ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS-LAMBORGHINI VX5

  ASUS-LAMBORGHINI VX5

  Voel de Innerlijke Ziel

  Met poëtische precisie en vakmanschap recht uit het atelier, is de ASUS-LAMBORGHINI VX5 een passend eerbetoon aan de Lamborghini Reventón. Het is de overtreffende trap van avant garde design, en prikkelt de oerzintuigen via opwinding en power. Binnen de prachtig ontworpen behuizing klopt een ongeëvenaard krachtig hart, slechts te bevatten door de meest opmerkzame personen. Op deze wijze is ASUS er in geslaagd om niet slechts een notebook te ontwerpen en te produceren, maar veeleer een kunstvorm. Sterker nog, het is ASUS gelukt om de ware essentie van Lamborghini vast te leggen bij de productie van een notebook die het waard is om haar logo te dragen.

  Product Image

  Een Merkteken van Prestige en Ontegenzeglijke Stijl

  Net als de Lamborghini Reventón biedt de ASUS-LAMBORGHINI VX5 een perfecte synthese tussen zuivere lijnen en glimmende versierselen. Zowel in pianozwart als in parelmoerwit geeft de VX5 een statement af qua bravoure en kracht. Dit wordt nog versterkt zodra gebruikers de klep openen en een al net zo glanzende touchpad aantreffen, met een snufje keramische afwerking bij de knoppen. Deze benadrukte kenmerken zijn genesteld in een luxueuze, in leer gebonden palmsteun. In chroom uitgevoerde randen omkaderen een paar speciaal door Altec Lansing gemaakte speakers, met een ontwerp dat veel weg heeft van de ventilatieopeningen van de Lamborghini Reventón. Als klap op de vuurpijl biedt dit meesterwerk een krasresistente saffieren lenscover die geheel in stijl een ingebouwde webcam afschermt.

  Op gebruikers gerichte functies via innovatieve oplossingen

  Een nieuw ingevoerd verlicht ´chiclet´ toetsenbord minimaliseert fouten die vaak worden geassocieerd met typen via toetsen met gelijke tussenruimte. Tegelijk houdt een in de ASUS-LAMBORGHINI VX5 verwerkte lichtsensor de lichtomstandigheden van de directe omgeving van gebruikers op intelligente wijze in de gaten, om het scherm en verlichte toetsenbord al naar gelang de omstandigheden feller te maken of te dimmen. Dit is een zeer welkom extraatje dat gebruikers betere zichtbaarheid oplevert onder ongunstige lichtomstandigheden

  User-centric Features via Innovative Solutions

  A newly adopted illuminated 'chiclet' keyboard minimizes errors associated with typing via equally spaced keys, while a light sensor embedded within the ASUS-LAMBORGHINI VX5 intelligently monitors the lighting conditions of the users´ immediate surroundings, brightening or dimming its display and back-lit keyboard accordingly. This provides much appreciated relief for users with better visibility in adverse lighting conditions.