluminium oppervlakstructuur gebruikt om uw gaming lifestyle en smaak te benadrukken. Krijg betere controle in het heetst van de strijd met een cool design, en bereik snelle superioriteit in elke situatie.

  Na uitgebreide tests en proeven is het ROG-ontwerpteam erin geslaagd een marktleidende gaming muis te vervaardigen. Met zijn slanke maar stevige afwerking van geborsteld aluminium en zijn premium coating, belichaamt de GX1000 het robuuste ROG gaming credo. Het ROG-logo licht op in vier kleuren, die door gebruikers kunnen worden gedefinieerd en toegewezen aan verschillende profielen. Met behulp van geavanceerde technologie en duidelijke ROG styling, luidt de GX1000 een nieuwe fase in hoogwaardige spelbediening in.

  1.Scrollwiel met LED-verlichting
  2.Opvallende LED-indicator toont huidige dpi-status
  3.Slank, haardun geborsteld aluminium
  4.Muisriem
  5.Drie programmeerbare zijknoppen
  6.ROG Eagle Eye-vormige profielindicator  Pas het muisgewicht aan uw voorkeuren aan

  Aangepaste ROG-muismat zorgt voor maximale precisie en sensornauwkeurigheid in GX1000-bewegingen