ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS ZenBook Touch UX31A

  ASUS ZenBook Touch UX31A

  Touchscreen Ultrabook™ met hoogwaardig ontwerp

  • Tot Intel® Core™ i7 - 3517U Processor
  • Ultraslank; slechts 3 mm voor en 9mm achter
  • Computer met natuurlijk aanraakscherm
  • Beeldschoon Full HD IPS-scherm en artistiek verlicht toetsenbord
  • Licht èn leuk
  Product Image
  Natural touchscreen computing
  Meet ASUS ZENBOOK™ Touch

  Buitengewoon indrukwekkende schoonheid

  Het prachtige slanke profiel van de ZENBOOK™ is het resultaat van intensief onderzoek naar en de ontwikkeling van geavanceerde productietechnieken, geïnspireerd op de fabricage van uiterst precieze mechanische uurwerken. Alleen al de unieke 'gesponnen-metaal' afwerking van het deksel van de ZENBOOK™ vereist een 32-staps productieproces, en de fijn bewerkte aluminium behuizing biedt een combinatie van zachte rondingen en slanke contouren die versmallen tot slechts 3 mm. Met zijn prachtige design en ongelooflijke prestaties is de ZENBOOK™ een perfect uitgebalanceerde 'ultra portable'.


  Maak kennis met de ASUS ZENBOOK™ Touch

  's Werelds meest geavanceerde Ultrabook. Met het zelfde flinterdunne ontwerp als de oorspronkelijke ZENBOOK™ Touch UX31A en een krachtige 3e generatie Intel® Core™ i7-processor biedt de ZENBOOK™ Touch UX31A een perfecte balans tussen stijl en prestaties. SonicMaster audio zorgt bovendien voor verbazingwekkende geluidskwaliteit, terwijl het Full-HD multitouch scherm gebruik maakt van IPS-technologie, voor briljant beeld met rijke kleuren dat er fantastisch uitziet vanuit elke hoek.

  Meet ASUS ZENBOOK™ Touch


  Trendsettende snelheid en kracht

  Meet ASUS ZENBOOK™ Touch

  ASUS-technici zijn er in geslaagd de ZENBOOK™ Touch uit te rusten met uitstekende, compromisloze technologie, ondanks zijn ultraslanke en compacte vormgeving. Tot 3e generatie Intel® Core i7™-processors (Ivy Bridge-platform) vormen de kern, terwijl SATA 8Gb/s SSD-opslag tot wel vier keer zo snel is als normale harde schijven. Dual-band 2.4GHz/5GHz wifi, afgeleid van topkwaliteit ASUS-routertechnologie, garandeert de snelste netwerken. En om dit alles koel te houden, voert een in eigen beheer ontwikkeld V-vormig luchtkanaal warmte af voordat dit tot instabiliteit leidt.

  Trend-setting speed and power
  Fully featured for flexible use

  Volledig toegerust voor flexibel gebruik

  Meet ASUS ZENBOOK™ Touch Dual-band wifi en Bluetooth 4.0 zorgen voor high-performance draadloze connectiviteit, terwijl de USB 3.0-poorten volledige ondersteuning bieden voor de nieuwste hoge-snelheid externe opslagapparaten en het snel opladen van mobiele apparatuur. ASUS Super Hybrid II-technologie zorgt bovendien voor een langere accuduur, en voor maximaal twee weken stand-by tijd met hervatten binnen twee seconden. Toetsenborden met achtergrondverlichting reageren automatisch op omgevingslicht en de grote multi-touch touchpads maken de ZENBOOK™ Touch UX31A het perfecte hulpmiddel voor productiviteit.

  De kunst van entertainment

  De ZENBOOK™ Touch UX31A biedt een levendig Full HD 1080p IPS-paneel dat beelden op adembenemende wijze tot leven brengt met 350cd/m2 helderheid en 800:1 contrast. De anti-glans materialen verminderen storende weerkaatsingen en lelijke vingerafdrukken, terwijl IPS-technologie brede 178° kijkhoeken mogelijk maakt zodat meer mensen kunnen meekijken, in betere kwaliteit en uit vrijwel elke richting. Als aanvulling op de superieure visuele finesse bevat de ZENBOOK™ Touch UX31A exclusieve ASUS SonicMaster-audiotechnologie, ontwikkeld in samenwerking met Bang & Olufsen ICEpower®. Scherpere hoge noten, duidelijkere zang, diepere bassen en een breder geluidsbereik maken stuk voor stuk indruk, en zorgen samen voor een opmerkelijk aantrekkelijk draagbaar multimedia-pakket.

  Fully featured for flexible use