ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS VivoBook E403SA

  ASUS EeeBook E403

  Mobiele prestaties,
  Elegant vormgegeven

  De ASUS EeeBook E403 biedt slanke, gestroomlijnde rondingen en een ingetogen, hoogwaardige uitstraling. Deze 14" laptop is slechts 17,9mm dun en de lichtgewicht weegt maar 1,5kg; hij heeft een geborstelde aluminium klep, afgewerkt in Glacier Gray (gletsjergrijs). Met tot 14 uur accuduur*, houdt de EeeBook E403 u de hele dag productief, zelfs wanneer u buiten kantoor werkt in een café of in het vliegtuig. En om alles nog gemakkelijker te maken, is er zelfs een omkeerbare USB Type-C™ poort.

  De ASUS EeeBook biedt u de nieuwste technologieën om verbinding te maken met de wereld, tegen een betaalbare prijs.

  Een hoogwaardige afwerking van geborsteld
  aluminium

  Een betaalbare laptop kopen betekent niet dat u genoegen hoeft te nemen met een basissysteem. De ASUS EeeBook E403 biedt alle essentiële functies die nodig zijn voor het dagelijkse computergebruik. Met zijn compacte afmetingen, gestroomlijnde rondingen en afwerking met geborsteld aluminium, biedt de EeeBook E403 een ongelooflijk hoogwaardig gevoel - verre van wat u zou verwachten voor een budgetlaptop.

  Dun en licht

  De ASUS EeeBook E403 heeft een uiterst dunne, 17,9mm behuizing en weegt slechts 1,5 kg, dus u kunt hem overal mee naartoe nemen.

  1,5 kg
  LICHT
  17,9 mm
  DUN

  Het zit ‘m in de details

  De ASUS EeeBook E403 heeft een eenvoudig en toch elegant ontwerp. Het geeft u alle noodzakelijke functies en poorten voor dagelijks computergebruik in een compacte, 14" laptop.

  Nieuwe USB Type-C gen1

  De ASUS EeeBook E403 heeft zelfs een USB Type-C poort. Deze heeft een kleinere connector, slechts een derde van de grootte van huidige USB-aansluitingen. Hij is bovendien omkeerbaar, dus het past elke keer weer; ook ondersteboven.

  Tot 14 uur accuduur*

  De ASUS EeeBook E403 geeft u tot 14 uur accuduur*, zodat u de hele dag kunt werken vanuit een café of in de bibliotheek, zonder uit te hoeven kijken naar een stopcontact. Geweldig als u op reis bent, zodat u zelfs op lange vluchten productief kunt blijven.

  14 uur
  ACCUDUUR*
  * Disclaimer: accuduur* kan verschillen afhankelijk van productspecificaties

  IceCool-technologie
  houdt u cool
  en comfortabel

  Om oplopende temperaturen te voorkomen, gebruikt ASUS IceCool-technologie een unieke interne lay-out die warmtegenererende componenten weghoudt van de palmsteun. Dit houdt de oppervlaktetemperaturen van de palmsteun tussen 28°C en 35°C, beduidend lager dan de lichaamstemperatuur, zodat u urenlang comfortabel blijft.

  Een touchpad met
  smartphone
  touchscreen-achtige precisie

  Exclusieve technologie die wordt gebruikt bij het produceren van touchscreens van smartphones is overgenomen in de touchpad van de ASUS EeeBook E403. Dit zorgt voor een zeer gevoelig oppervlak, voor bijna onmiddellijke response en ongelooflijke nauwkeurigheid. Het resultaat - een meer intuïtieve touchpadervaring.

  Intuïtieve touchpad met
  Smart Gesture-technologie

  Het gebruik van de touchpad voelt volkomen natuurlijk, dankzij multi-touch en Smart Gesture-invoer. Intuïtieve gebaren laten gebruikers gemakkelijk door webpagina's vegen en bladeren, of knijpend in- en uitzoomen op afbeeldingen.

  Robuust, full-size chiclet-toetsenbord

  Het full-size chiclet-toetsenbord beschikt over een verbeterd ontwerp dat u nauwkeuriger laat typen. Het heeft een toetsindrukafstand van 1,6mm met weinig key float, voor een solide gevoel en een meer comfortabele type-ervaring. Het is ook robuust, met een gebruiksduur van 10 miljoen toetsaanslagen.

  > 10 miljoen
  AANSLAGEN

  Tot een quad-core CPU, voor efficiënte multi-tasking

  De ASUS EeeBook E403 is voorzien van een keur aan processors met het vermogen om alle dagelijkse computertaken af te handelen. Zijn soepele multitaskingprestaties geven u het perfecte platform om te werken met Microsoft Office, films te kijken, te internetten of de nieuwste games te spelen.

  Ventilatorloos ontwerp met
  laag operationeel geluidsniveau

  Het ventilatorloze ontwerp van de ASUS EeeBook E403 houdt het geluidsniveau laag, ideaal wanneer u stil wilt werken, bijvoorbeeld in een bibliotheek.

  ASUS Splendid-technologie voor levensechte beelden

  Dankzij ASUS Splendid-technologie levert de ASUS EeeBook E403 levendige beelden en schitterende kleuren. Deze exclusieve technologie biedt fijnafstelling voor diverse scherminstellingen en parameters en zorgt zo voor de allerbeste beeldkwaliteit. Of u nu films of foto's bekijkt, alles lijkt realistischer en levensecht.

  Hoge kwaliteit luidsprekers met
  grotere kamers

  De ASUS EeeBook E403 beschikt over dubbele luidsprekers van uitstekende kwaliteit met grotere 9cc luidsprekerkamers, gelegen onder de palmsteun. Deze leiden het geluid in uw richting, zodat u er volledig in opgaat terwijl uw favoriete films en muziek tot leven komen.

  Ongelooflijke SonicMaster audio

  SonicMaster is afgesteld door het ASUS Golden Ear-team met het doel gebruikers te voorzien van de beste pc notebook audio. De ASUS EeeBook E403 heeft SonicMaster-verbeterde audio om haarzuiver geluid af te leveren. Of u nu luistert via een hoofdtelefoon of via luidsprekers, u ervaart rijkere, meer gedetailleerde audio.

  ASUS WebStorage

  ASUS WebStorage geeft gebruikers toegang tot al hun bestanden, op elk apparaat met een internetverbinding. Uw bestanden worden gesynchroniseerd op al uw apparaten, zodat ze altijd up-to-date zijn. WebStorage biedt gemakkelijke opslag, delen en synchroniseren van allerlei bestanden, van zakelijke presentaties tot persoonlijke fotoalbums en uw favoriete muziek- of filmbestanden.

  Gratis
  500GB
  2 JAAR