ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS VivoBook S300CA

  ASUS VivoBook S300CA

  Stijlvol metalen ontwerp op een touchscreen notebook

  • Intel® Core™ i7-3517U-processor
  • Precisie touchscreen voor intuïtief plezier
  • Geborsteld aluminium haarlijn texturen zorgen voor hoge duurzaamheid en een elegant uiterlijk
  • Aantrekkelijk, fris metallic design zorgt voor een geheel nieuwe benadering
  • Geniet van SonicMaster, voor indrukwekkende en rijkere geluidsprestaties
  Product Image
  Thin and light design
  Trend-Setting Design

  Slank en elegant

  Haarlijn-gesponnen metaal oppervlaktexturen laten de ASUS VivoBook S300 zich elegant onderscheiden van de massa. Met zijn slanke vormfactor bevat hij toch volledige functionaliteit in een slanke uitvoering, passend bij de dynamische aard van de nieuwe hoge mate van draagbaarheid en intuïtief computergebruik. Het slanke ontwerp laat zich gemakkelijk meenemen en is een toonbeeld van hoogwaardige, verfijnde uitstraling.


  Geavanceerde ergonomie

  De speciaal gevormde afgeronde randen van ASUS VivoBook S300 zijn geïnspireerd op de boekbindkunst en op ruggengraten, zodat hij zeer comfortabel in de hand ligt. Dit geeft u gemakkelijke en natuurlijke grip en draagbaarheid, net zo geruststellend als het vasthouden van een boek

  advanced Ergonomics
  Trend-Setting Design

  Verborgen scharnieren en perfecte in-line poorten

  Om te zorgen voor volkomen hoogwaardige elegantie en gebruiksvriendelijkheid, richt het ontwerp van de ASUS VivoBook S300 zich op de kleinste details. Verborgen scharnieren en in-line poorten zijn hiervan perfecte voorbeelden, naadloos opgaand in de verfijnde look en feel. Het belangrijkste is dat de prestaties en functionaliteit geoptimaliseerd blijven, zonder compromissen toe te staan ​​- de ASUS VivoBook S300 belichaamt een ongelooflijk ontwerp in een fraaie behuizing.

  Volledig glazen aanraakscherm

  De ASUS VivoBook S300 luidt met zijn volledig glazen paneel een geheel nieuwe touch-ervaring in. Soepel werkend in elk opzicht, zorgt het snel reagerende aanraakscherm dat uw vingers op natuurlijke wijze ongehinderd van rand tot rand kunnen glijden. Deze vloeiende beweging maakt vegen, scrollen en alle andere gebaren sneller, intuïtiever en ongelooflijk de moeite waard. Het volledig glazen paneel gaat veel verder dan de beperkingen van traditionele aanraakschermen, om u onbeperkte touch-prestaties te verschaffen.

  Trend-Setting Design
  Experience ASUS Instant Functions

  Ervaar ASUS' Instant Functions

  ASUS heeft een reeks Instant Functions ontwikkeld, speciaal voor Windows 8, die u volledig laten opgaan in het nieuwe besturingssysteem. Met slechts één druk op de knop activeert en laadt u Instant Functions voor meer aanpassingsmogelijkheden en persoonlijkere interactie met uw computeromgeving. Het interface-ontwerp zet u op de eerste plaats; het is dus volkomen gebruiksvriendelijk en biedt snelle instellingen en directe toegang tot uw content. Verander de manier waarop uw ASUS VivoBook S300 werkt en aanvoelt in enkele seconden!


  Trend-Setting Design

  Hoor de Power

  Mixt een prachtig ontwerp, superieure hardware en geoptimaliseerde software, met als resultaat de ultieme geluidservaring. De ASUS VivoBook S300 geeft u diepere, rijkere bassen, een breder geluidsbereik, levensechte surround, krachtige output, duidelijke zang en ongerepte helderheid. Hij maakt gebruik van grote luidsprekers en resonantiekamers, waarbij de exclusieve ASUS AudioWizard zorgdraagt voor een meeslepende entertainmentervaring. Ook biedt hij toegang tot nieuwe geluidsdimensies, met selecteerbare modi passend bij uw behoeften op basis van uw omgeving en voorkeuren, om zo te zorgen voor veelzijdige, levende muziek, film- en zelfs gamegeluid.


  ASUS WebStorage

  ASUS WebStorage

  De ASUS VivoBook S300 met cloud-gebaseerde WebStorage biedt u toegang tot al uw documenten, foto's, muziek en video's vanaf elke apparaat waarop u werkt, met onmiddellijke bestandssynchronisatie, zodat u altijd beschikt over de nieuwste versies. ASUS WebStorage handhaaft strenge beveiliging en biedt tegelijkertijd meer gemak - het maakt gebruik van gemakkelijk delen op basis van links om u, uw familie en vrienden te verbinden via een verenigd cloud-leven. Sterker nog, de ASUS VivoBook S300 wordt geleverd inclusief drie jaar lang gratis 32GB WebStorage cloud-ruimte!


  In 2 seconden Direct-Aan

  Exclusieve ASUS Super Hybrid Engine II-technologie biedt smartphone-achtige direct-aan in 2-seconden vanuit slaap-of sluimerstand, zodat u zonder vertraging verder kunt werken. Bij de ASUS VivoBook S300 draait alles om snelle toegankelijkheid, en dankzij het energiebesparende ontwerp kan hij tot wel twee weken in stand-by blijven. Open bestanden en taken worden veilig in het geheugen bewaard, en mocht de accu tijdens uw afwezigheid onder de 5% komen, wordt automatisch een back-up gemaakt van uw data. Uw waardevolle content blijft altijd veilig en binnen handbereik!

  * Daadwerkelijke standby-duur kan variëren afhankelijk van prestaties van specifieke componenten, aangesloten apparaten en omgevingsvariabelen.

  2-Second Instant On
  Up to Intel® 3rd Gen Core™ i7 Processors

  Tot Intel® 3e gen. Core™ i7-processors

  De ASUS VivoBook S300 wordt aangedreven door tot de 3e generatie Intel® Core™ i7-processors op basis van 22nm Ivy Bridge-technologie. Soepele en snel reagerende prestaties geven u controle over geweldige rekenkracht, van dagelijkse taken tot multimedia. De nieuwste Intel® Core™-processors leveren zichtbaar slimme output die voor bevredigend krachtige ervaringen zorgen die u kunt zien en voelen. Ze helpen de ASUS VivoBook S300 elke toepassing aan te kunnen die u ervoor in petto hebt, voor zowel werk als ontspanning.