ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS ZenBook UX31LA

  ASUS ZenBook UX31LA

  Touch screen Ultrabook™ met topdesign

  • Tot een Intel® Core™ i7 - 4500U Processor
  • Ultradun met een voorkant van slechts 3 mm en een achterkant van 9 mm
  • Intuïtief computergebruik met een touchscreen
  • Prachtig full HD IPS-beeldscherm en een toetsenbord met artistieke achtergrondverlichting
   Verlicht uw plezier
  Product Image
  • Ongelofelijke

   Schoonheid

   Ontmoet de Zenbook Touch - het perfect uitgebalanceerde Ultrabook™

   Het creëren van het perfecte Ultrabook™ betekent het vinden van een perfecte balans tussen vorm en functie. De Zenbook Touch is gesneden uit één stuk aluminium voor een naadloos ontwerp dat niet alleen mooi is, maar ook duurzaam. Hij is ook onmogelijk dun en extreem licht voor maximale draagbaarheid. Klap hem open en aan de binnenkant bevindt zich een bruisend 13,3-inch Full HD-scherm dat beelden tot leven brengt en dat alles tot een absoluut genot maakt, van surfen op het web tot het werken met documenten. De Zenbook Touch is het Ultrabook™ dat u bij u wilt hebben, waar u ook naartoe gaat.

  • Dun, sterk en
   ongelooflijk stijlvol

   Een Ultrabook™ zo mooi maken als de Zenbook Touch betekent een paar dingen anders doen, te beginnen met het ontwerp. Sommige laptops zijn gewoon versterkt met metaal maar de Zenbook Touch is ervan gemaakt. We nemen één stuk aluminium en laten het een geavanceerd freesproces ondergaan om een duurzaam en naadloos ontwerp te maken met een prachtig vormgegeven afwerking bestaande uit fijne concentrische cirkels. De Zenbook Touch glijdt gemakkelijk in een tas of koffertje met een profiel dat toeloopt van 9mm aan de achterzijde tot een ongelooflijke 3mm aan de voorzijde en met een gewicht van slechts 1,4 kg zult u geen last hebben van het gewicht wanneer u onderweg bent.

  • Blijf scherp met een
   Full HD-scherm

   We zien de wereld in een hoge resolutie dus waarom met minder genoegen nemen op uw Ultrabook™. De Zenbook Touch propt dezelfde 1920 x 1080 pixels op zijn 13,3-inch beeldscherm als een HDTV op een groot scherm, dus alles ziet er heerlijk scherp en uiterst gedetailleerd uit. Dat betekent dat u YouTube-video's en films in hun volle HD-glorie kunt bekijken, webpagina's kunt lezen met tekst zo scherp dat het op papier afgedrukt zou kunnen zijn en dat u meer kunt zien van de foto die u retoucheert of het document dat u bewerkt.

  • Helderdere beelden,
   levensechte kleuren

   Wanneer we zeggen dat de Zenbook Touch een schitterend beeldscherm heeft, dan bedoelen we dat ook echt. De LED-achtergrondverlichting geeft een beeld dat helder genoeg is om buiten te bekijken terwijl de anti-reflectie-coating storende reflecties van plafondverlichting binnenshuis voorkomt. Met een ongelooflijke contrastverhouding van 800:1 en een kleurreproductie van 72% van 16,7 miljoen kleuren zorgt de IPS-beeldschermtechnologie voor zuiver wit, diep zwart en kleuren die zo levensecht zijn dat kijken naar een foto hetzelfde is als kijken naar het echte. Kijkhoeken tot 178-graden zorgen ervoor dat u altijd het perfecte beeld kunt zien zelfs als de kijkomstandigheden allesbehalve gunstig zijn.

   • Kristalheldere
    video-oproepen

    De Zenbook Touch is de ideale reisgenoot, op meer dan één manier. Met de ingebouwde 720p HD-camera kunt u contact houden met vrienden en familie via kristalheldere video-oproepen en virtuele één-op-één gesprekken hebben met collega's als het werk dit vereist.

   • Stijlvolle
    accessoires

    De Zenbook Touch wordt aangevuld met een reeks accessoires die speciaal zijn ontworpen om het beste te halen uit het ultra-draagbare ontwerp en de ultra-krachtige prestaties. Een stijlvolle en slijtvaste opbergcassette beschermt de Zenbook Touch als u onderweg bent en de multi-voltage adapter is klein genoeg om in een jaszak te passen. Ook is een Ethernet-USB inbegrepen als handige back-up voor wanneer Wi-Fi niet beschikbaar is en op de Mini DisplayPort kunt met een minimale inspanning een desktopbeeldscherm aansluiten.

   Ontwerp_Verhaal
   Full_HD
   Breedbeeld
   HD_Camera
   Accessoires
   • Ongelofelijke

    Touch

    Technologie met een persoonlijke touch

    De Zenbook Touch voelt heerlijk aan maar dat gevoel gaat veel verder dan alleen zijn prachtige metallic afwerking. Windows 8 is met touch in gedachten ontworpen en een speciaal ASUS-team voor menselijke computer-interactie helpt om het nog intuïtiever in het gebruik te maken met functies zoals een responsief multi-touch beeldscherm en een grote touchpad met multi-touch ondersteuning. Het toetsenbord met achtergrondverlichting en automatische helderheidsregeling zorgt ervoor dat u altijd een goed zicht hebt op de toetsen zodat u productief kunt blijven, zelfs bij volledige duisternis. Dus hoe u ook wilt werken, de Zenbook Touch heeft voor u de oplossing.

   • Een intuïtievere manier van werken

    Aanraken is zo'n intuïtieve manier om met een computerscherm te communiceren dat we het al tientallen jaren proberen - vraag het maar aan iemand die schermreinigingssets verkoopt. Het goede nieuws is dat het aanraken van het scherm met de Zenbook Touch niet langer een loos gebaar is. Het 13,3-inch multi-touch beeldscherm reageert binnen slechts 30 ms op de geringste aanraking, zodat u op een pictogram kunt tikken om een app te openen, in een webpagina kunt knijpen om de tekst groter te maken en over het scherm kunt vegen om direct tussen actieve toepassingen te schakelen. Multi-touch maakt alles zoveel makkelijker.

   • Multi-touch makkelijk gemaakt

    Multi-touch maakt het zo veel makkelijker om dingen voor elkaar te krijgen, dus waarom dit alleen gebruiken voor het beeldscherm? De Zenbook Touch heeft ook een multi-touch touchpad, zodat u Windows-8-gebaren kunt maken zonder uw handen van het toetsenbord te halen voor nog meer productiviteit. Het touchpad heeft, voor een meer nauwkeurige bediening van de cursor, dezelfde 16:9-beeldverhouding als het beeldscherm en wij hebben het touchpad groter gemaakt zodat het genoeg ruimte heeft om Windows-8-gebaren te gebruiken. De knoppen zijn zelfs in het oppervlak van het touchpad ingebouwd om uw vingers zoveel mogelijk ruimte te geven om comfortabel te zijn. Met de Slimme Gebaren Technologie van ASUS kunt u knijpen om in en uit te zoomen, scrollen en tikken en het zet een nieuwe standaard in Windows-8-touch-invoer.

   • Achtergrondverlichting voor een betere
    type-ervaring

    Een toetsenbord is voor de meeste mensen nog steeds de beste manier om dingen te doen, dus we hebben ervoor gezorgd dat er de Zenbook Touch de beste heeft die er is. Elke toets is vakkundig afgestemd om precies de juiste kracht nodig te hebben om te worden ingedrukt en deze toets legt dan precies de juiste afstand af, zodat het zowel geruisloos als comfortabel is voor mensen die met twee vingers typen als voor mensen die touch-typen. En omdat een Ultrabook™ is ontworpen om overal te gebruiken, hebben we dat met het toetsenbord ook gedaan. De achtergrondverlichting past zich automatisch aan het omgevingslicht aan zodat u altijd de toetsen kunt zien, zelfs bij volledige duisternis.

   • De desktop opnieuw uitgevonden

    Windows 8 draait helemaal om u, met een fris nieuw uiterlijk en een opstartscherm dat uw belangrijkste toepassingen rechtstreeks onder uw vingertoppen legt. Zie updates van familie en vrienden in één oogopslag met Live Tiles voor uw favoriete sociale mediadiensten, en schakel tussen applicaties, gewoon door te vegen over het scherm of het touchpad. Nieuwe multitasking functies maken het ook eenvoudig om twee dingen tegelijk te doen. Zet twee toepassingen naast elkaar en u kunt op internet surfen tijdens het kijken naar een video, of chatten met een collega tijdens het bewerken van een document. Windows 8 zorgt ervoor dat u minder tijd hoeft te besteden aan het zoeken zodat u meer tijd kunt besteden aan het doen.

   TouchScreen
   TouchPad
   Toetsenbord
   Win8
   • Ongelofelijke

    Prestaties

    Alle kracht die u nodig hebt, en nog meer

    De Zenbook Touch is in elk opzicht een hoogwaardig Ultrabook™. Een 4e generatie Intel® Core™ i7 processor zorgt ervoor dat de meest veeleisende taken gemakkelijk worden uitgevoerd en dat u wordt vermaakt met uw favoriete spellen en HD-video, zelfs als u onderweg bent. Solid-state opslag houdt in dat applicaties supersnel opstarten en dat, mede door de Super Hybrid Engine II-technologie, de levensduur van de batterij en de standby-tijd wordt verlengd om de tijd tussen oplaadbeurten te vergroten. Twee USB 3 poorten ondersteunen de nieuwste hogesnelheidsopslag en laden mobiele apparaten supersnel op, terwijl geavanceerd warmtebeheer ervoor zorgt dat de Zenbook Touch altijd koel blijft.

   • Meer doen wanneer u
    onderweg bent

    Aangedreven door een 4e generatie Intel® Core™ i7 processor kan de Zenbook Touch de prestatie leveren die u nodig hebt om onderweg zelfs de meest veeleisende toepassingen te draaien, om nog maar te zwijgen over uw favoriete spellen. De Intel® Turbo Boost Technologie levert een extra snelheidsboost tot 3GHz als u dat echt nodig hebt, terwijl de Intel® HD 4000 graphics met Clear Video HD-technologie zorgt voor een vloeiende weergave van Full HD video. De Zenbook Touch kan zelfs tot twee desktop beeldschermen tegelijk aansluiten voor serieuze multi-tasking, dus u heeft geen desktop nodig alleen omdat u aan een bureau zit.

   • Solid-state opslag voor
    echte snelheid

    De Zenbook Touch biedt maximaal 512 GB aan solid-state opslag, wat niet alleen uw gegevens veilig houdt maar ook het gebruik veel sneller maakt. Omdat er geen bewegende delen zijn die kunnen beschadigen of defect kunnen raken is solid-state opslag - 'SSD' - extreem duurzaam en omdat het een lage stroombehoefte heeft gaat de batterij ook langer mee. SSD's zijn al veel sneller dan traditionele harde schijven, maar de Zenbook Touch zorgt ervoor dat ze nog sneller zijn met twee schijven in een RAID0-technologie. Dat betekent dus minder wachttijd bij het opstarten van toepassingen en het openen van grote bestanden en meer tijd om dingen voor elkaar te krijgen.

   • De hele dag werken op één oplaadbeurt

    Energie-efficiënte componenten zoals de Intel® Core™ processor en de solid-state harde schijf helpen de Zenbook Touch om tot wel 7 uur mee te gaan* op batterijstroom, zodat u een hele dag werk kan doen voordat u moet opladen. De exclusieve Super Hybride Technologie kan de levensduur van de batterij ook tot 25% verlengen voor minder veeleisende taken zoals surfen op het internet en het bekijken van video's, zodat u nog langer de tijd heeft tussen uw uitstapjes naar het stopcontact.

   • Altijd klaar wanneer u dat bent

    Niemand zou moeten wachten wanneer hij iets gedaan wil krijgen, dat is de reden waarom de Zenbook Touch in slechts twee seconden vanuit stand-by kan ontwaken. De exclusieve Super Hybrid Engine II technologie biedt maximaal twee weken stand-by tijd en slaat automatisch alle geopende toepassingen en gegevens op de solid-state schijf op wanneer het accuvermogen tot onder 5% daalt. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw Zenbook Touch altijd aangesloten moet zijn op een stopcontact als u hem niet gebruikt.

   • USB 3, de volgende generatie
    verbinding

    USB 3 is tien keer sneller dan USB 2 en met twee poorten tot uw beschikking kunt u met compatibele opslag in een fractie van de tijd foto's opslaan, MP3's overbrengen en videobestanden van meerdere gigabytes openen. USB 3 heeft ook meer vermogen voor mobiele apparaten. Smartphones en tablets laden op in de helft van de tijd ten opzichte van USB 2, zelfs wanneer de Zenbook Touch is uitgeschakeld. USB-Charger+ technologie houdt ook te allen tijde een oogje op het niveau van de batterij - zodat u niet per ongeluk er een leeg laat lopen wanneer u een andere oplaadt.

   • Ontworpen om altijd koel te blijven

    Een Ultrabook™ dat zo geavanceerd is als de Zenbook Touch heeft een bijpassend koelsysteem nodig, daarom hebben we dit zelf ontworpen. In de behuizing zit een aangepast koelelement dat is gemaakt van berylliumkoper en dat de hitte veel beter wegvoert van de hete onderdelen dan een koelelement dat van gewoon koper is gemaakt. In plaats van de strakke lijnen van de Zenbook Touch te bederven met lelijke roosters wordt de warme lucht vervolgens weggesluisd via een afvoer onder het schermscharnier, op afstand van enig lichaamsdeel dat de behuizing aanraakt. Het resultaat is een Ultrabook™ dat is veel cooler is dan de concurrentie - op meer dan één manier.

   Prestaties
   SSD
   Batterij
   Direct_Aan
   USB_3.0
   Koelen
   • Ongelofelijk

    Geluid

    SonicMaster, omdat we serieus zijn over geluid

    Het maken van een Ultrabook™ dat er zo onvoorstelbaar uitziet als de Zenbook Touch is één ding, maar er een maken die net zo onvoorstelbaar klinkt is nog iets anders. De sleutel tot ons succes is onze unieke SonicMaster technologie en een team audio-ingenieurs die vakkundig een balans hebben gemaakt tussen de hoogwaardige audio-hardware en de audio-software van professioneel niveau om zo te zorgen voor de best mogelijke geluidskwaliteit. Wij zijn van mening dat al het harde werk de moeite waard is geweest, en wij denken dat u dat ook zult vinden wanneer u het brede dynamische bereik hoort dat de Zenbook Touch levert, met zijn rijke bastonen en zijn heldere hoge tonen.

   • SonicMaster
    brengt geluid tot leven

    Met de exclusieve SonicMaster-technologie levert ASUS Zenbook de beste audio-ervaring in zijn klasse. Het combineren van ontwerp, superieure hardware en geoptimaliseerde software resulteert in de ultieme geluidservaring. De nauwkeurig vervaardigde ASUS hardware heeft grotere luidsprekers en resonantiekamers en de afstemming van de software helpt mee bij het bereiken van spectaculaire audio. U geniet van een diepere en rijkere bas, een groter bereik, levensecht rondom geluid, krachtige uitvoer, duidelijke vocalen en ongerepte helderheid. Dit maakt ASUS Zenbook tot een compleet multimedia-pakket en elk lied, elke film en ieder spel klinkt beter dankzij de zorgvuldig gebalanceerde en dynamische audio.

    • DUIDELIJKE VOCALEN
    • LEVENSECHT RONDOM GELUID
    • GROOT BEREIK
    • KRACHTIGE UITVOER
    • KRISTALHELDER GELUID
    • DIEPERE EN RIJKERE BAS
   • Hi-Fi om voor te sterven

    Het beste geluid komt uit grote luidsprekers en dat stelde ons voor een grote uitdaging omdat de Zenbook Touch zo dun is. We losten het op door gebruik te maken van de geweldige akoestiek van de stijve aluminium behuizing met speciaal ontworpen luidsprekerkamers in combinatie met een paar krachtige luidsprekers om een geluid te creëren dat rijker en meer resonant is dan u voor mogelijk zou houden. Muziek, films en spellen klinken zo goed op de Zenbook Touch dat u uw oren niet zult geloven.

   • Geluid waar u graag naar luistert

    De Zenbook Touch tilt audio naar een nieuw niveau met MaxxAudio 3 van Waves, ontvanger van de Technische GRAMMY Award®. MaxxAudio 3 is gebaseerd op dezelfde geluidsverwerkingstechnologie als die gebruikt wordt voor muziekhits, grote films en populaire videospellen en levert helderdere dialogen, een gedetailleerdere bass en de modernste volume-afstelling en MaxxAudio 3 zorgt zo voor een luisterervaring waarvoor u gaat zitten om te genieten.

   • Microfoon

    De matrixmicrofoon geeft u hoogwaardige audio voor video-chats en conferenties. De ruisonderdrukking filtert het achtergrondgeluid en de akoestische echo-beëindiging vermindert resonantie en echo's. De opname concentreert zich binnen een kegelvormige straal van 60° zodat alleen uw stem wordt opgepikt, dankzij Beam-Forming.

   SonicMaster
   Luidspreker
   MAXXAudio
   Microfoon
   • Ongelofelijke

    Cloud

    Opslaan, delen en synchroniseren

    ASUS clouddiensten biedt het meest complete platform voor online leven dat overal toegankelijk is vanaf tal van apparaten. Met ASUS WebStorage is gemak is de belangrijkste doelstelling. Het biedt u eenvoudig opslaan, delen en synchroniseren van alles, van uw zakelijke presentaties tot uw fotoalbums en favoriete multimedia-inhoud. Elk ASUS Zenbook krijgt gratis drie jaar 32GB WebStorage-ruimte en de MyBitCast app zodat u uw inhoud gemakkelijk kan synchroniseren met meerdere apparaten en accounts tegelijkertijd.

   • Synchroniseren en delen op de gemakkelijke manier

    ASUS WebStorage houdt in dat uw persoonlijke spullen altijd bij u zijn via ieder apparaat dat met het internet is verbonden - Ultrabook™ of desktop, smartphone of tablet. Bestanden automatisch synchroon houden, foto's en video online delen met familie en vrienden en kostbare opslagruimte op het apparaat zelf besparen door muziek en films draadloos te streamen. De Zenbook Touch wordt geleverd met levenslang gratis 32 GB WebStorage en u kunt dit op ieder moment uitbreiden.

   • Alles onthouden
    met live memo's

    De intuïtieve MyBitCast app synchroniseert berichten naadloos en direct met andere apparaten via WebStorage. Alle gedachten en ideeën kunnen eenvoudig worden opgeslagen en gedeeld en vervolgens overal vandaan worden benaderd. Met MyBitCast op mobiele apparaten kunt u notities opnemen, foto's maken en berichten opnemen en in de cloud bewaren.

   • U blijft verbonden

    De Zenbook Touch heeft alles wat u nodig hebt om verbonden te blijven met de rest van de wereld via de nieuwste draadloze technologie. Dual-band 802.11ac 5G Wi-Fi ondersteunt zowel 2,4 GHz als 5 GHz draadloze netwerken en geeft gegevens drie maal sneller door dan 802.11n. De Zenbook Touch heeft ook het gloednieuwe Bluetooth 4.0, voor gebruik met de nieuwste draadloze apparaten met een ultra-laag vermogen, zodat u verbinding kunt maken met compatibele smartphones en tablets zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de levensduur van de batterij.

   WebStorage
   MyBitCast
   Netwerk